Rentaboatflevoland

Rentaboatflevoland Reviews

Excellent rating
5.0
7 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (7)
Iris Hartmann
Iris Hartmann
2023.08.15
Super ervaring!
Reply from Rentaboatflevoland 2023.08.16
We zijn erg blij dat je een geweldige ervaring had, Iris! Bedankt voor het delen.
Bram Hartmann
Bram Hartmann
2023.08.14
Leuke namiddag gehad! Eenvoudig zelf vertrekken met de boot met een korte uitleg van de eigenaar. Tijdens het varen voldoende tijd gehad om te genieten en te zwemmen! Prijs kwaliteit een echte aanrader
Reply from Rentaboatflevoland 2023.08.16
Hallo Bram, we zijn blij te horen dat je een leuke tijd met ons hebt gehad en van het varen hebt genoten. Bedankt voor je aanbeveling!
Wilfred den dulk
Wilfred den dulk
2023.06.27
We hebben genoten van de vaartocht. Hele mooie boten ook die je daar kunt huren
Reply from Rentaboatflevoland 2023.06.30
Bedankt voor je positieve reactie, Wilfred! We zijn blij dat je genoten hebt van de vaartocht en onze mooie boten. We hopen je snel weer terug te zien!
Louwe Post
Louwe Post
2023.06.21
hele mooie aanvulling voor Urk. top geregeld. scannen, reserveren en klaar. lekker varen en zwemmen bij het strand van Urk
Reply from Rentaboatflevoland 2023.06.30
Bedankt voor je geweldige feedback, Louwe! We zijn verheugd dat je zo'n goede ervaring hebt gehad met ons systeem voor scannen en reserveren. Het doet ons goed om te horen dat je hebt genoten van het varen en zwemmen bij het strand van Urk. We hopen je binnenkort weer te mogen verwelkomen!
Jacob Willem Kapitein
Jacob Willem Kapitein
2023.06.12
Super geregeld allemaal
Reply from Rentaboatflevoland 2023.06.30
Beste Jacob Willem, Dank je wel voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat alles zo goed geregeld was. Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Met vriendelijke groet, Het team van [Bedrijfsnaam]
jannie hollenberg
jannie hollenberg
2023.06.11
Vaart perfect geen problemen Mensen zijn vriendelijk complimenten
Reply from Rentaboatflevoland 2023.06.11
Bedankt voor uw review, we hopen u een volgende keer weer van dienst te kunnen zijn.
Joshua Post
Joshua Post
2023.05.12
Wat hebben we genoten van het varen met deze ruime sloep. de boot is ook erg stil en gaat best snel. Oftewel, Echt een aanrader.
Reply from Rentaboatflevoland 2023.06.30
Bedankt Joshua! We zijn blij om te horen dat je hebt genoten van het varen met onze ruime sloep. We hopen je snel weer te mogen verwelkomen!