Rijschool Rijbewijs Helden

Rijschool Rijbewijs Helden Reviews

Excellent rating
5.0
16 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (16)
Nisar Aga
Netherlands | 2024.02.14
Top top top rijinstructeur! Ik ben zo blij dat ik naar je advies heb geluisterd en mijn rijles in Dordrecht heb gevolgd, in plaats van mijn examen in Rotterdam af te leggen. Het heeft echt een verschil gemaakt in de drukte, en ik ben dankbaar voor alles wat je hebt gedaan en voor je eerlijkheid. Dankzij jou Sargel heb ik EINDELIJK mijn rijbewijs!!

Date of experience: 08 February, 2024
Advertisement
Papula A
Papula A
2023.12.03
Zanwer
Zanwer
2023.12.03
Thank you for your patience during the tests!!
Shwan Amin
Shwan Amin
2023.12.03
My son took very professional driving lessons and he was able to pass the exam, many thanks for Sargel for his professional guidance & his patience with his students. I highly recommend this driving school
Firat Kaynar
Firat Kaynar
2023.07.03
Top!
Advertisement
Capitao Dasilva
Capitao Dasilva
2023.07.01
Beste rijschool en zeker een aanrader en in 1x geslaagd🏆🥇
Arber Veseli
Arber Veseli
2023.06.30
Sargel, bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Op het begin hadden we onenigheid, omdat ik vond dat je het te rustig aan deed met sommige rij onderdelen. Achteraf gezien nam je de tijd om dingen echt over te brengen en tijdens het afrijden dacht ik echt van woow tis maar goed dat we het achteruit inparkeren vaak geoefend hadden. Daarom krijg je ook van mij 5 sterren! Ik wens je veel succes en ik weet zeker dat je veel mensen blij gaat maken met een rijbewijs. Groetjes Arber
J Badman
J Badman
2023.06.30
Top ervaring!
Eren Yildiz
Eren Yildiz
2023.06.30
Heel goed, scherp en betaalbaar. Ik zeg doen! Hij heeft mij zoveel geleerd, ik denk er iedere dag nog aan!
Advertisement
er per
er per
2023.06.30
Ik heb alles in 1 keer behaald!!!! Bedankt, nu kan ik eindelijk naar groningen op bezoek bij mijn lievelings oma!
kursat verit
kursat verit
2023.06.30
Zeer behulpzaam, manier van aaspreken & uitleg was heel belangrijk om me rijbewijs te behalen zeker aanrader keep it going 👍🏻💪🏻
ryan lin
ryan lin
2023.06.30
Beste rijschool , heb 2/3 andere rijscholen hiervoor gehad maar die gaven niet de juiste uitleg , en op de manier die ik begreep, bij deze wel kort en duidelijk met beetje humor dat heeft mij echt geholpen .
Erwin De Vries
Erwin De Vries
2023.06.30
Top rijschool mijn kind met leerproblemen is uitstekend geholpen en heeft zijn rijbewijs in een keer kunnen behalen. Mijn grote waardering voor jullie inzet, geduld en professionaliteit. Ware rijbewijs helden!
Advertisement
Scharin Surchy
Scharin Surchy
2023.06.30
Passed my driving license thanks to Sargel exceptional instruction. Patient teacher, practical lessons, and a focus on road safety ensured my success. The best driving school in Rotterdam for license seekers!
B Ö
B Ö
2023.06.30
Zeer goede rij instructeur legt alles altijd heel goed uit en in een korte tijd. Zeker een aanrader om hier voor je rijbewijs te gaan!
Jona De lange
Jona De lange
2023.06.30
Zoek niet verder dit is een uitstekende rijschool. Je wordt zeer goed begeleid tot het halen van je rijbewijs binnen anderhalve week mijn rijbewijs gehaald!!