Reede

www.reede.nl

Reede Reviews

Excellent rating
4.6
161 reviews Verified
Reede
%title%

%offer%

Reviews ( 161 ) 4.6

Studio Wae
Studio Wae
2024.05.15
Snelle service, en fijne mensen die ook de volvo app hebben geinstalleerd.
Jan Blankestijn
Jan Blankestijn
2024.05.12
Gisteren, net voor sluitingstijd kwam ik daar. Werd gezegd dat ze al dicht waren. Toen ik vroeg of ik heel even een blik mocht willen op een nieuwe auto werd ik eigenlijk weggekeken. Prima, dan ga ik wel naar een andere dealer.
Reply from Reede 2024.05.12
Beste heer Blankestijn dank voor uw reactie. Zou u mij kunnen mailen? Dan kan ik u persoonlijk mailen. Want dit is niet de manier zoals Volvo Reede werkt. Mvg Henry Zumbrink. henry@reede.nl
Nico van Delft
Nico van Delft
2024.04.25
Inmiddels mag ik de trotse bestuurder zijn van mijn 3de Volvo, en de 2de Volvo die geleverd is door Volvo Reede. De garage waar persoonlijke service nog hoog in het vaandel staat. Of je nu voor een servicebeurt komt of voor een andere auto, je merk dat alle medewerkers het doel hebben je als gelukkig klant weer naar huis te laten gaan.
Reply from Reede 2024.04.25
Beste meneer van Delft, Bedankt voor de leuke review! Wij zijn dankbaar u de 2de auto te mogen leveren! Veel veilige kilometers met de XC60! Team Reede
Françoise Tanis
Françoise Tanis
2024.04.24
Kom al jaren speciaal uit Naarden naar Volvo Reede, prettig, efficiënt en altijd vriendelijk.
Hans Bolt
Hans Bolt
2024.04.22
Mooi bedrijf, vriendelijk en behulpzaam.
Reply from Reede 2024.04.22
Beste meneer Bolt, Bedankt voor de review!
Elaine van Gotum
Elaine van Gotum
2024.04.17
We zijn erg tevreden over de service. Het kost een paar centen, maar dan hèb je ook wat!
Reply from Reede 2024.04.19
Beste mevrouw van Gotum, Bedankt voor de leuke review!
Francoiske Knarf
2024.04.17 2024.04.17 | Netherlands
Meer dan uitstekend!!! Mijn Volvo beurt laren geven voor de 60 duizend km. Afspraak plannen via internet was gepiept. Voor 8 uur gebracht en tussentijds netjes gebeld dat er kleine storing was gevonden en remblokken achterzijde aan vervangen toe waren. Daarbij werd keurig de prijs vermeld door de monteur. Na 11 uur tot mijn tevredenheid en verbazing gebeld dat de auto weer voor mij klaar stond. Alles zoals aangegeven onderhouden en vervangen. Auto stond er subliem bij. Service en klantvriendelijkheid van het personeel van Reede is werkelijk lovenswaardig. Maak je heden ten dagen nog maar weinig mee. E bike als vervangend vervoer was eveneens prima op orde. Recent model en volle accu. Verheug mij nu al op de volgende onderhoudsbeurt van mijn troetel Viking !
John
2024.04.13 2024.04.13 | Netherlands
Vertrouw op Volvo Reede Volvo Reede is al meer dan 10 jaar de dealer waar ik het volste vertrouwen in heb. Een absolute aanrader voor al uw Volvo zaken. Uitstekende service, communicatie, deskundigheid en vriendelijkheid.
Cas Mooij
Cas Mooij
2024.04.08
Op weg naar de camping begonnen er allerlei boodschappen op het display te verschijnen. En dat op zondag. Maandagochtend gebeld. Ondanks de drukte ivm met bandenwissel toch geholpen.Er bleek een snelheidssensor overleden te zijn. Die werd besteld en geplaatst. Toen was het euvel verholpen.. Zeer vriendelijk geholpen, maar ook deskundig. En met een gewassen auto weer naar de camping. Dank aan Barbara en Tjerk.
Reply from Reede 2024.04.08
Beste meneer Mooij, Bedankt voor de leuke review!
Alex Van toor
2024.03.29 2024.03.29 | Netherlands
Blij😊 Mooi bedrijf, vriendelijk personeel en fijn geholpen! Bedankt👍🏼
Fred Dijk
Fred Dijk
2024.03.08
Reply from Reede 2024.03.10
Bedankt voor de review meneer Dijk! Wij zijn erg blij u als klant te hebben.
Sander Booij
Sander Booij
2024.03.01
Dirk
Dirk
2024.03.01
Vele jaren uitstekende ervaring met Volvo Reede Amerongen. Verstand van zaken en prettige omgang met jou als klant.
C.A.F.
C.A.F.
2024.02.28
