Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers

www.rietreiger.nl

Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers Recensies

Uitstekend beoordeling
4.8
20 recensies Geverifieerd
Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
%title%

%offer%

Recensies ( 20 ) 4.8

Sandra van Zijl
Sandra van Zijl
2024.03.29
Heerlijk verblijf gehad in deze luxe vakantielodge. Van alle gemakken voorzien. Alles was superfijn geregeld voor onze korte vakantie door de eigenaren Janny en Ivo.
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2024.03.29
Dank voor de mooie woorden en waardering! Fijn dat jullie beiden een fijne vakantie gehad hebben. Jullie hadden het ook keurig achtergelaten, ook fijn voor ons 😊.
Dirk
Dirk
2023.10.26
9.0 Geverifieerd
Prachtig chalet ☺ Prachtig en en schoon chalet op een mooie locatie en van alle gemakken voorzien. ☹ Er was geen schuur voor de fietsen, maar die komt er volgend seizoen
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Hartelijk dank voor jullie mooie review en de tip voor een fietsenberging. We zien inderdaad naast watersportliefhebbers, ook steeds meer fietsliefhebbers Grou en omgeving ontdekken. Daarom hebben we inmiddels een unieke fietsenberging besteld. Begin volgend jaar wordt deze geplaatst! Graag tot een volgende keer in de Rietreiger. 🚲🚴‍♂️🚲🚴‍♂️
Marc
Marc
2023.08.29
9.0 Geverifieerd
Gezellig samenzijn met gezin in een heerlijk vakantiehuis ☺ Luxe en netheid van het huisje ☹ Faciliteiten op het park
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Super om te lezen en te horen! Fijn dat jullie het naar je zin gehad hebben. Nogmaals bedankt voor jullie review. Heel graag zien we jullie graag nog een keertje terug in de Rietreiger vakantielodge in Grou!
Marcel
Marcel
2023.06.06
10 Geverifieerd
Fantastisch... kan niks negatiefs melden
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Wow!! Wat een mooie beoordeling. Fijn dat jullie het zo naar je zin hebben gehad in de Rietreiger. Uiteraard verwelkomen we jullie graag weer een volgende keer! Groet, Janny en Ivo
W. S.
W. S.
2023.05.29
Super vakantiewoning/lodge, zeer rijk uitgerust, schoon en heerlijk rustig. De sauna is uiteraard een must, ook die is ruim en schoon. Sfeervol en praktisch ingericht, ook buiten goed vertoeven in de loungeset met of zonder parasol. Had ik al gezegd dat het schoon is? :) Dikke aanrader dus. Enige tip: je zit vrij 'open' als je buiten zit, er is weinig beschutting als je buiten zit. Vonden wij niet heel erg maar buiten heb je beperkte privacy. Het groen wat er staat is nog vrij jong dus wellicht wordt dat nog wat hoger zodat je wat meer beschut zit. Verder, nogmaals: 10/10!
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2023.05.29
Geweldig, wat een complimenten 😊 Hartelijk dank daarvoor! We snappen het punt van openheid van de voortuin. Het IJzerhard (Verbena) tussen de sierpalen is inderdaad pas gesnoeid, wat later dan normaal i.v.m. het koude voorjaar. Die bloemen border komt nog tot ca. 1,5 meter hoogte. Helemaal dicht wordt het niet, het blijft enigszins open. Het open karakter hoort ook een beetje bij het park. En anders is de beschutte en besloten achtertuin bij de sauna eventueel ook nog een optie om daar te relaxen. Bedankt nogmaals voor jullie verblijf en heel graag tot een volgende keer. Janny en Ivo
Lia Luijkx
Lia Luijkx
2023.04.17
Zeer netjes
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2023.04.20
Best Lia, Hartelijk dank voor jullie verblijf en het keurig achterlaten van de vakantielodge. We hopen dat jullie ondanks het wat tegenvallende weer toch nog mooie fietsroutes hebben kunnen maken. Uiteraard ook bedankt voor jullie attentheid en voor deze mooie 5-sterrenwaardering. Nogmaals bedankt en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Janny en Ivo
J
J
2023.04.15
9.0 Geverifieerd
We hebben een fijne week gehad. ☺ Hele nette accomodatie en van alle gemakken voorzien. ☹ Jammer dat er geen berging voor onze e-bikes was.
