Rijschool Rijbewijs Direct

Rijschool Rijbewijs Direct Reviews

Excellent rating
5.0
82 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (82)
KoentTJE
KoentTJE
2024.04.17
Hele gezellige maar ook goede lessen gehad van okan en daardoor in 1 keer geslaagd! Zeker een aanrader als je geen saaie lessen wilt!
Advertisement
Jairly Stefania Carreño
Jairly Stefania Carreño
2024.04.05
Fijne manier van omgaan met leerling en denkt mee met leerling om de juiste feedback te geven. Ik voelde me rustiger en kreeg meer zekerheid tijdens het rijden wat ik precies nodig had. Bedankt Ercan!
Brigitte de Schepper
Brigitte de Schepper
2024.03.18
Bij Rijschool Direct heb ik een hele goede ervaring gehad van begin tot eind. De autorijlessen waren niet alleen gezellig maar ook heel leerzaam. De soms wat strenge instructeur was precies wat ik nodig had om mijn rijvaardigheid te verbeteren en me voor te bereiden op het examen. Dankzij Ercan’s begeleiding slaagde ik in één keer. Wat ik vooral waardeerde was de flexibiliteit in planning, waardoor ik mijn lessen kon plannen rond mijn drukke schema. Ik zou Rijschool Direct ten zeerste aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een rijschool van topkwaliteit. Heel erg bedankt Ercan!
Fleur M
Fleur M
2024.03.12
Vandaag mijn rijbewijs behaald dankzij Direct! Goede communicatie en voordelige pakketprijzen. De instructeur stelt je op je gemak en geeft constructieve feedback. Bedankt voor alles Ercan!
Maryam Bouhdoud
Maryam Bouhdoud
2024.03.05
Hele fijne rijschool, ze leggen alles goed en duidelijk uit. ik ben eindelijk na zoveel jaren rijlessen eindelijk geslaagd! Ik wil Jefferson heel erg bedanken voor zijn tijd en geduld met mij ♡
Advertisement
Babette Schots
Babette Schots
2024.02.26
Heel erg tevreden met deze rijschool, heel professioneel en ze reageren snel, de afspraken zijn duidelijk, en de communicatie is goed. Ercan is een goede rijinstructeur en heeft me ook geholpen met mijn onzekerheid op de weg!
Renéke Sneep
Renéke Sneep
2024.02.24
Heel goede instructeurs, fijne en duidelijke rijlessen. Heb mijn rijbewijs hier gehaald!
Tink Schipper
Tink Schipper
2024.02.09
Super blij eindelijk mijn rijbewijs gehaald! Top lessen gehad van Ercan. Super tevreden! Top rijschool!
anne tange
anne tange
2024.02.02
Je wordt goed voorbereid voor je examen en duidelijk uitgelegd! Hierdoor ben ik in één keer geslaagd!!
Advertisement
Stacey De Nooijer
Stacey De Nooijer
2024.01.27
Echt een hele goede ervaring gehad met deze rijschool! Ze doen heel erg hun best voor je en helpen je goed!!
Mo
Mo
2024.01.26
Ercan en Bali hebben mij fantastisch geholpen!!! Nu geslaagd en op naar een vrijere toekomst!!!
alisa
alisa
2024.01.24
Hele fijne rijschool met aardige en geduldige rijinstructeurs. De rijlessen zijn altijd leuk en je leert de instructeur goed kennen. Tijdens de rijlessen worden er vaak tips gegeven waardoor je beter gaat opletten en de vaardigheden beter leert. Rijbewijs gehaald dankzij deze school!
Feliz Kuhne
Feliz Kuhne
2024.01.23
Binnen 1,5 maand mn rijbewijs bij Okan. Echt een topper, in één keer gehaald. Aanrader!!
Advertisement
Khadija El Ouassidi
Khadija El Ouassidi
2024.01.12
Met behulp van rijschool rijbewijsdirect geslaagd! Perfecte uitleg en er wordt kritisch gekeken naar de ontwikkeling. Als er iets niet duidelijk is wordt het meteen goed en netjes uitgelegd. Beter dan deze rijschool kan je niet vinden! Voorheen rijlessen genomen bij een andere rijschool maar door vele goede verhalen over deze rijschool ben ik overgestapt en heb er zeker geen spijt van! Aanrader!!!
E N
E N
2023.12.11
Eerste keer geslaagd, kon mij geen betere instructeur wensen dan Okan. Nogmaals ontzettend bedankt!!
Sara Oxford
Sara Oxford
2023.12.08
Great driving school. I passed on my first time for a driving license B with automatic transmission. Would highly recommend.
Peter Albers
Peter Albers
2023.11.23
Elke fout of verbeter punt met duidelijke em constructieve feedback! Leerde het heel snel en liet mij pas examen doen wanneer ik er echt klaar voor was! Top hier!
Advertisement
Kazem Ebrahimi
Kazem Ebrahimi
2023.10.23
Zeker Een van de beste rijscholen, met ervaren rijinstructeurs 👍🏼👌🏼
Nicole Lekkerkerk
Nicole Lekkerkerk
2023.09.30
Dankzij deze rijschool mijn rijbewijs gehaald. In het begin beetje moeite met opstarten door planninsproblemen maar na wisselen van rij instructeur fijn les gehad
angelina
angelina
2023.09.28
Vandaag in 1x geslaagd! Heel erg bedankt!