Redactus

www.redactus.nl

Redactus Reviews

Excellent rating
4.9
31 reviews Verified
Redactus
%title%

%offer%

Reviews ( 31 ) 4.9

Janine Visser
Janine Visser
2024.04.27
Wat een fijne communicatie. Maar daarnaast het allerbelangrijkste is dat Linda mijn website teksten heeft herschreven. En direct perfect! Zo mooi om te lezen hoe zij omschrijft/herschrijft wat mij niet lukte.
Advertisement
Nettie Van Wieringen
Nettie Van Wieringen
2024.03.25
Ik ben ontzettend blij dat ik Linda ben tegengekomen. Ik heb haar hulp gevraagd voor de geschreven teksten op mijn website. We hebben een ontzettend leuk gesprek gehad, een gesprek waarin zij mij een aantal concrete tips en adviezen heeft gegeven om de opbouw en structuur van mijn website te kunnen verbeteren. Daarnaast heb ik het afgelopen jaar verschillende korte trainingen gevolgd om een groter bereik te kunnen creëren voor het aantrekken van klanten. En in al die tijd ben ik zo bezig geweest om voor mezelf helder te krijgen "wat is nu mijn ideale klant > en vandaaruit welke oplossing kan ik het beste aanbieden". En in het gesprek met Linda komt zij ineens met een grandioze oplossing hiervoor, een oplossing waar ikzelf alsmaar niet goed uitkwam. Zo waardevol!! Ik voel me echt een heel blij ei. Naast alle andere tips en adviezen die ik heb gekregen was dit gesprek van heel veel waarde voor mij. Met mijn blijheid en mijn enthousiasme ben ik aan de slag gegaan om alle veranderingen door te voeren. En mocht ik weer eens tegen iets aanlopen, kom ik heel graag bij terug! Linda héél erg veel dank voor al je goede zorgen, je betrokkenheid en enthousiasme!! Liefs van Nettie
Reply from Redactus 2024.03.25
Wat mooi om te horen Nettie, dank je wel!! 🙏☺️
Sander
Sander
2024.02.20
K La
K La
2024.01.29
Heel veel dank, Redactus! Ik liep zelf helemaal vast bij het schrijven van de teksten van mijn website. Zo fijn hoe Linda het heeft overgenomen van mij. Ze denkt pro actief mee en reageert snel op mijn vragen.
Erica Bergenhenegouwen
Erica Bergenhenegouwen
2023.02.27
Ik ben zo blij dat ik Linda ben tegenkomen. Door haar prettige manier van feedback geven, heb ik zoveel geleerd over hoe je een goede webtekst opstelt. Mijn site moet nog live gaan, maar ik kan inmiddels niet meer wachten totdat dat gaat gebeuren. Zij geeft je precies dat duwtje in je rug, waardoor je ontdekt dat je veel meer kan, dan dat je zelf dacht. Dank je wel Linda! Ik kan het niet genoeg blijven zeggen.
Advertisement
Justi Veenhof
Justi Veenhof
2022.11.10
Al meerdere klanten blij gemaakt met de 'krachtige' maar ook zeer effectieve SEO-teksten van Linda! Klanten zijn zeer tevreden en hebben mede door middel van de teksten van Linda in combinatie met onze SEO-tools hun website naar een hoger niveau weten te tillen!
Roos L
Roos L
2022.10.31
Wat een toffe workshop! Zo fijn dat het live en echt interactief was in plaats van een bandje. Linda legt duidelijk en goed uit wat ze wil overbrengen. Leuke energie en neemt de tijd voor je vragen. Dikke aanrader!
Rianne van der Stoep-Janmaat
Rianne van der Stoep-Janmaat
2022.08.25
Ik zocht iemand die mijn websiteteksten kon schrijven in mijn taal. En dat kan Linda als de beste! Linda is heel fijn om mee samen te werken, ze heeft aan een paar woorden genoeg en schakelt lekker snel. Absolute aanrader!
Richard Gijsen
Richard Gijsen
2022.04.13
Linda super mooi mijn Website teksten geschreven ik ben blij dat dat ook zo snel kon. Super bedankt.
Advertisement
Ilonka Kuipers
Ilonka Kuipers
2022.04.05