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Goedemorgen J. Hartelijk dank voor deze mooie review. Echt heel blij mee met allemaal 10-en! Heel fijn te lezen dat jullie genoten hebben van het comfort van de Rietreiger in de Paasvakantie, ondanks het helaas toch wel tegenvallende weer. De minigarage buiten biedt inderdaad ruimte voor twee fietsen en dan moeten de tuinkussens buiten onder de hoes gelegd worden en de zitstoelkussens binnen. Achter het huis onder de dakrand staan ze ook veilig, maar inderdaad niet helemaal droog. Voor vier fietsen hebben we geen droge stalling inderdaad. We waarderen overigens jullie attentheid en het contact zeer en graag tot een volgende keer! Groetjes, Janny en Ivo
Olav van der Mespel
Olav van der Mespel
2022.09.25
Mooie vakantie woning voor max 4 personen op de 2e rij van een rustig vakantie park. Je bent zo bij water en meteen buiten. Een fietspondje die je naar het centrum van Grou brengt. Anders is het 20 minuten fietsen. De woning is keurig, gezellig ingericht en voorzien van alle gemakken. In een ruime (inpandige) bergkamer staat zelfs een wasmachine, droger en vriezer. Hier kun je je jas en schoenen netjes opruimen. De TV heeft een actieve Netflix aansluiting. Buiten op het terras staat een eettafel met 4 stoelen, een lounge set en een BBQ. Twee parasols bieden schaduw. Aan de achterzijde staat een privé-sauna. Via een buitendeur in de achterste slaapkamer kan makkelijk naar/van de sauna gelopen worden. De auto kan naast de woning geparkeerd worden. Nadeeltje is dat de overburen makkelijk naar binnen kunnen kijken (gelukkig zijn er gordijnen) Conclusie: fijne vakantie woning in een mooie omgeving. We komen graag nog eens terug.
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2022.10.01
Wat een mooie woorden en weergave van onze Rietreiger! Hartelijk dank en fijn ook hier te lezen dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben. De buren hebben normaal gesproken iets voor hun ramen hangen, maar zijn aan het verhuizen (hebben het verkocht). Gezien de wat eerder donkere dagen in september, kan ik me voorstellen dat je nu wat eerder naar binnen kijkt bij elkaar door de verlichting binnen. We gaan kijken of we wellicht iets qua beplanting nog kunnen toevoegen. Dank voor de tip en heel graag tot een volgende keer. Hartelijke groet, Janny en Ivo
Leo Litjens
Leo Litjens
2022.09.13
Reistype
Vakantie
Familie
Locatie
Kamers
Service
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2022.09.13
Dank voor jullie verblijf en uiteraard ook bedankt voor deze waardering! Graag tot een volgende keer. Groet, Janny en Ivo
Leo
Leo
2022.09.13
10 Geverifieerd
fantastisch ☺ heel compleet, en van alle gemakken voorzien ☹ bedden iets te zacht. Maar dit is natuurlijk erg persoonlijk
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Wat een mooi review! Heel blij om te lezen dat jullie het verblijf in de Rietreiger zo waarderen. Ook bedankt voor jullie bericht in ons gastenboekje! Graag ontvangen we jullie weer een volgende keer in Grou! Hartelijke groet, Janny en Ivo
Laura
Laura
2022.08.12
10 Geverifieerd
fantastisch ☺ schoon, compleet, gezellig ☹ ik kan niet wat bedenken
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Wat een mooi review! Ook jullie terugkoppeling in ons gastenboekje en ons app-verkeer tonen dat jullie het goed naar jullie zin hebben gehad! Daar doen we het voor! Leuk ook dat jullie gebruik konden maken van ons babycampingbedje, jullie waren de eerste. Wat ik ook begreep uit jullie tekst in ons gastenboekje is dat met dit warme weer, de drie airco's (in de beide slaapkamers en in de woonkamer) en onze tuin ook goed zijn bevallen. Graag horen we nog een keertje hoe we de score op de prijs/kwaliteit kunnen verbeteren in jullie optiek. We zijn wat hoger geprijsd dan traditionele chalets, maar we denken zelf dat we met de grootte van 65 m2, volledige keuken en inventaris, wifi, wasmachine, droger, plus de drie airco's, de tuin en de parkeerplaats met laadpaal naar waarde bieden. Nogmaals, hartelijk dank voor jullie zeer positieve terugkoppelingen en review. En heel graag tot een volgende keer in de Rietreiger!