Zeer tevreden! ERAD probleem van onze Volvo XC 90 door Volvo Reede enorm professioneel aangepakt. Wij zijn onder de indruk! Voor dat wij Volvo Reede leerde kennen, hebben wij veel bedrijven gecontacteerd en niemand kon ons snel helpen. Volvo Reede heeft dit probleem binnen 1 week opgelost. Ze zijn goed in communicatie met de klanten en hebben reële prijzen. Je auto wordt na afloop nog gewassen, je wordt goed geïnformeerd over de stand van zaken en ze nemen nog de moeite om je de vervangen onderdeel te laten zien. Mijn zoontje werd ook nog blij gemaakt met een speelgoedauto! #dreamteam Groetjes van fam. Kerez
Peter Schutte
Peter Schutte
2024.02.27
Peter Schutte
Peter Schutte
2024.02.27
Van tevoren gevraagd of een proefrit mogelijk was. Dit was prima geregeld. Na besluit tot aankoop gevraagd of aflevering op zaterdag een probleem zou zijn: geen probleem. Bleek toch wat lastiger, want vrije dag van verkoper. Was dan toch wel mogelijk Ook gevraagd om originele Volvo nummerplaathouders te laten zitten. Deze bleken na aankoop tóch zijn vervangen door nummerplaathouders van Volvo Reede. Waarom? Tot overmaat van ramp zitten beide nummerplaten nu scheef: waardeloos! Bij aankomst op de dag van afhalen herkende de verkoper mijn zoon (die bij de proefrit aanwezig was) niet meer. Getuigt niet echt van interesse! Tot slot bij aflevering geen officiële nota ontvangen; zelfs de print van de pdf van die nota heb ik niet mee terug gekregen. De uitleg over de auto was wel in orde. Al met al had ik veel meer verwacht van de aflevering van een auto van negen maanden oud. Ik ging niet bepaald weg met het gevoel dat ik een gewaardeerde klant was.
Reply from Reede 2024.02.28
Beste meneer Schutte, Bedankt voor uw review. Vervelend om te lezen dat u niet helemaal tevreden bent over de gang van zaken tijdens de aflevering. Zaterdag is inderdaad de vrije dag van Andre. Hij is speciaal voor u naar de zaak gekomen om de auto toch aan u af te kunnen leveren op de door u gevraagde dag. De nota hebben wij u per mail gestuurd. Mocht u deze toch niet ontvangen hebben horen wij dat graag en sturen wij hem nogmaals. Als u contact met ons opneemt zullen wij de nummerplaathouders voor u orde maken. Met vriendelijke groet, Team Reede
Anton de Jong
Anton de Jong
2024.02.25
Volvo Reede is voor mij al jaren het adres wat staat voor uitstekende service op welk vlak dan ook, verkoop maar ook zeker de after-sales. Ben afgelopen week weer een trotse berijder geworden van een XC60 "Black Edition". Volvo staat bij mij op #1 op het gebied van veiligheid en rijcomfort.
Reply from Reede 2024.02.26
Beste meneer de Jong, Bedankt voor de review! Veel plezier met uw XC60 Black Edition!
Wim
Wim
2024.01.03 2024.01.03 | Netherlands
ik ben beter gewend Het was mijn eerste ervaring met Reede. Begin december gebeld om afspraak in te plannen voor kapotte standkachel. Dit kon na ruim 2 weken. Dat was in mijn vakantie dus afgesproken dat ik auto voor mijn vakantie zou brengen en dat hij dan in de vakantie gemaakt zou worden. Vervolgens werd ik de eerste dag van mijn vakantie gebeld met de mededeling dat de oorzaak gevonden was en dat de auto 1 week na mijn vakantie gemaakt zou worden. Daar was ik dus niet blij mee. Het is gelukkig toch opgelost in mijn vakantie maar er was geen tijd voor de overige zaken. Er zaten ook allemaal storingen in de auto die ze er wel uit hebben gehaald. Toen ik na mijn vakantie de auto heb opgehaald zie ik direct weer een storing toen ik thuis was. Hierover gebeld en dan moet er weer een afspraak worden ingepland. Ik had verwacht dat ze zouden zeggen; rijd u maar even langs dan kijken we even. Dat ben ik namelijk gewend bij de andere autobedrijven waaronder Willekes in Ophemert en Van Dreven in Lunteren waar ik ook klant ben met mijn andere auto's. Ook ben ik gewend om een gespecificeerde nota te krijgen met onderdelen en arbeid. Bij Reede een nota ontvangen met 1 bedrag. Niet gespecificeerd. Op zich misschien niet zo erg maar ik ben anders gewend. Wellicht dat ik verwend bent bij de eerder genoemde bedrijven.
Hildegart Smits
Hildegart Smits
2023.11.26
Rober Bijwaard
Rober Bijwaard
2023.11.06