RHBfoto Recensies

RHBfoto Recensies

5.0

Uitstekend - gebaseerd op 24 beoordelingen

www.rhbfoto.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (24)
Romée van Erning
Romée van Erning
2024-01-10
Wij zijn superblij met Ralph. Hij heeft heel goed geluisterd naar wat we wel en niet wilden en daar het perfecte plaatje bij gemaakt. Het was voor ons belangrijk om een ontspannen bruiloft te hebben, en hij was erg fijn om daarbij te hebben. Hij heeft een enorm lange dag heel hard gewerkt en van het eindresultaat genieten wij nog elke dag na!
Antwoord van RHBfoto 2024-01-11
Beste Romée, bedankt voor je mooie woorden! Het was een genoegen om deel uit te maken van jullie speciale dag. Fijn om te horen dat jullie nog steeds genieten van het eindresultaat. 😊 Groeten, Ralph RHBfoto
Ralf op den Buijs
Ralf op den Buijs
2023-12-31
Top fotograaf. Niets is te gek, alles kan en vooral door zijn enthousiasme krijg je de mooiste foto's die loepzuiver zijn. Meerdere keren gebruik gemaakt van zijn diensten. Zeker een aanrader.
Antwoord van RHBfoto 2024-01-11
Hallo Ralf, blij om te horen dat je tevreden bent met onze fotosessies! Je enthousiaste review betekent veel voor ons. Bedankt en tot de volgende keer! 😊 Groeten, Ralph RHBfoto
Leon K
2023-10-19
Beelden zeggen meer dan woorden. Beelden zeggen meer dan woorden. Ralph is een vakman pursang. Hij weet met zijn foto’s altijd weer de juiste snaar te raken.
Antwoord van RHBfoto 2023-10-19
Beste Leon, bedankt voor je mooie woorden! We zijn blij te horen dat Ralph's vakmanschap gewaardeerd wordt. Jouw tevredenheid is ons doel. Nogmaals bedankt!
Annemoon Ypenburg
Annemoon Ypenburg
2023-10-15
Ralph, de energieke stuiterbal. Het lijkt alsof hij overal tegelijk is en maakt geweldige foto’s die we een dag later al konden delen met onze leden en publiek. Tijdens Ameezing Eindhoven kwam het met bakken uit de hemel en zelfs met die omstandigheden was het resultaat geweldig! Aanrader 🤩
Antwoord van RHBfoto 2023-10-16
Beste Annemoon, bedankt voor je positieve review! We zijn blij dat je tevreden bent over de foto's en de inzet van Ralph, ook onder uitdagende omstandigheden. Groetjes!
Rick Van rooij
Rick Van rooij
2023-09-14
Ralph heeft er voor gezorgd dat wij voor altijd terug mogen kijken naar onze mooie bruiloft. Spontaan, gezellig, en actief zo is hij. Hij bedacht een idee en deed er alles aan om dat die dag nog uitgevoerd te krijgen, en dat is hem gelukt, met als resultaat een hele originele foto waar wij ontzettend dankbaar voor zijn. Dankjewel Ralph je bent een uitmuntende fotograaf maar een nog beter mens en een aanwinst op de dag!
Antwoord van RHBfoto 2023-09-15
Ahhhh super om te horen! Dank jullie wel voor het vertrouwen en dat jullie me niet voor gek verklaarde toen ik met een rookmachine aan kwam ;)
Laura Daris
Laura Daris
2023-09-14
Een echte aanrader! Ralph was de fotograaf op onze bruiloft. Wat heeft Ralph onze dag prachtig vast gelegd! De foto's zijn van zeer goede kwaliteit en het aanleveren ervan ook. Het meedenken en aansturen voor de perfecte foto doet hij goed en leuk! Ook met de kinderen die erbij waren. Een fijne man om bij je speciale dag te hebben. Al onze gasten spraken vol lof over Ralph zoals hij werkt, maar ook als toevoeging als 'gast' op je grote dag is hij een echte aanwinst! Aan alles is te zien dat hij van zijn hobby zijn werk maakt! Dankjewel Ralph voor je aanwezigheid en het vastleggen van onze mooie dag!
Antwoord van RHBfoto 2023-09-15
Super graag gedaan! En bedankt voor het vertrouwen!
Hinriette Kanning
Hinriette Kanning
2023-08-15
Top fotograaf! Snelle service en komt gemaakte afspraken professioneel en goed na! Heel blij met het resultaat.
