Roba Degli Ulivi

www.robadegliulivi.it

Roba Degli Ulivi Reviews

Good rating
4.3
441 reviews Verified
Roba Degli Ulivi
%title%

%offer%

Reviews ( 441 ) 4.3

Josselin
Josselin
2024.05.16
10 Verified
Vraiment très chouette ☺Le lieu est magique, les hôtes très sympathiques ☹Le confort est très adapté à la saison très chaude
Advertisement
Carlo
Carlo
2024.05.14
9.0 Verified
Tutto ok luogo veramente ospitale colazioni splendide allombra degi ulivi.dide sotto ☺ Prima colazione ottima. Simpatia e gentilezza del proprietario ottima Consigli per la vacanza preziosi ☹ Uno specchio in camera
Guus Mulder
Guus Mulder
2024.05.10
Sfeervolle overnachting met vriendelijk personeel We werden uiterst hartelijk ontvangen door onze gastheer en kregen gelijk een kop koffie op het terras aangeboden. Het complex is sfeervol ingericht met een grote ontbijtzaal en kamers (en gym) rond het zwembad. We hadden de familiesuite, hier is geen keuken, maar we konden de keuken van het restaurant gebruiken om onze maaltijd klaar te maken. De kamer bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee etages. Achter is een ruim 'balkon' met stoelen en hangmat en voor zit je aan het zwembad. Er is geen zitruimte in de suite, dus bij slecht weer ben je aangewezen op de gezamenlijke ontbijtruimte. Het zwembad is groot en heeft mooi uitzicht over het dal. Voor het voorjaar is het jammer dat het complex op het noorden gericht is, maar in de zomer is het vast lekker wat schaduw op je terras te hebben en zal er voldoende zon te vinden zijn. Vanuit het complex kom je in 20 minuten in Agrigento, wel zijn de wegen erg smal en stijl. Het bed was slecht. Je voelde de metalen veren door het matras heen. We waren blij er maar twee nachten op te hoeven slapen. Waarschijnlijk waren we de eersten die dit seizoen gebruik maakten van deze suite, want het stonk enorm muf. Met name de sauna ruimte achter de badkamer. Hopelijk is dit snel minder als de kamer vaker gebruikt wordt.
Trip type
Vacation
Family
Location
Rooms
Service
Nicolas
Nicolas
2024.05.09
8.0 Verified
Superbe vue ☺Super petit déjeuner Super vue sur la vallée Proximité vallée des temples ☹En cas de vent ou de pluie, la cuisine et la table étant extérieure, difficile pour diner, pour passer la soirée
Guus
Guus
2024.05.09
8.0 Verified
Sfeervolle overnachting met vriendelijk personeel ☺We werden uiterst hartelijk ontvangen door onze gastheer en kregen gelijk een kop koffie op het terras aangeboden. Het complex is sfeervol ingericht met een grote ontbijtzaal en kamers (en gym) rond het zwembad. We hadden de familiesuite, hier is geen keuken, maar we konden de keuken van het restaurant gebruiken om onze maaltijd klaar te maken. De kamer bestaat uit twee slaapkamers en twee badkamers, verdeeld over twee etages. Achter is een ruim 'balkon' met stoelen en hangmat en voor zit je aan het zwembad. Er is geen zitruimte in de suite, dus bij slecht weer ben je aangewezen op de gezamenlijke ontbijtruimte. Het zwembad is groot en heeft mooi uitzicht over het dal. Voor het voorjaar is het jammer dat het complex op het noorden gericht is, maar in de zomer is het vast lekker wat schaduw op je terras te hebben en zal er voldoende zon te vinden zijn. Vanuit het complex kom je in 20 minuten in Agrigento, wel zijn de wegen erg smal en stijl. ☹Het bed was slecht. Je voelde de metalen veren door het matras heen. We waren blij er maar twee nachten op te hoeven slapen. Waarschijnlijk waren we de eersten die dit seizoen gebruik maakten van deze suite, want het stonk enorm muf. Met name de sauna ruimte achter de badkamer. Hopelijk is dit snel minder als de kamer vaker gebruikt wordt.
Advertisement
Cele
