Rust & Relax Matrassen/Boxsprings

Rust & Relax Matrassen/Boxsprings Reviews

Excellent rating
4.7
56 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (56)
Ronald de Koster
Ronald de Koster
2023.01.06
Kindermatras in afwijkende maat besteld. Werd nog gebeld voor bevestiging van de maat en binnen twee dagen afgeleverd gekregen. Mooi afgewerkte matras en precies passend.
Advertisement
Melisa Lafci
Melisa Lafci
2022.10.21
Top kwaliteit en snelle levering! Echt een aanrader
Caner Sahin
Caner Sahin
2022.09.08
Bizim siparişimizi zamanında hızlı, ve Güler yüzle teslim eden Ahmet kardeşime teşekkür ederim 👏🏾👏🏾 NL;Rust & Relax Matrassen Bedankt voor de snelle levering en goeie service 👍
Kerem Ecevit
Kerem Ecevit
2022.05.16
Paul Hijnen
Paul Hijnen
2022.05.08
Matras in aparte maat besteld. Werd nog even geverifieerd om daarna snel te leveren. Keurig matras voor een goede prijs en bedrijf heeft aan alle afspraken voldaan.
Advertisement
Ben
Ben
2022.05.04
Snelle service, fijne communicatie. Gewoon goed geregeld met track and trace.
Fred Tummers
Fred Tummers
2022.04.15
Wij hebben bij dit bedrijf een zorgmatras 70x140 besteld voor in een kinderbed. Super kwaliteit en een zeer vriendelijke eigenaar aan de telefoon gehad. Het ging heel even mis met de bezorging, maar dat werd netjes opgelost. Wat ons betreft een aanrader.
Sorena van Veldhuizen
Sorena van Veldhuizen
2022.04.01
Goed geregeld
Gabriel Ramos
Gabriel Ramos
2022.03.28
The best store for buying your mattress or bed in a excellent price and attendance. I totally recommend it for everyone. We came walking 30 minutes away to buy there and it totally worth it!
Advertisement
Marianne Muis
Marianne Muis
2022.02.07
Sinds gisteren heb ik mijn nieuwe boxspring van de firma Rust & Relex matrassen, en ik heb vannacht zalig geslapen, wat een heerlijk bed. De aflevering was keurig op tijd, de installatie van de electrische boxspring ging snel en netjes, ik kan dit bedrijf bij iedereen aanbevelen
Duygu
Duygu
2022.01.29
Goede prijs-kwaliteit verhouding ! Gisteren besteld vandaag bezorgd. Ook werd ik netjes gebeld en op de hoogte gehouden over de bezorgdienst door de vriendelijke eigenaar. Dankjewel !
matras center
matras center
2022.01.16
Handelen in grote aantalen in matrassen. Aardige mensen, denken met de klant mee. Een aanrader gewoon doen..👍👍👏👏👏
Mandingo R
Mandingo R
2021.12.05
Goede kwaliteit en perfecte maat!
Advertisement
Henriette Damen
Henriette Damen
2021.11.08
tijk besteld op maat. matras weer als nieuw! snelle service en goed contact!! echt aan te raden! Henriette Damen
anton van berk
anton van berk
2021.08.28
Geweldig Top bedden, slapen goed en hele goede service. Aanrader voor iedereen!!! Goede prijs kwaliteit verhouding :))
Marco Geffen
Marco Geffen
2021.08.28
Prima product en netjes bezorgd Het product was zoals omschreven om netjes verpakt bezorgd binnen de aangegeven termijn. Goed bedrijf. Aanbevelen?
Naishel M.
Naishel M.
2021.08.06
Snelle matras levering. In de ochtend besteld en werd binnen enkele minuten gebeld voor een leveringsafspraak op dezelfde dag! Topservice! Aanrader 👍🏽
Advertisement
Paula Oost
Paula Oost
2021.08.06
Hele fijne Matrassen en hele goede service👌 7 jaar geleden ook matrassen hier gehaald en nu voor de 2e keer supervriendelijk geholpen en snelle levering.
A Bax
A Bax
2021.07.14
Maandag een matras besteld voor in onze camper en woensdag al binnen. Ook op email wordt heel snel gereageerd. Matras past precies en ligt heerlijk. Ik zou er zo weer bestellen.
Daniel Verkaik
Daniel Verkaik
2021.06.13