Rondvaart Wiljo

www.rondvaartwiljo.nl

Rondvaart Wiljo Reviews

Good rating
4.4
126 reviews Verified
Rondvaart Wiljo
%title%

%offer%

Reviews ( 126 ) 4.4

kleerijsbergen
kleerijsbergen
2024.05.20
Verified
Mooie vaartocht vanuit Heusden. Mooie tocht en heerlijke lunch. Varen van Heusden naar Andel v.v. Goede uitleg van de kapitein en prettige bediening voor eten en drinken.
loganjamie Bouwmees
loganjamie Bouwmees
2024.03.03
Rondvaart gedaan van 3 uur. Was echt helemaal top. Zeer vriendelijk personeel. De lunch was super vers, zeer compleet en meer dan genoeg. Af en toe wat info van de kapitein. Je kon binnen een buiten zitten. Echt een aanrader!!!
Regina van der Velden
Regina van der Velden
2023.10.19
Chris de Jong
Chris de Jong
2023.10.02
peejay T
peejay T
2023.09.16
Verified
Mosselcruise Zojuist terug gekomen van de mosselcruise en wat heb ik genoten zeg ik heb eerdere ervaringen met een mosselcruise maar die is was lang niet zo leuk en gezellig zoals deze. Omdat deze mosselcruise kleinschaliger is dan de mosselcruise waar ik eerder op ben geweest was deze toch wel sfeervoller, de bediening was zeer vriendelijk en het eten was zeker smaakvol beginnend met een kreeftensoep die qua smaak precies goed was, de mosselen waren ook heel lekker en er werd ook friet met koolsla bij bediend die ook smakelijk waren. Waar ik ook van genoten had is de omgeving waar wij vaarden en ook vond ik het fijn dat je tijdens de vaart ook van de schipper informatie kreeg over de dorpen langs het water en de rivier waar we op vaarde. Voor mij is het echt van herhaling vatbaar.
Els van Gelderen
Els van Gelderen
2023.09.06
Super leuk en voor herhaling vatbaar! 6.5 uur Biesbostocht..😊
L Van Meer
L Van Meer
2023.08.26
75 euro geweldige dag gehad all inclusive
Mariejan Dekker
Mariejan Dekker
2023.08.26
Vandaag een mosselcruise gehad, heerlijk gegeten. Prima bediening. Zeker een aanrader.
Ton Klein
Ton Klein
2023.08.26
Super lekker gegeten enorm leuke bediening heel begaan met je leuke tocht soep was zeer voortreffelijk wanneer gaan we weer🏆👍 een tien plus
Jack M
Jack M
2023.08.24
Verified
Hele leuke ervaring Vandaag de Biesbosch tour gedaan,en alles was 100%perfect. Heel aardig personeel en de schipper Arie heeft de tour mooi omschreven van waar we overal langs kwamen. 09.30 ingecheckt dan komen ze met koffie en gebak, rond 12.00 komen ze met lekkere tomatensoep,14.30 een uitgebreide lunch perfect en om 16.00 nog een met een lekkere snack. Onze volgende tour wordt de Bommelerwaard.
Sandra Oomen
Sandra Oomen
2023.08.18
Super mooie tocht over de bommelewaard ,eten en drinken meer als genoeg Super vriendelijke personeel. Komen zeker een keer terug
Ada Kelder
Ada Kelder
2023.08.17
Erwin Meurs
Erwin Meurs
2023.08.11
Ondanks we lichtelijk laat aan kwamen, mede doordat we de rolstoeldoorgang niet helemaal konden vinden, konden we dankzij een hele aardige bewoner van het dorp en de crew van de tocht die toch nog even wilde aanmeren, alsnog mee varen. De bewoner in kwestie hebben we na de tocht niet meer gezien maar mogelijk dat iemand onze dank nog kan doorgeven. :) De vaartocht zelf was heel fijn, temeer je ontspannen vanaf het water de omgeving kan zien. Ook wordt er het één en ander verteld over de omgeving en kan je nog een hapje en drankje nuttigen. Doet de mogelijkheid zich dus voor, maak gebruik van de tour om je dagje Heusden compleet te maken.
peter voogt
peter voogt
2023.08.11
Goed georganiseerd Leuke route Eten was van goede kwaliteit Personeel heel vriendelijk en behulpzaam
Tineke Knevel
2023.08.10 2023.08.10 | Netherlands
Super leuke middag gehad ☀️Wij komen snel terug . ⛵🎂🥐🍹
Frances van Tuin
Frances van Tuin
2023.08.10
Beetje jammer dat je gelijk te horen krijgt dat het koffieapparaat kapot is en er alleen gewone koffie is, ben een enorme melkbakkie drinker😅 Rondvaart was niet heel goedkoop uiteindelijk. Maar ga ervan uit dat het verder een prachtige dag wordt….
Hans Bakker
Hans Bakker
2023.08.06
mooie vaartocht en goede service
Ilona van der Geld
Ilona van der Geld
2023.08.03
Topdag gehad!
Ed
Ed
2023.07.31 2023.07.31 | Netherlands
Rondvaart Biesbosch Zaterdag 29 juli hebben mijn vrouw ik gevaren met Wiljo. We hebben genoten van het begin tot het eind een onthaast dag lekker relaxen en er werd zeer goed voor ons gezorgd. Alles volgens programma TOP en er werd niet bezuinigd op de broodjes en gebak die waren allemaal van de echte warme bakker uit heusden en het drinken waren ook allemaal van A merken we kwamen niets tekort. De schipper wist ook veel af van de omgeving af waar dor heen en langs voerde. Echt een aanrader
Tamara H
Tamara H
2023.07.24
We hebben ontzettend genoten van de Bommelerwaard. Heerlijk gegeten en gedronken. Voor herhaling vatbaar.