De samenwerking met Linda was erg fijn! Ze reageert snel en is zeer kundig. Via een online meeting konden we meteen de vragen oplossen mbt mijn teksten en website. Linda is een fijn persoon om mee te werken en ik zal haar zeker aanbevelen bij anderen!
Tess De Weerd
Tess De Weerd
2022.03.31
Ik heb een hele fijne workshop gevolgd bij Linda waar ik heel veel informatie kreeg voor mijn website. Die heb ik vervolgens allemaal toe kunnen passen waardoor mijn site er een stuk professioneler uit ziet! Daarnaast heeft ze mij geholpen met blog teksten. Ze heeft goede tips en ik heb daardoor meer vertrouwen gekregen ook in mijn eigen schrijf talent.
Elly Vroegh
Elly Vroegh
2022.03.25
Fijne Webinar gevolg over het schrijven van blogs, veel toegevoegde waarde en genoeg eye openers om zelf mee aan de gang te gaan :-)
Peter Snijders
Peter Snijders
2022.02.03
Heel blij met teksten die Linda voor onze nieuwe website heeft geschreven. De schrijfstijl past echt bij ons bedrijf! Communicatie verliep plezierig en vlot. Aanrader!
Advertisement
Andre Kerstens
Andre Kerstens
2022.01.28
Positive
Professionalism
Linda Ze is echt super goed en heeft aan een paar worden genoeg om er een goed, pakkend verhaal van te maken. Ze help me regelmatig voor teksten op de website, folder en mailingen voor mijn acquisitie op te stellen. Geen lange wachttijden en normale tarieven. Kortom ben super tevreden. André Kerstens Calculatie & Bouwservice.nl
Sofia Jouhri
Sofia Jouhri
2022.01.11
Positive
Professionalism
Quality
Value
Linda kan zich heel goed inleven in de teksten die ik haar stuur. Ik werk al een aantal jaren met Linda samen, ze schrijft mijn blogs, Instagram posts en ze schreef mijn boek. Haar kracht is om de tekst om te zetten in een krachtige tekst met behoud van je eigen woorden. Onlangs deed ik de online workshop Mail Funnels bij Linda. Het was een leerzamen en duidelijke workshop, ze gaf me de tips die bij mijn bedrijf pasten en daardoor bleef het duidelijk. Ik raad Linda aan! Bedankt voor alles! Groetjes Sofia
Laurien Honing-Broenland
Laurien Honing-Broenland
2022.01.05
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Vandaag een ontzettend leerzame en leuke workshop mogen volgen bij Linda. Erg veel geleerd en goede feedback mogen ontvangen. Ik raad iedereen die met het schrijven van teksten en/of blogs bezig is een workshop van Linda aan!
Nanda Dickman
Nanda Dickman
2022.01.03
Positive
Professionalism
Responsiveness
Value
Ik was maar aan het aanmodderen met mijn website tekst voordat ik in contact kwam met Linda. Wat een lieve en energieke vrouw. Die hart voor haar werkt heeft. Het was een fijne en leerzame workshop waar ik veel aan heb gehad! Ze is een kei in het inleven en het eventueel optimaliseren van jouw web-tekst. Bij haar ben je in goede en veilige handen. Ondanks dat ze mij wat leerde voelde het als of we gelijke collega's waren. Geef jezelf dit cadeau als je hier ook mee worstelt. Dank je wel lieve Linda Veel liefs, Nanda
Advertisement
Natasja Hermsen
Natasja Hermsen
2021.12.09
Positive
Professionalism
Quality
Value
Ik heb bij Linda een mini cursus gevolgd. In anderhalf uur geeft ze duidelijke uitleg over welke stappen je moet nemen om zelf website teksten of blogs te kunnen schrijven. Het was voor mij heel leerzaam, en is zeker een aanrader als je zelf met teksten aan de gang wil gaan.
Jolanda Voortman
Jolanda Voortman
2021.12.07
Positive
Professionalism
Freya Boersma
Freya Boersma
2021.11.22
Positive
Responsiveness
Value
Wat is dit gaaf. Een tekst aangeleverd en zo aangepast dat het meteen aanspreekt. Helemaal raak! Daarnaast een vlotte en positieve reactie. Echt een aanrader.