Qleanex

www.qleanex.se

Qleanex Reviews

Excellent rating
4.9
42 reviews Verified
Qleanex
%title%

%offer%

Reviews ( 42 ) 4.9

Ali Hamza
Ali Hamza
2024.04.29
Först och främst vill jag tillägga att personalen är fantastiskt mottagliga och lyssnar noggrant på vad jag som kund efterfrågar. De gjorde en flyttstädning hos mig och det var fantastiskt, det doftade så gott att när jag gick tillsammans med hyresvärd så visste jag på ansiktsuttrycket att städningen är mer än bara godkänd. Hyresvärden från Helsingborgshem tyckte att denna städfirman var suverän, duktiga och att de hade gjort ett fantastiskt jobb. De lämnade även avloppsluckan i duschen öppen för att man ska slippa pilla. Rent, prydligt, professionella och lever verkligen upp till vad de lovar på deras hemsida. Hade jag använt mig av Qleanex igen? - Vartenda gång, hade alltid rekommenderat dom också. Fantastiska och tack till er Qleanex!
Nour diab
2024.04.17 2024.04.17 | Sweden
Jag är otroligt nöjd med resultatet av städningen! Jag hade fläckar på golvet som jag försökt ta bort i flera månader, men tack vare Qleanex försvann fläckarna och golvet blev som nytt. Lokalen blev skinande ren. Jag rekommenderar verkligen tjänsterna som Qleanex erbjuder, inget ni vill missa om ni vill ha det skinande rent :)
Hairlessbynour .se
Hairlessbynour .se
2024.04.15
Super nöjd med era tjänster! Behöver ni en städfirma som verkligen levererar så rekommenderar jag starkt Qleanex!
Lisa
2024.02.29 2024.02.29 | Sweden
Snabbt och proffsigt Vid två tillfällen har jag fått hjälpt att städa av våra hårt nedsmutsade golv på Jysk väla. Det jobbas effektivt och golven blir som nya! Trotts att jag inkom med kort varsel löste dom in uppgiften med bravur. Kommer anlita igen

Date of experience: 19 February, 2024
Patricia de Lonti
Patricia de Lonti
2024.02.05
Anlitat detta städbolag vid två olika tillfällen till flyttstäd och rekommenderar dom starkt. Duktiga och proffsiga! 10/10
Reply from Qleanex 2024.02.05
Hej Tack för din recensionPatricia, vad kul att du gillar vår städning // Qleanex Städfirma Helsingborg
Jennifer
Jennifer
2023.12.21
Trevliga medarbetare och fantastiskt fint utfört flyttstäd! Kan verkligen varmt rekommendera detta team!
Reply from Qleanex 2024.02.05
Hej Jennifer tack för din recension// Qleanex städfirma Helsingborg
Karolina Janic
Karolina Janic
2023.12.15
Mycket bra service och verkligen tillmötesgående. Duktiga och snabba. Rekommendation på dessa alla dagar i veckan.
Reply from Qleanex 2023.12.15
Hej Karolina tack för din recension :) // Qleanex städfirma Helsingborg
Linus
Linus
2023.11.20
Reply from Qleanex 2023.12.15
Tack för din recension//Qleanex städfirma Helsingborg
aya mahoul
aya mahoul
2023.10.22
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Vi har ett företag på 2600kvm, och innan dess hade vi ett av de större företagen som inte tog tag i saker så kontakta vi Qleanex och deras säljare kom ut var mycket kunnig och trevlig, De lämnade en offert och en städbilaga som inte ngn annan firma i Skåne har kunnat lämna och sen dess har vi och våra 200 personal varit mycket nöjda med Qleanex och rekomenderar dem verkligen
Reply from Qleanex 2023.10.23
Hej Aya tack för din fina recension vad glada vi blir // Qleanex Städfirma Helsingborg
Robin Arabi-Eter
Robin Arabi-Eter
2023.10.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Utförde städ på vårt kontor, extremt proffsiga och vi fick ett super fint kontor igen! Rekommenderar starkt Qleanex för både företagaren och individen 🤩
Reply from Qleanex 2023.10.23
Hej tack för din recension vad glada vi blir // Qleanex Städfirma Helsingborg
Aicha Gensson
Aicha Gensson
2023.10.21
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Kan bara rekommendera! Godkänd flyttstädning utan anmärkning av besiktningsman hos krävande BRF.
Reply from Qleanex 2023.10.23
Tack Aicha för din recension// Qleanex Flyttstädning Helsingborg
Pankul Verma
Pankul Verma
2023.09.06
De gjorde en ganska bra flyttstädning till min lägenhet för ett överkomligt pris. Jag skulle definitivt rekommendera dem.
Reply from Qleanex 2023.10.23
Thanks Pankul, For your sweet feedback // Qleanex flyttstädning Helsingborg
sipanont boss seangyarak
sipanont boss seangyarak
2023.06.15
Snabb och trevlig återkoppling. Smidig bokning av flyttstäda som blev så bra!
Reply from Qleanex 2023.10.23
Tack för din recension// Qleanex städfirma Helsingborg
Santi Cabascango
Santi Cabascango
2023.06.03
Positive
Quality
Mycket trevlig personal som gjorde ett väldigt bra jobb när jag behövde flyttstädning. Det är värt pengarna. Rekommenderar Qleanex!
Reply from Qleanex 2023.06.03
Hej tack för din Recension//Qleanex Städfirma Helsingborg
Nhi Le
Nhi Le
2023.06.03
Positive
Quality
Reply from Qleanex 2023.06.03
Hej tack för din recension// Qleanex Städfirma Helsingborg
Jaquline Olsson
Jaquline Olsson
2023.05.28
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Anlitade detta företag för flyttstädning och är super nöjd. Lätta att komma i kontakt med och städningen va jätte bra. Rekommenderar detta företag starkt.
Reply from Qleanex 2023.06.03
Hej tack för din recension// Qleanex Städfirma Helsingborg
Araz Sadrzadeh
Araz Sadrzadeh
2023.05.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Value
Jättenöjd med flyttstädningen utförd av Qleanex. Prisvärt men viktigast av allt är kvaliten på städningen som dom utförde. Kommer definitivt använda mig av Qleanex igen i framtiden!
Reply from Qleanex 2023.06.03
Hej tack för din recension// Qleanex Städfirma Helsingborg
Melissa Ahmedova
Melissa Ahmedova
2023.05.06
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Rekommenderar starkt! Utmärkt kundbemötande och hög arbetskvalitet!
Reply from Qleanex 2023.06.03
Hej tack för din recension// Qleanex Städfirma Helsingborg
Sebastian Skrzyniarz
Sebastian Skrzyniarz
2023.03.31
Positive
Punctuality
Grym service och bra bemötande!
Reply from Qleanex 2023.04.03
Hej Sebastian tack för ditt omdöme Med vänliga Hälsningar // Qleanex Städfirma Helsingborg
Johan Soulson
Johan Soulson
2023.03.18
Positive
Professionalism
Punctuality
Quality
Responsiveness
Value
Kvalitén på städningen var mycket bättre än förväntat även lätta att boka.
Reply from Qleanex 2023.04.03
tack för ditt omdöme //Qleanex Städfirma Helsingborg