Antwoord van RHBfoto 2023-09-15
Fijn om te horen! Veel plezier van de personalized koffer ;)
Marco de Jong
Marco de Jong
2023-08-13
Ralph heeft het feest van onze bruiloft gefotografeerd, hij wist de goede mogelijkheden voor foto’s te vinden zodat ik en mijn vrouw nu ontzettend mooie en originele foto’s hebben. Een dikke aanrader! De foto’s, welke we erg snel naderhand al hadden, zijn allemaal ontzettend scherp en een goede weergave van de gezellige sfeer die op ons feest ging. Plus, hij is ook nog erg gezellig om op je feest te hebben. Dubbel plus!
Antwoord van RHBfoto 2023-09-15
Supergraag gedaan! Geniet van jullie liefde, heerlijk koppel!
Tommie van de Wiel
Tommie van de Wiel
2023-07-06
Werk vaak samen met deze prettige jongeman. Hij is professioneel, levert mooi werk af en houdt zich altijd aan de dresscode. Behalve één keer. Maar dat is hem vergeven. Aanrader!
Antwoord van RHBfoto 2023-09-15
Hahahaha, die ene keer blijft me nog lang achtervolgen denk ik zo ;)
Angelique Wijnen
Angelique Wijnen
2023-06-22
Wat een fantastische mooie foto’s heeft Ralph gemaakt van het gala van onze dochter. Echt top! Zou hem zeker aanraden.
mariska smoes
mariska smoes
2023-06-21
Ralph heeft onze bruiloft gefotografeerd en wel zo mooi, sfeervol, smaakvol met oog voor details, echt geweldig. We hebben een foto laten vergroten naar 120x80 en deze bleef net zo scherp als het origineel. Niks is Ralph te gek, geen opdracht is te moeilijk. Hij gaat net zo lang door tot hij het perfecte plaatje heeft, al is het meestal bij het eerste shot al bingo. Ralph is een fotograaf met liefde voor zijn vak en dat zie je terug in zijn foto's. Kortom doe jezelf een plezier en boek Ralph, dan heb ook jij een waardevolle herinnering in prachtige foto's.
Sandy Verbeek
Sandy Verbeek
2023-06-21
Hele mooie foto's gemaakt voorafgaand aan het gala van onze dochter en haar vriendinnen, en ook tijdens het uitstappen op de rode loper. Heel fijn en een mooie herinnering!
Lieke Meeuwsen
Lieke Meeuwsen
2023-06-21
Super fotograaf! Haarscherpe details en fantastisch hoe telkens weer de sfeer wordt vastgelegd. Top!
Jack M.
Jack M.
2023-06-20
Beautiful pictures and Ralph is very flexible, patient and willing to think along with customer. High quality pictures.
Citcatty
Citcatty
2023-06-19
Elke foto vertelt een verhaal…. Ralph weet elke gelegenheid op prachtige wijze vast te leggen… anders dan het standaardwerk …… De echtheid, het léven kun je terugzien. Dank weer voor de prachtige kostbare herinneringen Ralph!
Jordy de haas
Jordy de haas
2023-06-17
Vol energie komt de fotograaf langs en geeft dat ook over aan de mensen. Van de foto's kan je nog tijden genieten en je ervaringen herleven. Top foto's en juiste momenten die vastgelegd worden!
Jos Gerrits
Jos Gerrits
2020-03-04
beveelt aan
carnaval super foto's vooral het onverwachte
Wilbert Verbruggen
Wilbert Verbruggen
2019-03-11
beveelt aan
Ralph zorgt met een gezonde dosis humor voor een prettige samenwerking. Heeft oog voor details die ons ontgaan. Is haast onzichtbaar maar weet ontzettend goed om op het juiste moment op de juiste plaats te zijn om geweldige momentopnames te maken. Topkwaliteit foto's!!
Frank Buisman
Frank Buisman
2019-03-09
beveelt aan
RHBFoto oftewel Ralph zie je op veel evenementen waar hij gedreven te werk gaat. Hij legt elk moment vast en levert de foto's snel af. Echt een aanrader!
Geert-Jan van Bakel
Geert-Jan van Bakel
2019-03-09
beveelt aan
Al een aantal jaar maakt RHBF op verschillende evenementen en locaties foto's. Altijd snel, flexibel en goeie kwaliteit! Ook deze carnaval heeft hij bijvoorbeeld bij het ontbijt van de Oud Stadsprinsen een hele mooie serie gemaakt. top!