Qlinique Facit

Qlinique Facit Reviews

Excellent rating
4.8
47 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (47)
Hannah Rosa Rasch
Hannah Rosa Rasch
2022.06.06
Efter kun een oxy-behandling hos Ida (med tilhørende kyndig analyse og gennemgang af min hud), kan jeg allerede mærke kæmpe forbedring. Har i mange lidt af ekstrem udtørret hud, i særlige problemområder, med områder af fedtet hud. Det har derfor været svært at komme til livs. Nu ser det ud til at jeg har fundet en behandling (og behandler) som er lykkedes med opgaven.
Advertisement
Nadja Beck Jensen
Nadja Beck Jensen
2021.10.24
Positive
Professionalism
Quality
Value
Super sød og imødekommende. Hun har en dejlig "nede på jorden energi" og man føler sig tryg og rolig. Kan varmt anbefale et besøg hos Qlinique Facit. Fik Oxygenbehandling og Botox i bekymringsrynken, har aldrig prøvet det før og jeg blev taget varmt i mod. 😃 Nadja
Sus Led
Sus Led
2021.09.18
Positive
Professionalism
Quality
Value
Tryg og professionel behandling. Det er altid trygt at blive behandlet af Ida på Qlinique Facit, hun lytter og der er ingen spørgsmål der er for små til at hun tager dem alvorligt. Jeg er fast kunde og super tilfreds.
Katja Cortsen
Katja Cortsen
2021.07.31
recommends
Ida er en skøn en, som laver et fantastisk stykke arbejde! Hun kan varmt anbefales herfra Knus Katja ❤️‍?
Jacob Trock
Jacob Trock
2020.12.22
Advertisement
Emel Keles
Emel Keles
2020.11.28
recommends
De varmeste anbefalinger herfra til Qlinique facit og Ida. Virkelig sød, imødekommende og yderst professionel. Jeg har nu fået behandling hos Ida 3 gange og har på ingen tidspunkt været utilfreds. Hun tager virkelig tid til en og yder sit bedste for at give en det bedste resultat.
Louise Banke
Louise Banke
2020.11.06
recommends
Fantastisk behandling. Gode resultater og top professionel kundeservice.
Ahsan
Ahsan
2020.10.16
Positive
Professionalism
Quality
Value
Har fået lavet permanent hårfjerning, det har været alle pengene værd, kan kun anbefales.
A B
A B
2020.09.07
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Fantastisk person👌 professionel i alle behandlinger der udføres, er super tilfreds hver gang 🌟🌟🌟🌟🌟
Reply from Qlinique Facit 2020.09.08
Tusind tak. Fantastisk med glade og tilfredse kunder.
Advertisement
A. W.
A. W.
2020.09.05
Jeg får behandling med laser hos Ida, og jeg har kun godt at sige om oplevelsen.
Marina Ratta
Marina Ratta
2020.07.23
Positive
Professionalism
Ida fra qlinique facit er utrolig dygtig til at udføre alle behandlinger de tilbyder. Hun er professionel og man føler tryg i hendes hænder. Jeg vil helt klart anbefale et besøg hos qlinique facit
Olgica Bungurdjiev
Olgica Bungurdjiev
2020.07.23
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jeg vil HELT SIKKERT uden forbehold anbefale Qlinique Facit! Jeg har fået laserbehandling i forbindelse med hårfjerring. Ida Agar er top professionelt! Her er man i gode hænder. Man føler sig tryg - som at være hjemme.
Reply from Qlinique Facit 2020.07.23
Tusind for de rosende ord og den meget flotte anmeldelse. Det er så dejligt når kunderne er glade og tilfredse. ??♥️
Anna Jensen
Anna Jensen
2020.07.20
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Bedste oplevelse og alle pengene værd. Min hud er har aldrig været så god som efter jeg har været hos Ida! Kan klart anbefales😍
Reply from Qlinique Facit 2020.07.20
Hvor er det fantastisk med glade og tilfredse kunder. Tusind tak for de rosende ord?.
Advertisement
Helle Kirstine Andersen
Helle Kirstine Andersen
2020.07.10
recommends
Jeg sender mine bedste anbefalinger til skønne Ida der har lavet mine læber⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ det er så professionelt og der bliver sat god tid af til behandlingerne. Hun er så dygtigt og grundig. Jeg er simpelhen så glad for mine nye læber ?? tusind tak❤️ jeg kan kun ligge de bedste anbefalinger her⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jonas Erginer
Jonas Erginer
2020.05.31
Positive
Cleanliness
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Virkelig professionel klinik, samt dygtig behandler. Ida har formået at gøre min hud til det bedste jeg nogensinde har set. Ida overholder alle tider til punkt og prikke, og butikken er altid i super tilstand! Kan varmt anbefale Qlinique Facit! Du finder ikke et bedre sted! Absolut alle pengene værd.
Reply from Qlinique Facit 2020.05.31
Tusind tak for din meget positive og rosende tilbagemelding. Det er fantastisk at kunne hjælpe andre. ??
Kirsten Gärtner
Kirsten Gärtner
2020.05.16
recommends
Har fået den mest fantastiske behandling, er så glad og tilfreds, super arbejde af skønne Ida, tak for den, kan varmt anbefale denne qlinique♥️
Christina Palshøj
Christina Palshøj
2020.01.30
Advertisement
Krista Werdelin
Krista Werdelin
2019.06.19
recommends
Ida er intet mindre end en ansigtsfe. Har nu været under hendes kyndige hænder med skift mellem carbon peel, diamantslibning og hydrogen behandlinger. Min hud har aldrig været så pæn og fin. Ingen tørhed og de fine linjer er udvisket. Jeg fortsætter og dropper all andre ansigtsbehandlinger jeg har fået gennem årene. Det her virker bare. BUM.
Games and fun for kids
Games and fun for kids
2019.05.23
Kan absolut anbefale Qlinique Facit ! Jeg har fået de smukkeste læber af Ida! Jeg kan nu gå med læbestift, hvilket jeg aldrig har kunne, før min behandling hos Ida. Min overlæbe var næsten ikke-eksisterende, men det har Ida fået fixet og jeg kunne ikke være gladere for mit resultat! Ikke nok med det fantastiske resultat, er Ida utroligt imødekommende og nem at snakke med, hvilket har stor betydning for mig. Trods jeg kommer langvejs fra, fortsætter jeg med at komme hos Qlinique Facit - det er absolut turen værd 👌🏼😍
Reply from Qlinique Facit 2020.05.31
Jeg takker mange gange for de rosende ord ?♥️. Jeg er utrolig glad for at kunne gøre noget godt for andre ♥️.
Dea Frederikke Milla Villadsen
Dea Frederikke Milla Villadsen
2019.05.23
recommends
Kan absolut anbefale Qlinique Facit ! Jeg har fået de smukkeste læber af Ida! Jeg kan nu gå med læbestift, hvilket jeg aldrig har kunne, før min behandling hos Ida. Min overlæbe var næsten ikke-eksisterende, men det har Ida fået fixet og jeg kunne ikke være gladere for mit resultat! Ikke nok med det fantastiske resultat, er Ida utroligt imødekommende og nem at snakke med, hvilket har stor betydning for mig. Trods jeg kommer langvejs fra, fortsætter jeg med at komme hos Qlinique Facit - det er absolut turen værd ???