Cele
2024.05.07
9.0 Verified
Amazing place! ☺Suuuuuper beautiful place, unbeatable view. We cooked there a few times and had everything we needed for a comfortable dinner with wine and view. I would definitely go back! ☹The breakfast was supposed to be SuperB but it was ok at most. Not many options to eat.
Julien
Julien
2024.05.05
8.0 Verified
Belle piscine ☺Bon petit déjeuner Belle piscine
Clara
Clara
2024.05.05
8.0 Verified
Magnifique domaine de charme avec vue mais quelques points d'inconfort ☺Vue superbe sur les oliveraies et les montagnes ! Petites maisonettes en pierre de charme, avec cuisine extérieure. Petit-déjeuner sur la belle terrasse. Accueil de l'hôte qui nous a attendu tard le soir. ☹Le lit à ressort n'était pas très confortable, les maisonettes sont mal isolées et pas à la hauteur de ce qu'on attendait (pas de volet sur une fenêtre, poussière au sol, chasse d'eau bruyante...)
Frédéric
Frédéric
2024.05.05
8.0 Verified
Ottimo
Advertisement
Roberto
Roberto
2024.05.01
10 Verified
Eccezionale ☺ Accoglienza, pulizia, prima colazione ☹ Niente
Marc
Marc
2024.04.30
8.0 Verified
Ottimo
D. Bellavia (Bellavia)
D. Bellavia (Bellavia)
2024.04.21
La location è un’oasi di pace, situata su un promontorio e in mezzo alla natura tra ulivi e carrubbi. Particolari le stanze ubicate l’una indipendente dall’altra risultando molto intime, anche se arredate in maniera minimal e rustica rendendole molto spoglie. Piscina e palestra sono gioiellini che danno un tocco in piu alla location, adatta comunque a chi vuole stare lontano dal caos cittadino.. la strada sterrata rende però difficoltoso l’accesso. Ospitali i padroni di casa
Trip type
Friends
Location
Rooms
Service
Sophie
Sophie
2024.04.19
7.0 Verified
Sympa. ☺Très jolie bâtisse. Nombreux logements indépendants, belle terrasse et belle piscine. Equipe très agréable et souriante. ☹Literie trop ancienne. Bcp de chiens aboyant la Nuit. Dommage.
Advertisement
Maria
Maria
2024.04.18
9.0 Verified
Wunderschöne Anlage ☺Tolle Lage, leicht zu finden. Man merkt, man hat sich viel Gedanken und Mühe bei der Gestaltung der Anlage gemacht. ☹Wir waren wohl noch vor der ( Haupt-) Saison da, vielleicht war deswegen das Frühstück etwas fad, oder zumindest nicht ganz das, was ich von einem Agriturismo erwarten würde.
Pitsanu
Pitsanu
2023.10.22
10 Verified
Beautiful sunrise in the morning ☺Friendly place. Beautiful sunrise
Rebecca
Rebecca
2023.10.06
9.0 Verified
☺Loved everything. Such a beautiful place and wonderful warm welcoming people. Alberto and his family were so kind. We arrived starving without a car, the lovely Gabrielle provided pizza and wine. The pool was beautiful, the view fantastic and such a relaxing vibe. I could go on! This was a highlight of our trip to Italy and we would love to return. ☹The only thing that wasn't great was the bed. Very hard and you could feel the springs. A foam overlay would work wonders.
Pedro
Pedro
2023.10.04
6.0 Verified
☺Piscina , tranquilidad
Advertisement
Michael
Michael
2023.10.02
10 Verified
Family from Family ☺We were treated like family. The owner was extremely friendly and helpful with local knowledge and very welcoming. The positioning is so tranquil.
Carina
Carina
2023.09.29
8.0 Verified
Alles war soweit in Ordnung. Die Doppelbetten waren uns persönlich zu hart. ☺Frühstück war super ☹Das Badezimmer hätte sauberer sein können. Es waren Spinnenweben im Bad und die Amaturen verkalkt. Mit einem ordentlichen kalkreiniger wäre das sicher zu lösen sein.
Ingrid
Ingrid
2023.09.27
7.0 Verified
☺Le lieu avec la vue exceptionnelle,la piscine ☹La qualité de la literie,le petit déjeuner sommaire pour le tarif de la chambre