Ilse
Ilse
2022.07.29
9.0 Geverifieerd
Genoten van begin tot eind. ☺ Het comfort, alles was er dat we nodig hadden. De zon die tot S’avonds op het terras aanwezig is. ☹ Konden het niet genoeg verduisteren snachts, maar is persoonlijk.
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Dank voor jullie review en fijn dat jullie het naar jullie zin hebben gehad in de Rietreiger en Friesland. Voor wat het verduisteren betreft spijt ons dat jullie het te licht hebben ervaren. We hadden dit achteraf graag tijdens jullie verblijf al geweten zodat we dit hadden kunnen oplossen. De pliségordijnen in de slaapkamers zijn verduisterend en lichtdicht en kunnen het raam volledig afdekken. Maar mogelijk heeft u niet de extra schakelaar van de spiegelverlichting in de en-suite badkamer gebruikt. De leds op de spiegels zijn nl volledig uit te schakelen met de aparte drukschakelaar in de badkamer (de knop waar ‘spiegel’ bij staat) waardoor de badkamer en suite ook helemaal donker wordt. De jaloezieën van de badkamer zijn ook te kantelen en indien nodig had ook de buitenverlichting nog uitgeschakeld kunnen worden. Op jullie vraag om de vakantie last minute te verlengen hadden we graag gehoor gegeven, ware het niet dat er al andere gasten geboekt hadden. We ontvangen jullie daarom graag nog een andere keer in de Rietreiger! Nogmaals hartelijk dank. Janny en Ivo.
Klaas Bakker
Klaas Bakker
2022.07.22
14 juli 2022, Janny en Ivo, wat hebben we heerlijk genoten van jullie vakantie lodge. Ook aan alles is gedacht om een start te maken zoals een lekker bakje nespresso, dingetjes voor dagelijks gebruik in de keuken van schoonmaak tot je kunt het niet bedenken of het lag er. Alles nieuw en schoon, daar genieten wij van en je houdt het dan ook dagelijks bij. Werkelijk een genot. Op één van de eerste dagen hoorde we een gekrijs in het uilen nest. We zagen de uil nog net wegvliegen. We hebben vele Friese stadjes bezocht en natuurpark de Alde Feanen weer eens opgezocht, heerlijk dat te ervaren met een stille sloep. Gehuurd op 50 meter naast de lodge met kortingsbon van Janny en Ivo. Nieuw voor ons was op weg naar de Saiterpetten de oeverzwaluw muur die druk bewoond werd. Vandaag genoten van de Tall ships in Harlingen die zeilend binnen kwamen varen. Het was genieten van de vakantiewoning en omgeving en Grou ligt centraal in de provincie voor vele uitstapjes. Groetjes Klaas en Coby uit Brabant.
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2022.07.22
Klaas en Coby, Wat heerlijk om te lezen! We zijn ook blij dat jullie genoten hebben en om jullie enthousiaste terugkoppeling te mogen ontvangen. Nationaal Park Alde Feanen ís ook inderdaad prachtig! Of meneer en mevrouw Ransuil er volgend keer weer zijn dat weet ik niet, maar wij zien jullie zeker graag nog een keer terug in De Rietreiger. Hartelijke groet, Janny en Ivo Ps prachtige foto’s hebben jullie gemaakt!
Jos
Jos
2022.06.26
9.0 Geverifieerd
superfijn naar ons zin gehad we hadden dan ook mooi weer en er een sloep bij gehuurd ☺ mooie accommodatie er ontbrak je aan niets ☹ alles beviel ons wel leuke bijeenkomst boven de accommodatie zit een uiltje in een nest met 2 jonge uiltjes
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers
Goedemorgen Jos, zojuist jullie review gelezen op Booking en gisteren ook die in het gastenboekje. Fijn dat jullie het zo naar jullie zin gehad hebben! Het weer heeft ook behoorlijk meegewerkt afgelopen week ☀️. En verder hebben jullie de vakantielodge ook heel netjes achtergelaten, daar geven wij dan weer een 10 voor! 😁 We zien jullie graag nog een keer terug in de Rietreiger. Groet, Janny en Ivo
Andrew
Andrew
2022.06.07
9.0 Geverifieerd
Fantastisch
Stephanie Volkers2
Stephanie Volkers2
2022.06.06
Beste Janny en Ivo, Wij hebben genoten van een lang Hemelvaart weekend in jullie prachtige chalet. Het ontbrak ons aan niets. Wij hebben heerlijk gevaren door het mooie Friesland. Wij komen zeker een keer terug. Tot Grou ;-) Eric, Stephanie & Thijs
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2022.06.06
Dankjewel, heel fijn om te lezen. 💙 En… ook superleuk dat jullie al in deze zomervakantie opnieuw naar de Rietreiger komen!
