Rijles Automaat Arnhem

Rijles Automaat Arnhem Reviews

Excellent rating
4.9
626 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (626)
Senne
Senne
2024.04.12
Vandaag geslaagd voor AM rijbewijs met geweldige les van Marco! Nu volle bak stomen op die van mij.
Dési Hendriks
Dési Hendriks
2024.04.12
Vandaag in één keer geslaagd voor mijn autorijbewijs dankzij Richard, echt een hele fijne rijinstructeur en rijschool!
Arsha Alimohammadi
Arsha Alimohammadi
2024.04.06
Jochem Vullings
Jochem Vullings
2024.04.05
Erg goede rijschool, Robert en Marco zijn goede instructeurs. Ze handelen snel met dingen regelen en denken goed mee. Ga zo door mannen!
Bas Hoveling
Bas Hoveling
2024.04.05
In 1 dag geslaagd voor mijn E-rijbewijs. Top klasse materiaal en hele fijne begeleiding. Je wordt goed voorbereid op je examen en dat betaalt zich uit. Kortom zeer tevreden!
siem peters
siem peters
2024.03.25
Fijne instructie. In een keer brommer rijbewijs gehaald
Quinsy Evers
Quinsy Evers
2024.03.25
Was heel duidelijk en lieve man, ben in 1 keer geslaagd!
Luna Aquila
Luna Aquila
2024.03.21
Hele fijne rijlessen gehad en direct geslaagd!
Jo Stmn (Jo_biker)
Jo Stmn (Jo_biker)
2024.03.14
Dit is een van de beste rijscholen in Arnhem.
Teun Oostra
Teun Oostra
2024.03.13
Levi Dekker
Levi Dekker
2024.03.08
super rijles gehad, fijne instructeur, ben blij dat ik daar heb mogen lessen.
florisszszs
florisszszs
2024.03.04
Ik ben net geslaagd.. alles word goed uitgelegd en duidelijk... als je het wilt halen kom hier heen
Mels Bosmann
Mels Bosmann
2024.03.04
Ties velzen
Ties velzen
2024.02.27
Super fijne man brommer rijbewijs gehaald en kom zeker terug voor me auto
Anco Terpstra
Anco Terpstra
2024.02.21
Jan Graaf
Jan Graaf
2024.02.21
Dylan Hendriksen
Dylan Hendriksen
2024.02.21
Zojuist geslaagd voor rijbewijs A. Goede en fijne rijschool, heb voor mijn AM en B rijbewijs hier ook gelest
Ray Aalbers
Ray Aalbers
2024.02.20
Hele goede rijschool, instructeur helpt je en verbeterd je goed met de lessen gewoon een top rijschool. Door hun in 1x mijn rijbewijs gehaald
tijs haan
tijs haan
2024.02.19
Top rijschool scooter rijbewijs in een keer gehaald instructeur is streng als het moet maar dat is juist goed daar leer je van.
Lars Stielstra
Lars Stielstra
2024.02.14