Reede Reviews

Reede reviews

4.6

Excellent - based on 126 reviews

www.reede.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (126)
willem valk Engie
willem valk Engie
2022-11-26
Helmuth Kerbl
Helmuth Kerbl
2022-10-31
Peter Boogaard
Peter Boogaard
2022-10-13
P Oliver
P Oliver
2022-09-29
alexander loebe
alexander loebe
2022-08-16
Typisch Volvo Mooie omgeving Mooie occasions wel volvo PRIJZEN GOED SPUL HEEFT ZIJN PRIJS DAT MAG OOK! (topzaak)
Reply from Reede 2022-08-16
Beste meneer Loebe, Bedankt voor de leuke review!
Joost Schmelter
Joost Schmelter
2022-07-11
Reply from Reede 2022-07-12
Goedemiddag meneer Schmelter, Bedankt voor de goede review!
Karel Broucek
Karel Broucek
2022-05-12
Super, vsechno.
Reply from Reede 2022-05-12
Thank you!
Wouter van Bree
Wouter van Bree
2022-05-04
Reply from Reede 2022-03-30
Beste heer van Bree, Fijn dat u zo tevreden bent met onze service. Helaas hebben wij een andere gedachten bij de waarden van uw auto zoals in het mail contact vermeld.
Tijmen Hartevelt
Tijmen Hartevelt
2022-03-04
Mooie plek om je auto te wassen, en vriendelijk personeel
Reply from Reede 2022-03-04
Beste meneer Hartevelt, Bedankt voor de review. We zien u graag terug!
Rein van de Pol
Rein van de Pol
2022-02-10
Keurig en volgens afspraak geholpen Het was voor mij de eerste keer maar Ik hoop niet de laatste. Mooi bedrijf en vriendelijk personeel.
Reply from Reede 2022-02-10
Beste meneer van de Pol, Bedankt voor uw goede review. Tot de volgende keer!
Job van den Berg
Job van den Berg
2022-02-02
Reply from Reede 2018-12-13
Hallo meneer van de Berg, Bedankt voor de goede review. Mvg Volvo Reede
Emmy Radelaar
Emmy Radelaar
2021-12-27
Prima geholpen weer. Kreeg bestuurdersprofielen niet ingesteld. Snel opgelost.
Reply from Reede 2021-12-28
Beste mevrouw Radelaar, Bedankt voor uw goede review!
g Mocking
g Mocking
2021-12-11
Mooi bedrijf en behulpzame mensen
Reply from Reede 2021-12-28
Bedankt voor de goede review meneer Mocking!
HP Van Noort
HP Van Noort
2021-11-16
Top
Reply from Reede 2021-12-28
Bedankt voor de goede review meneer van Noort!
J. van Marsdijk
J. van Marsdijk
2021-10-12
Top service 2.0
Reply from Reede 2021-07-20
Beste meneer van Marsdijk, Bedankt voor de goede review. We hopen u snel weer te zien. Mvg Team Reede
Tolga Sevdi
Tolga Sevdi
2021-09-14
In augustus een s90 gekocht top service. Wij zijn geholpen door Joost, heel vriendelijk en nog steeds te vrede met de auto en service. Top bedrijf👍
Reply from Reede 2021-10-12
Beste Sevdi, Bedankt voor de goede review. Leuk om jullie de mooie S90 te kunnen leveren.
Peter Theunisse
Peter Theunisse
2021-09-13
Jan Boonzaijer
Jan Boonzaijer
2021-08-01
Reply from Reede 2021-08-02
Beste meneer Boonzaijer, Bedankt voor de goede review!
Maarten van ́t Schip
Maarten van ́t Schip
2021-07-31
Reply from Reede 2021-07-31
Beste meneer van’t Schip, Bedankt voor de goede review!
dries
dries
2021-05-28
Reply from Reede 2021-06-02
Beste Dries, Bedankt voor de goede review.