JeanPierre Van Merode
JeanPierre Van Merode
2021.08.27
Heerlijk weekje gehad in de Rietreiger. Super woning, erg gezellig ingericht en aan alles is gedacht. De locatie is super, en met het pontje ben je in 10 minuten in Grou. Kortom een aanrader. Met vriendelijke groet JeanPierre en Hannie
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2021.08.27
Wat fijn om te horen en te lezen! Bedankt voor jullie bezoek en positieve feedback. We zien jullie graag nog een keer terug in Grou. Hartelijke groet, Janny en Ivo.
Eva Lopes Cardozo
Eva Lopes Cardozo
2021.08.20
De rietreiger is van alle gemak voorzien. Alles splinternieuw. Heerlijk schoon. Fijne bedden. 2 badkamers, hoe luxe! Heerlijk een dagje gezeild. In het nabije natuurgebied kan je prachtig wandelen. Lidl en de Jumbo om de hoek. Ondanks het weer toch heerlijk genoten. Bedankt! Warme groet, Maarten & Eva & Wiesje & Lieve
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2021.08.20
Hi Eva, heel erg bedankt voor jullie positieve en enthousiaste reactie! We vonden het best een beetje spannend om eigenaren van een bed & breakfast te ontvangen. We zijn blij dat het jullie goed is bevallen! Heel graag tot een volgende keer. Groetjes, Janny en Ivo.
John Blokhuis
John Blokhuis
2021.08.17
Wij hebben een heerlijke midweek in de Rietreiger gehad. De woning licht op een camping en is van alle gemakken voorzien. Helaas toen wij gingen was er nog geen TV/Internet kabel aansluiting. De broodjes die we bij Oan’t Wetter aan de overkant konden bestellen waren heerlijk. Als je een bootje hebt of kunt huren is het een fantastische omgeving.
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2021.08.17
Dank voor de review! Fijn dat jullie een lekkere midweek hebben gehad in onze vakantielodge. Ja, jammergenoeg duurt het installeren door KPN behoorlijk langer dan verwacht. Zijn we zelf ook niet blij mee. Ik hoop dat - door dit vooraf aan jullie voorgelegd te hebben en gecompenseerd - het geen al te groot probleem geweest is voor jullie. We hopen jullie graag weer een keer als gasten te mogen ontvangen (en dan met de WiFi en smart tv😉). Nogmaals bedankt en hartelijke groet, Janny en Ivo
Wil Plomp
Wil Plomp
2021.08.05
De Rietreiger in Grou is een geweldige luxe lodge op vakantiepark Yn'e Lijte. Een geweldige locatie voor watersporters. Door de ligplaats die bij de lodge gereserveerd kan worden kan je met je eigen boot of gehuurde sloep het Friese water op. Maar ook voor echte landrotten is dit een perfecte locatie om het mooie landschap van Friesland te verkennen. Het is ook heel leuk om een fiets te huren en een van de mooie routes te rijden. Naast het varen en uitstapjes maken is het ook zalig om in en om de lodge te blijven. De ruimte is echt waanzinnig! Op de hele mooie kavel van 400 m2 staat de 65m2 grote Rietreiger. Zo ruim en sfeervol! Binnen kan je genieten van een perfect afgewerkte vakantiebungalow met alle luxe die je thuis ook hebt. De grote tv, zalige bank, fijne stoelen, de koffiemachines, de vriezer, wasmachine en droger, vaatwasser, kwaliteit bedden en airco’s maken je vakantie helemaal top. Het is ook fijn dat de lodge altijd professioneel schoongemaakt wordt en klaar is voor gebruik. Even de bedden opmaken met het super schone lakenpakket, de koffers uitpakken (aan kasten ook geen gebrek) en de koelkast vullen. Het genieten kan beginnen! Buiten is een sfeervolle tuin met een fijne loungeset, parasol, tuintafel, bbq en over een tijdje kan je zelfs de sauna bijboeken! Op het vakantiepark zijn verschillende mogelijkheden om te overnachten. Maar als je echt vakantie wil waarbij het je aan niets ontbreekt, dan huur je de Rietreiger! Wij hebben genoten en komen zeker nog een keer terug!
Antwoord van Rietreiger luxe vakantielodge in Friesland - 2 badkamers 2021.08.13
Dank je! En jullie zijn weer van harte welkom