RADZIK LUCYNA Reviews

RADZIK LUCYNA Reviews

5.0

Excellent - based on 213 reviews

www.radzik.eu
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (213)
Paweł Pachla
Paweł Pachla
2023-12-19
Do Pani Lucyny trafiliśmy z polecania i na pewno będziemy dalej polecać cały zespół. Jest on niesamowicie profesjonalny i życzliwy! Wszytko od samego początku zostało nam dokładnie objaśnione, a cała sprawa została przeprowadzona błyskawicznie. Współpraca zarówno z Panią Lucyną jak i Panią Eweliną i Klaudią zostanie przez nas bardzo długo zapamiętana, ponieważ Panie jak najszybciej starają się pomóc klientowi, udzielając cennych wskazówek. Skorzystaliśmy także z usług Pana Łukasz w kwestii ubezpieczenia i tutaj również wszytko zostało wykonane sprawnie i na najwyższym poziomie z dużą życzliwością. Ciężko wyobrazić sobie lepszy zespół do poprowadzenia własnych spraw. Dziękujemy bardzo za wszystko i polecamy z całego serca ! Karolina i Paweł.
Advertisement
Karolina Skoczowska
Karolina Skoczowska
2023-12-06
Bardzo serdecznie polecam, super profesjonalny zespół - pani Lucyna, Ewelina i Klaudia. Formalności załatwione profesjonalnie i w miłej atmosferze, klienci są na bieżąco informowani o postępach dotyczących całego procesu. Szczególne podziękowania dla p. Eweliny!
Mateusz
Mateusz
2023-12-01
Klaudia Łasocha
Klaudia Łasocha
2023-11-28
Szczerze polecam. Bardzo profesjonalny zespół. Wszyscy pracownicy niezwykle pomocni dzięki czemu wiadomo co należy zrobić w każdym kroku. Procedura przełożona na zrozumiały język. Formalności załatwione profesjonalnie i w miłej atmosferze.
Arkadiusz Kochanek
Arkadiusz Kochanek
2023-11-23
Do Pani Lucyny trafiliśmy z polecenia. Wszystko przebiegło bardzo sprawnie i profesjonalnie. Bardzo dobry kontakt telefoniczny mimo natłoku pracy. Szczegóły dotyczące kredytu wytłumaczone, czuliśmy się z żoną komfortowo. Chciałbym bardzo podziękować za poświęcony nam czas całemu zespołowi i skuteczne dopięcie tematu do końca.
Advertisement
Wojciech Pisarczyk
Wojciech Pisarczyk
2023-11-22
Profesjonalnie, miło, rzetelnie. Polecam.
Sabina Malecka
Sabina Malecka
2023-11-17
Bardzo polecam biuro Pani Radzik. Wszystkie Panie z którymi mieliśmy styczność, okazały się bardzo pomocne, rzetelne i ciepłe. Panie zawsze służą dobrą radą i cennymi wskazówkami. Wszelkie informacje tłumaczą i powtarzają w bardzo jasny sposób dla klienta. Polecamy to biuro z całego serca każdemu. Panie naprawdę jak najszybciej starają się pomóc klientowi, nie zwlekają z dokumentacją, jakiekolwiek uzyskane informacje przekazują klientowi natychmiastowo. Dziękujemy bardzo :)
Karolina Gie
Karolina Gie
2023-11-05
Do Pani Lucyny trafiliśmy z polecania i My również będziemy polecać. Obsługa, podejście do klienta, również duże podziękowania dla Pani Eweliny wszystko dokładnie omówione, kontakt na 6+. Skorzystaliśmy także z usług ubezpieczenia Pana Łukasza i tu również duże podziękowania, za podejście, obsługę klienta. Wszystko na najwyższym poziomie. Sam proces kredytowy przeszedł szybko,sprawnie i w miłej atmosferze. Dziękujemy ! Karolina i Grzegorz. 🙂
Black Rider
Black Rider
2023-11-01
