Recoverdata Reviews

Recoverdata Reviews

4.8

Excellent - based on 19 reviews

www.recoverdata.no
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (19)
Jens Olav Nordanger
Jens Olav Nordanger
2021-03-23
Advertisement
Maria Andersen
Maria Andersen
2021-02-12
Er veldig takknemlig for jobb som ble utført av Recoverdata. Min ekstern harddisk har krasjet, men dyrebare informasjon ble reddet alikevel. Rask respons, hyggelig service, fantastisk jobb. Anbefaler!
Alexander Strøm
Alexander Strøm
2020-07-27
Asle Fjeldstad
Asle Fjeldstad
2020-04-28
recommends
Anbefaler RecoverData om du har fått problemer med tilgang til dataene dine. Jeg sendte inn en HDD som bare forsvant fra oversikten på pc. Etter analyse og inngrep (bytte av svake /defekte lesehoder ++) reddet de 100% av bildefilene(1,8 TB). Stor takk til Glenn, (m/flere) for tålmodighet ang. mailer og spørsmål. Fikk oppdateringer og tilbakemeldinger hele veien. Fikk alt tilbake på en ny disk, KJEMPEFORNØYD!!
Kim Eriksen
Kim Eriksen
2020-04-14
recommends
For en fantastisk hjelp vi fikk! Alle bildene var borte fra vår harddisk, Recoverdata klarte og få hentet alle bilder for oss?? Må også få takke Glenn som jobber der for en fantastisk hjelp og service, dette blir det stjerne i boka av gutter ?? Ikke så dyrt var det heller.
Advertisement
Roar Hveding Hansen
Roar Hveding Hansen
2020-01-31
Rask og god service som de utførte for meg,
Nico Cs
Nico Cs
2019-12-06
Helt utrolig god service til priser som gir mening! Fikk reddet alt innholdet på en stappfull hardisk på 4TB som var helt ødelagt.
Nicolai C. Stigar
Nicolai C. Stigar
2019-12-06
recommends
Utrolig god service til priser som gir mening!
Truls Iberg
Truls Iberg
2019-11-13
Svært god service og fikk reddet samtlige filer på min defekte harddisk.
Advertisement
Truls Iberg
Truls Iberg
2019-11-13
recommends
Svært god service og reddet samtlige filer på min defekte harddisk.
Inge Eikeland
Inge Eikeland
2019-11-04
recommends
Rask og profesjonell service. Anbefales på det varmeste.
rolf arne johansen
rolf arne johansen
2019-11-01
ROS til RecoverData! Slo IBAS med 10.000 kroner når 1 - én - minnepenn skulle gjenopprettes! Jeg klarte ved et uhell å formatere (slette) min minnepenn i september. Går til min lokale Elkjøpbutikk. De prøver, men klarer ikke å gjenopprette. De anbefaler IBAS som de samarbeider med. Minnepennen blir sendt til IBAS. For "RDIAG/DIAGNOSIS" (undersøke minnepennen) tar de 1.500 kroner. For å gjenopprette filene er tilbudet 9.625 kroner! Altså til sammen 11.125 kroner. I tillegg kommer frakt/porto t/r som IBAS også klarer å legge mva til (!). Jeg takker nei, betaler, og ber de sende meg minnepennen. Kontakter DataRecover som for hele jobben skal ha 1.350 inkludert frakt t/r. Dette er en forskjell på 10.000 kroner! Titusenkroner. OBS: Jeg er verken ansatt i, eller bekjent med noen ansatte i RecoverData.
Rolf Johansen
Rolf Johansen
2019-11-01
recommends
Pris, service og hyggelig opptreden.
Advertisement
André Jordan
André Jordan
2019-10-12
Sende min harddisk som tok kvelden. Fikk reddet masse bilder og viktige dokumenter. Kan anbefales.
Asle Haveland
Asle Haveland
2019-09-20
Anbefales, god service og rask recovery
Asle Haveland
Asle Haveland
2019-09-20
recommends
God service og fagkunnskap! Anbefales!
Line Skjelle
Line Skjelle
2019-09-20
recommends
Utrolig bra service og hyggelig personale! Fikk reddet alle dataene mine fra en defekt harddisk. Tusen takk Recoverdata <3 !
Advertisement
Thomas Lefstad
Thomas Lefstad
2019-07-08
not recommends
Styr unna, dette er definitivt den værste opplevelsen jeg hatt med et firma før. Etter betaling var mottatt har jeg ikke hørt noe fra dem på to måneder, de svarer ikke på epost, telefon eller Messenger. Dette er rett og slett svindel.
Iliu Ecobel
Iliu Ecobel
2018-05-19
recommends