Rijstal Le Cheval

www.rijstallecheval.nl/nl_nl

Rijstal Le Cheval Reviews

Excellent rating
4.8
193 reviews Verified
Rijstal Le Cheval
%title%

%offer%

Reviews ( 193 ) 4.8

Doetie jansma
Doetie jansma
2024.05.17
Advertisement
Washant van Dam
Washant van Dam
2024.05.04
Deze rijstal is een waar paradijs voor paardenliefhebbers. De stal zelf is prachtig, goed onderhouden en straalt een rustieke charme uit. De 30 paarden zijn niet alleen mooi om te zien, maar ook gezond en goed verzorgd. De ritten over het strand zijn werkelijk adembenemend en bieden een onvergetelijke ervaring voor zowel beginners als gevorderden. Een absolute aanrader voor jong en oud die van paardrijden houden!
Reply from Rijstal Le Cheval 2024.05.05
Dat is hartverwarmend om te lezen, dankjewel 🤗
Helga Pataki
Helga Pataki
2024.02.15
Lovely horses, guides and ponies. Each of them took perfect care of our three kids (3, 5, 7). We will come back for sure! Thank you for this great experience and the photos and videos.
Reply from Rijstal Le Cheval 2024.02.15
Thank you ❤️
Sofia Preza
Sofia Preza
2024.02.04
Wir waren vor längerer Zeit bei diesem wunderschönen Reitstall. Mikaela hatte uns geführt und der Strandritt war wunderschön! Es wurden sogar Fotos und Videos gemacht, welche perfekte Erinnerungen sind. Wir konnten viel traben und galoppieren, haben sogar noch eine Robbe gesehen. 😊 War echt super und wir kommen auf alle Fälle wieder, leider nur etwas weit weg. :(( Sonst wäre ich jeden Tag da!😃 Danke für das tolle Erlebnis! :)
Lars
Lars
2024.02.04
Es war ein wunderschönes Ausritt! Danke sehr für die Gastfreundlichkeit.
Advertisement
Erik
Erik
2023.11.04
Leuke tocht gehad door de duinen en over het strand. Omdat we buiten het seizoen waren, hadden we een privé rit. Enthousiaste begeleidster en goed verzorgde paarden. Voor herhaling vatbaar!
Dinand Timmer
Dinand Timmer
2023.10.29
Malina
Malina
2023.10.17
Ein sooo schöner Ausritt. Lohnt sich auf jeden Fall. Preis-Leistung ist top, Pferde sind auch nicht unmotiviert
Katja Reichert
Katja Reichert
2023.10.11
Advertisement
Joppe
Joppe
2023.10.04
Wir waren im letzten Jahr das erste mal bei Le Cheval und haben dort das erste mal einen Strandausritt gemacht. Es hat uns damals schon super gefallen, dass wir in diesem Jahr wieder gekommen sind. Wir (Tochter 11 und Mutter) hatten heute einen 2-stündigen privaten Strandausritt - Tochter 7 ist mit einem Führpony unterwegs gewesen. Es hat uns allen sehr viel Spaß gemacht. Unsere Begleitung zum Strand war super. Es wurde komplett auf uns eingegangen und die Pferde waren auch super brav. Es ist ein schöner kleiner Stall, wo die Tiere noch mit viel Herz betreut werden. Unseren nächsten Ausritt auf Ameland werden wir wieder hier machen!
Tebe
Tebe
2023.08.21
Ganz toller Hof, bestens organisiert! Unsere Kinder hatten einen wundervollen Geländeritt und sind sehr begeistert! Die junge Reitlehrerin ist sehr gut auf die beiden eingegangen. Sie gaben sich jederzeit sicher und sehr wohl gefühlt. Wir kommen ganz sicher wieder und können den Hof und das Reitangebot uneingeschränkt weiterempfehlen 🤩
Sara Steigerwald
Sara Steigerwald
2023.08.21
Leonie de Wit
Leonie de Wit
2023.08.19
In de zomervakantie met mijn dochter een priverit gemaakt. Femke reed met ons mee. Wij hebben ontzettend genoten van het prachtige uitzicht in de duinen en aan zee. We zijn goed begeleid door Femke. De paarden zijn erg lief, zien er goed verzorgd uit. De stallen zijn netjes en het personeel is vriendelijk. Het is raadzaam om van tevoren te reserveren.
Advertisement
Janine Speelman
Janine Speelman
2023.08.16
Mijn dochter komt ieder jaar weer voor een wandelpony. Nu ook de ponymiddag mee gedaan. Ze heeft enorm genoten van de middag.
Natascha Fisscher
Natascha Fisscher
2023.08.01
Leuke rit gemaakt. Twee man begeleiding. Kijken goed naar het niveau van de ruiter.
K S (Tüftler)
K S (Tüftler)
2023.07.29
Sehr freundlich und hilfsbereit Gepflegter Reitstall und gute Pferde
Maaike Z
Maaike Z
2023.07.15
Heel leuke activiteiten, zelfs voor de kleinste mens! Wij hebben een ponyrit van een uur gemaakt en dat was heerlijk. Leuke meiden!
Advertisement
Lena Renn
Lena Renn
2023.07.14
Ann-Kathrin Dittmann
Ann-Kathrin Dittmann
2023.07.07
Sessel
Sessel
2023.07.03
Gezellige stal met prachtige strandritten! Werk hier al ruim een jaar. En de klanten die ik meeneem op rit komen altijd enthousiast terug bij stal :)