Rust & Relax Matrassen/Boxsprings

Rust & Relax Matrassen/Boxsprings Reviews

Excellent rating
4.7
54 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (54)
Super service Een matrasje voor onze zoon besteld voor in de caravan. Twee dagen later al bezorgd. Bleek echter niet de goede maat te zijn. Gebeld en foto's gestuurd van wat ik had besteld en wat ik had ontvangen. Een paar dagen later werd alsnog het juiste matras bezorgd. En het abusievelijk verkeerd bezorgde matras? Dat mochten we houden. Topservice!
Advertisement
Kerem Ecevit
Kerem Ecevit
2022.05.16
Paul Hijnen
Paul Hijnen
2022.05.08
Matras in aparte maat besteld. Werd nog even geverifieerd om daarna snel te leveren. Keurig matras voor een goede prijs en bedrijf heeft aan alle afspraken voldaan.
Ben
Ben
2022.05.04
Snelle service, fijne communicatie. Gewoon goed geregeld met track and trace.
Fred Tummers
Fred Tummers
2022.04.15
Wij hebben bij dit bedrijf een zorgmatras 70x140 besteld voor in een kinderbed. Super kwaliteit en een zeer vriendelijke eigenaar aan de telefoon gehad. Het ging heel even mis met de bezorging, maar dat werd netjes opgelost. Wat ons betreft een aanrader.
Advertisement
Sorena van Veldhuizen
Sorena van Veldhuizen
2022.04.01
Goed geregeld
Gabriel Ramos
Gabriel Ramos
2022.03.28
The best store for buying your mattress or bed in a excellent price and attendance. I totally recommend it for everyone. We came walking 30 minutes away to buy there and it totally worth it!
Marianne Muis
Marianne Muis
2022.02.07
Sinds gisteren heb ik mijn nieuwe boxspring van de firma Rust & Relex matrassen, en ik heb vannacht zalig geslapen, wat een heerlijk bed. De aflevering was keurig op tijd, de installatie van de electrische boxspring ging snel en netjes, ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen
Duygu
Duygu
2022.01.29
Goede prijs-kwaliteit verhouding ! Gisteren besteld vandaag bezorgd. Ook werd ik netjes gebeld en op de hoogte gehouden over de bezorgdienst door de vriendelijke eigenaar. Dankjewel !
Advertisement
matras center
matras center
2022.01.16
Handelen in grote aantalen in matrassen. Aardige mensen, denken met de klant mee. Een aanrader gewoon doen..๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿ‘
Mandingo R
Mandingo R
2021.12.05
Goede kwaliteit en perfecte maat!
Henriette Damen
Henriette Damen
2021.11.08
tijk besteld op maat. matras weer als nieuw! snelle service en goed contact!! echt aan te raden! Henriette Damen
anton van berk
anton van berk
2021.08.28
Geweldig Top bedden, slapen goed en hele goede service. Aanrader voor iedereen!!! Goede prijs kwaliteit verhouding :))
Advertisement
Marco Geffen
Marco Geffen
2021.08.28
Prima product en netjes bezorgd Het product was zoals omschreven om netjes verpakt bezorgd binnen de aangegeven termijn. Goed bedrijf. Aanbevelen?
Naishel M.
Naishel M.
2021.08.06
Snelle matras levering. In de ochtend besteld en werd binnen enkele minuten gebeld voor een leveringsafspraak op dezelfde dag! Topservice! Aanrader ๐Ÿ‘๐Ÿฝ
Paula Oost
Paula Oost
2021.08.06
Hele fijne Matrassen en hele goede service๐Ÿ‘Œ 7 jaar geleden ook matrassen hier gehaald en nu voor de 2e keer supervriendelijk geholpen en snelle levering.
A Bax
A Bax
2021.07.14
Maandag een matras besteld voor in onze camper en woensdag al binnen. Ook op email wordt heel snel gereageerd. Matras past precies en ligt heerlijk. Ik zou er zo weer bestellen.
Advertisement
Daniel Verkaik
Daniel Verkaik
2021.06.13
Lin 010
Lin 010
2021.06.13
Wilde graag een nieuw bed en liep tijdens mn pauze vaak langs deze winkel. Een keer naar binnen gegaan en direct verkocht. Snelle levering en goede service. De boxspring werd in elkaar gezet, was zo gedaan. Vriendelijk personeel, zeker een aanrader.
Silvie Stouthamer
Silvie Stouthamer
2021.05.29
Op zoek naar 2 boxsprings voor onze stacaravan, kwamen we bij deze zaak uit. We werden zeer professioneel en vriendelijk geholpen. Ze komen hun afspraak na. We zijn zeer tevreden over de service en de bedden liggen heerlijk (boxspring 70x190).