Reede Reviews

Reede Reviews

4.6

Excellent - based on 144 reviews

www.reede.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (144)
Wim
Wim
2024-01-03
ik ben beter gewend Het was mijn eerste ervaring met Reede. Begin december gebeld om afspraak in te plannen voor kapotte standkachel. Dit kon na ruim 2 weken. Dat was in mijn vakantie dus afgesproken dat ik auto voor mijn vakantie zou brengen en dat hij dan in de vakantie gemaakt zou worden. Vervolgens werd ik de eerste dag van mijn vakantie gebeld met de mededeling dat de oorzaak gevonden was en dat de auto 1 week na mijn vakantie gemaakt zou worden. Daar was ik dus niet blij mee. Het is gelukkig toch opgelost in mijn vakantie maar er was geen tijd voor de overige zaken. Er zaten ook allemaal storingen in de auto die ze er wel uit hebben gehaald. Toen ik na mijn vakantie de auto heb opgehaald zie ik direct weer een storing toen ik thuis was. Hierover gebeld en dan moet er weer een afspraak worden ingepland. Ik had verwacht dat ze zouden zeggen; rijd u maar even langs dan kijken we even. Dat ben ik namelijk gewend bij de andere autobedrijven waaronder Willekes in Ophemert en Van Dreven in Lunteren waar ik ook klant ben met mijn andere auto's. Ook ben ik gewend om een gespecificeerde nota te krijgen met onderdelen en arbeid. Bij Reede een nota ontvangen met 1 bedrag. Niet gespecificeerd. Op zich misschien niet zo erg maar ik ben anders gewend. Wellicht dat ik verwend bent bij de eerder genoemde bedrijven.
Hildegart Smits
Hildegart Smits
2023-11-26
Rober Bijwaard
Rober Bijwaard
2023-11-06
stefan luurs
stefan luurs
2023-10-23
Prettig geholpen, en een goed gevoel overgehouden. prima zo.
Reply from Reede 2023-10-23
Beste meneer Luurs, Bedankt voor de review! Fijn dat u een goed gevoel over gehouden heeft aan het bezoek.
Patricia van Rijn
Patricia van Rijn
2023-10-08
Mooie showroom
Reply from Reede 2023-10-10
Beste mevrouw van Rijn, Bedankt voor de review!
Olena-Елена Plokhushko -Плохушко
Olena-Елена Plokhushko -Плохушко
2023-10-07
Reply from Reede 2023-10-09
Bedankt voor de review!
bertino noordstra
bertino noordstra
2023-09-18
Fantastisch team van vakkundige mensen! Vijf jaar geleden kwam ik bij toeval terecht bij Volvo Reede Amerongen.Ze hadden een mooie V60 in de aanbieding, precies de wagen waar ik naar op zoek was. Het contact met verkoop, receptie en monteurs bleek zo prettig en zo open en persoonlijk dat ik bij dit fijne Volvo team ben blijven hangen. Ook al woon ik op enige afstand. Ik voel me er gewoon goed. Je wordt als klant enorm goed bediend en ze denken echt met je mee. Ook nu ben ik weer een mooie ervaring rijker. De afgelopen weken heeft Joost Cornelisse geholpen om een mooie V60 Polestar Engineered te importeren. Vooraf was alles duidelijk doorgenomen en afgesproken. Nadat we de juiste wagen gevonden hadden begon het import proces en werd ik volledig ontzorgd. Tijdens het proces hied Joost me goed op de hoogte. De wagen is technisch nagelopen, de historie is inzichtelijk en de 24 maanden Volvo garantie zegt genoeg. Alles verliep vlot en soepel. Met een prachtig resultaat! Ik rijd nu heel tevreden rond in mijn ‘nieuwe’ V60. Die vanzelfsprekend weer in onderhoud blijft bij familie bedrijf Reede.
Reply from Reede 2023-09-19
Goedemiddag meneer Noordstra, Bedankt voor de leuke review! Wij zijn erg blij dat u klant bij ons bent en het vertrouwen in ons heeft. Groet, Team Reede
Obaid Barak
Obaid Barak
2023-07-19
Reply from Reede 2023-07-19
Beste meneer Barak, Bedankt voor de review!
Naomi Lammers
Naomi Lammers
2023-07-16
Reply from Reede 2023-07-18
Bedankt voor de review!
de Reus
de Reus
2023-07-08
Peter van der Linden
Peter van der Linden
2023-05-12
Reply from Reede 2023-05-15
Beste meneer van der Linden, Bedankt voor de review.
Yusuf Yilmaz
Yusuf Yilmaz
2023-05-12
Reply from Reede 2023-05-15
Beste meneer Yilmaz, Bedankt voor review!
Annette Bosma
Annette Bosma
2023-05-11
Altijd prima service!!!
Reply from Reede 2023-05-11
Beste mevrouw Bosma, Bedankt voor de goede review!
peter
peter
2023-04-16
Ontspannen sfeer, niet opdringerig, gemoedelijk. Straalt vertrouwen uit. Duidelijke communicatie tijdens het gesprek voor aflevering van de auto’s
Reply from Reede 2023-05-11
Beste Peter, Bedankt voor de leuke review!
Roland van der Giessen
Roland van der Giessen
2023-03-29
Fijne Volvodealer. Ben er al tevreden klant sinds de jaren '80.
Reply from Reede 2023-03-30
Beste meneer van der Giessen, Bedankt voor de leuke review! Wij zijn blij u als klant te hebben.
both bijlaard
both bijlaard
2023-03-16
Reply from Reede 2023-03-18
Beste Both Bijlaard, Bedankt voor de goede review!
L.A. Minderhoud
L.A. Minderhoud
2023-03-14
Rob Visser
Rob Visser
2023-03-10
Goedendag. Graag wil ik aangeven, dat mijn vrouw en ik uitermate tevreden zijn over de wijze, waarop wij in het bezit zijn gekomen van onze Volvo XC40. De heer van Doorn heeft zich doen kennen als een zeer aimabel mens, die gedurende de 11 maanden wachttijd ons te allen tijde zeer geduldig te woord stond en bij de uiteindelijke verkoop ons heel plezierig en ontspannen heeft geinformeerd. ik heb echtr vaak gebeld en nooit was hij ongeduldig of gaan weinig tijd te hebben. Nogmaals wij zijn zeer content met de gang van zaken en hebben mede daarom veel vertrouwen in de toekomst., Want een electrische auto vraagt een verandering in de mind-set en dat gaat met zulke hulp zeker lukken.! Kortom een TIEN!!
Reply from Reede 2023-03-14
Geachte heer Visser, Bedankt voor de leuke review!
Wilco Hekkert
Wilco Hekkert
2023-03-08
Very professional, but engaging experience when we picked up our new Volvo V60. Apart from the car, the delivery visit was very satisfying and made a very good impression.
Robert den Besten
Robert den Besten
2023-02-03
Alles was bij aflevering goed voor elkaar, duidelijke uitleg en vriendelijke ontvangst!
Reply from Reede 2023-02-03
Beste meneer den Besten, Bedankt voor de goede review! Veel veilige kilometers met uw nieuwe V60 gewenst!