Repairgeeks Reviews

Repairgeeks Reviews

4.3

Good - based on 61 reviews

www.repairgeeks.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (55)
Ruben Lorentzen
Ruben Lorentzen
2022-01-29
De fikset hengsel på laptop, og det var en hektisk lørdag. De gjorde en veldig bra jobb, god service og for en rimelig penge. Anbefales! PS! Var i Torggata 2 :-)
Advertisement
Henning Madsen
Henning Madsen
2021-12-19
Critical
Professionalism
Slendrian bedrift. Leverer tilbake mobil som ikke virker, uten Info. Elendig tilbakemelding og oppfølging. Mobilen måtte repareres på nytt da den ankom Bergen.
Diana Henriksson
Diana Henriksson
2021-10-07
Helt okej dom kan sitt men har inte alla produkter på lager alltid
Van Toan Le
Van Toan Le
2021-10-04
Skjerm fiks gikk som det skal :)
Einar Halvorsen
Einar Halvorsen
2021-09-19
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Utrolig bra tjeneste. Opplevde personen som oppriktig, teknisk begavet og hyggelig. Leverte telefon med knust skjerm og fikk den byttet mens jeg tok en kaffe. Forklarte godt hva han gjorde og tok en hyggelig pris. En del av skjermen manglet touch etter byttet og fikk det fikset på nytt uten problem når jeg sa i fra. Ekstra takknemmelig for å finne et så bra sted etter å ha prøvd hos andre konkurrenter i byen først.
Advertisement
Heine Elias Husdal
Heine Elias Husdal
2021-09-14
Silje Irèn Orli
Silje Irèn Orli
2021-09-11
Rask og vennlig service. Leverte mobil med knust skjerm klokken 16:00, hentet reparert telefon kl. 18:00 Anbefales??
Hans Erik Ballangrud
Hans Erik Ballangrud
2021-08-05
Positive
Responsiveness
Value
Ringte om nytt glass på min iPhone X. Pga covid-19 fikk jeg avtalt dropp-in tidspunkt 60 minutter etter at jeg tok kontakt, og 20 minutter senere var telefonen som ny! Til beste pris i by'n. Hyggelig også.
ออเจ้า
ออเจ้า
2021-07-29
Advertisement
Morten René L Strømsborg
Morten René L Strømsborg
2021-07-23
Fikk byttet batteri på smarttelefonen på timen. Enkelt, raskt og billig.
Heine Elias Husdal
Heine Elias Husdal
2021-07-14
Raskt, billig, og enkelt!
Oscar Daniel Rangel Huerta
Oscar Daniel Rangel Huerta
2021-07-13
Mads Stomlien
Mads Stomlien
2021-06-22
Byttet ut ødelagt ladeport på min Samsung S10. Rask og hyggelig service.
Advertisement
Thomas Grønvoll
Thomas Grønvoll
2021-03-25
Fikk byttet bakdeksel på mobiltelefonen, men dette ble montert feil og allerede dagen etterpå holder dette på å falle fra hverandre.
Martine W
Martine W
2021-03-06
Kjedelig å få høre at en del er på vei og kommer den og den datoen og til slutt etter 3.purring få høre at de ikke får tak i delen. Forståelig at delen er vanskelig å få tak i men da kunne de bare gitt beskjed om dette...
Kyrre Sjøbæk
Kyrre Sjøbæk
2021-02-17
Good service, the people running it seem very competent and able to do many types of repairs.
Eirik
Eirik
2021-02-11
Effektiv god service, fjernet støv i kamera linse på iPhone. Rimelig pris, anbefales!
Advertisement
Obaida Al dalati
Obaida Al dalati
2021-02-02
Amal Joshy
Amal Joshy
2021-01-06
Good sugggestions will be given on your damaged phones.
Vidar Ericsson
Vidar Ericsson
2020-11-02