RB Computer Advies

RB Computer Advies Reviews

Excellent rating
5.0
6 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (6)
Fon Pieters
Fon Pieters
2023.12.30
Omdat ik woensdagmiddag tegen een aantal problemen aanliep met mijn 10 jaar oude computer, printer en in het bijzonder Windows Live Mail 2012 ben ik via google in contact gekomen met Ron Becker van RB Computer Advies uit Valkenburg. Binnen 24 uur melde hij zich bij mij thuis en werden mijn problemen binnen anderhalf uur opgelost. Bovendien kreeg ik ongevraagd enkele adviezen en tips over hoe om te gaan met programma's en apps waar ik inmiddels al dankbaar gebruik van kan maken. In één woord FANTASTISCH. Een echte aanrader voor iedereen die met problemen worstelt op computer ! RB Computer Advies maakt zijn naam meer dan waar
Advertisement
Ton Smeets
Ton Smeets
2021.10.12
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Pc was zeer langzaam. Het probleem werd door doc-it binnen een dag opgelost. Pc werkt weer als nieuw. Perfecte service en daarnaast goed advies over het gebruik van een antivirus programma.
Reply from RB Computer Advies 2021.10.12
Dank je Ton voor deze positieve review. Als we nog ergens mee kunnen helpen, laat het weten.
Jo K. G. Bertholet
Jo K. G. Bertholet
2021.09.29
Positive
Professionalism
Quality
Laptop laten versnellen, d.m.v. een harde schijf wissel naar SSD. zeer goed en snel uitgevoerd. Prijs/kwaliteit verhouding is uitstekend.
Reply from RB Computer Advies 2021.10.11
Graag gedaan Jo. Bedankt voor de positieve review.
Blommetje
Blommetje
2021.07.02
Positive
Quality
Prima snelle service geleverd door Ron. Mijn laptop was super traag en werkt weer perfect! Investering meer dan waard want een nieuwe kost wel wat meer. Aanrader!!
Reply from RB Computer Advies 2021.09.09
Dank je Mariëlle.
Charles Otten
Charles Otten
2021.07.01
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Zeer tevreden over de snelle goede service. Onze mac’s zijn weer supersnel. Deze upgrade is het meer dan waard!!!! 👨‍💻
Reply from RB Computer Advies 2021.09.09
Bedankt voor deze positieve review.
Advertisement
Monique Jans
Monique Jans
2021.06.30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Bij mijn macbook pro een nieuwe SSD-schijf en Doc-It heeft dit snel en vakkundig gedaan. Vooraf ook goed gecommuniceerd wat de diverse mogelijkheden waren. Reageerde ook steeds snel. Ben er heel blij en kan nu weer jaren vooruit.
Reply from RB Computer Advies 2021.10.11
Graag gedaan Monique. Bedankt voor je review.