Booknovias. Especialistas en moda nupcial y ceremonia. Reviews

Booknovias. Especialistas en moda nupcial y ceremonia. Reviews

4.6

Excellent - based on 122 reviews

www.qboda.es
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (97)
Eli E
Eli E
2021-08-10
Advertisement
MARTA FRANQUET PARISI
MARTA FRANQUET PARISI
2021-08-07
Tracte excel.lent!
Reply from Booknovias. Especialistas en moda nupcial y ceremonia. 2021-08-07
Moltes gràcies Marta!
Sara Donoso
Sara Donoso
2021-08-03
Jessica Bringue Martin
Jessica Bringue Martin
2021-07-29
Maria Pizarro
Maria Pizarro
2021-07-22
Una de les millors botigues de Lleida! Jo tenía una petita idea del que volia i el que no, elles en tot moment en van aconsellar. El mateix dia que les vaig anar a visitar, vaig sortir amb vestit, no em va fer faltar mirar en cap altre lloc, vaig tenir clar que aquell era el meu vestit. A més de les sabates tant cómodes que tenen, i els tocats, sencills i elegants. En tot moment em van ajudar. Son molt simpàtiques, i sobretot, molt sinceres perquè et diuen el que et pot quedar bé i el que no, ja que tenen molta experiència en aquest món. Desde inici tenia clar que volia el meu vestit del Booknovias, pero si tingues que tornar enrere Ho tornaría ha triar, mil gràcies per tot.
Advertisement
Joan Fraidías Pérez
Joan Fraidías Pérez
2021-07-09
Ok, muy bien
marina castello
marina castello
2021-07-07
Grans professionals! Vaig trobar el meu vestit molt rapid!! Gràcies a la seva amabilitat i tracte proper et fan sentir com a casa. Es nota que els apassiona la seva feina! En vaig quedar encantada!
Sara Llavori
Sara Llavori
2021-07-06
Sin duda recomiendo la tienda de Booknovias, tanto mi hermana como yo lo compramos allí y quedamos encantadas. La atención es excelente y te asesoran para encontrar el vestido perfecto para ti
Noemí Ferruz Garcia
Noemí Ferruz Garcia
2021-07-06
Increïble el tracte i la professionalitat de tot el seu equip! Estic molt orgullosa de que el meu vestit sigui de Booknovias Lleida. Ho recomano 100%!
Advertisement
Celia Binefa
Celia Binefa
2021-06-22
Un tracte excel·lent, em van assessorar segons els meus gustos i em van arreglar el vestit les vegades que va fer falta per a que quedés perfecte. Tot genial! Moltes gràcies!
jesole1
jesole1
2021-06-19
Clàudia Serra
Clàudia Serra
2021-06-16
Molta contenta de l'experiència. Varietat de vestits i complements que et permeten elegir el estil que més t'agrada. Tot i la pandèmia, sempre s'han adaptat. Ens el van guardar durant un temps i després vam poder fer la prova sense problema, modificant el que feia falta. Sempre atentes i donant opinions perqué tot sortir bé! Tracte de 10 amb la núvia i la família! Encantada amb el vestit i amb elles?!!
Patricia González
Patricia González
2021-06-16
Ha sido un placer asesorarnos por el equipo de Booknovias. Compramos el vestido a finales de 2019, y la pandemia nos retrasó la boda hasta ahora. En todo momento han estado pendientes para nuevas pruebas del vestido y arreglos necesarios. Crean un Ambiente de confianza máxima, y transmiten mucha calma ante cualquier situación! Sin duda, un equipazo!!
Advertisement
Eva Camps
Eva Camps
2021-06-16
Eugenia Saureu Rufach
Eugenia Saureu Rufach
2021-06-12
Gracias a ellas encontré mi vestido de novia. Lo desmontaron y adaptaron a mis medidas, ¡quedó perfecto! ? Volvería a repetir.
Eduardo Plana
Eduardo Plana
2021-06-01
Adelaida Tresànchez Clotet
Adelaida Tresànchez Clotet
2021-05-05
Advertisement
alex piedras.
alex piedras.
2021-05-03
Profesionalidad incomparable. Amabilidad inigualable Las ánimo a seguir a si.¡ Mucha suerte!
Yina Sora
Yina Sora
2021-04-22
Una atención de primera, muy amables y cercanas, encontré todo lo que buscaba, incluso tranquilidad y confianza que tanto necesitaba en esos momentos. Buscaba un vestido que encajara con mis necesidades, estaba de cinco meses de embarazo y tendría que pasar un mes más para casarme, me lo adaptaron y fue ideal para mi, además de hacerlo en tiempo récord. Mil gracias por todo!
Laia Santacreu
Laia Santacreu
2021-02-01
Vaig quedar molt contenta amb l'atenció que vaig rebre des del primer moment, van ajudar-me i aconsellar-me fins que vam trobar el vestit amb el que em sentia més cómoda i al meu estil. Ofereixen un tracte proper i inspiren confiança, es nota que els apassiona la seva feina i ho fan a gust. Per mi, el millor lloc on podia haver anat! Recomanable 100%!