Z czystym sumieniem mogę polecić usługi doradztwa kretytowego u Pani Radzik. Nieoceniona pomoc w doborze najkorzystniejszej oferty kredytowej, rozwiane wszelakie wątpliwości i konkretne odpowiedzi na zadawane pytania w sprawie kredytu. A to wszystko w miłej atmosferze. Pozdrawiam
Advertisement
Urszula Wolan
Urszula Wolan
2023-10-25
Serdecznie polecam biuro Pani Radzik oraz cały jej zespół - szczególnie Panią Ewelinę, z którą wszystkie spotkania przebiegły w świetnej atmosferze. Cały proces przebiegł bardzo sprawnie. Na pewno skorzystam z usług ponownie.
Piotr Borkowski
Piotr Borkowski
2023-10-21
Chciałbym serdecznie podziękować Pani Lucynie Radzik oraz jej niesamowitemu zespołowi, Ewelinie i Klaudii. Dzięki ich wspólnym wysiłkom, udało mi się znaleźć idealne rozwiązanie finansowe. Są profesjonalistkami w swoim fachu! Razem stworzyli zespół, który dba o klientów w sposób wyjątkowy. Polecam wszystkim usługi tego zespołu.
Wojciech Lepak
Wojciech Lepak
2023-10-19
Serdecznie polecamy biuro Pani Lucyny, dostaliśmy fachową pomoc przez cały okres starania o kredyt, wszystkie bieżące kwestie były objaśniane i w pełni zrozumiałe dla każdego. Kontakt z wszystkimi pracownikami przebiegał w bardzo miłej atmosferze.
Michał Jabłoński
Michał Jabłoński
2023-10-16
Profesjonalne, ale przy tym bardzo miłe i bezpośrednie podejście. Krok po kroku zostało mi wytłumaczone co gdzie i jak. Bardzo polecam.
Advertisement
Mariusz Klocek
Mariusz Klocek
2023-10-08
Reply from RADZIK LUCYNA 2023-10-09
Dziękujemy za Twoją ocenę.
Przemek
Przemek
2023-10-06
Bardzo dobra współpracy przy jeszcze lepszej atmosferze. Cały proces przebiegł bardzo sprawnie. Polecam cały zespół.
matteo f
matteo f
2023-09-26
Przemo3028
Przemo3028
2023-09-20
Większość znajomych korzystała z usług biura Pani Lucyny, więc trafiliśmy z polecenia. W najmniejszym stopniu się nie zawiedliśmy. Byliśmy "prowadzeni za rączkę" od samego początku do szczęśliwego końca w bardzo miłej atmosferze. Dziękujemy za pomoc i życzymy dalszych sukcesów :)
Advertisement
Maciej Wawrzkiewicz
Maciej Wawrzkiewicz
2023-09-12
Gorąco polecam doradztwo pani Lucyny ale też wszystkich osób z zespołu. Dzięki nim skorzystałem z odpowiedniego kredytu. Kontakt osobisty, telefoniczny czy mailowy był bezproblemowy. Wisienką na torcie była porada taka od serca żeby wziąć trochę więcej kredytu i wykończyć od razu obie łazienki. Gdybym nie posłuchał byłaby masakra. Podsumowując jeśli chcesz kredyt i nie wiesz jak się do tego zabrać ani co się z czym je, nie załamuj się. Są ludzie którzy, mogą i chcą pomóc. Pozdrawiam
Dariusz Matwiej
Dariusz Matwiej
2023-09-07
Serdecznie polecam Panią Lucynę i cały jej zespół. Przeprowadzili Nas jak za rękę przez cały proces wnioskowania o kredyt "2%", który dzięki ich efektywnej pracy udało się otrzymać jako jedni z pierwszych. Bardzo przyjemny i szybki kontakt gdy potrzebowaliśmy jakiejkolwiek porady czy pomocy :)
Katarzyna Sulisz
Katarzyna Sulisz
2023-08-16
Pani Lucyna cierpliwie wytłumaczyła zasady udzielanego kredytu, nie było problemu z odpowiedziami na nurtujące pytania, kredyt udzielony bezproblemowo na budowę domu, wszystko sprawnie zamknęło się w 3 spotkaniach. Polecam