PVC Design

PVC Design Reviews

Excellent rating
4.9
37 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (37)
Iris B.
Netherlands | 2024.04.23
Klasse, wat een geweldig bedrijf ! 200% tevreden. Resultaat is een fantastische super strak gelegde vloer met echt keurig geplaatste plinten erop. En dat voor een scherpe prijs ! De leggers zijn erg kundig, nauwkeurig, sympathiek/vriendelijk en echt keiharde werkers die ook nog eens met je mee denken. Ze maken beloftes zeker waar en komen afspraken altijd na. Wij wonen in Brabant, maar ook dat was geen bezwaar ! Top is zeker ook het bezoek op locatie, waardoor wij uiteindelijk toch voor een andere vloer kozen dan eerst gedacht. Ook nog een hele mooie deurmat cadeau gekregen. Top dat zulke bedrijven nog bestaan. Super blij verrast en dik tevreden ! Absoluut een aanrader !!!
Advertisement
Frederique Polder
Frederique Polder
2024.04.14
Superblij met onze nieuwe vloer. Eerst waren we wat onzeker of een visgraat onze smalle woonkamer nog smaller zou laten lijken, maar na een bezoekje aan de showroom in schoonhoven waren we toch overtuigd. De mannen van PVC design hebben hart voor het vak en leveren echt topwerk af. Het is een echte eyecatcher gewonden.
Nienke Dijkshoorn
Nienke Dijkshoorn
2024.03.29
Djengo Vos
Djengo Vos
2024.03.29
Jonas heeft onze trap bekleed. Super harde en secure werker, die deze klus in een dag netjes heeft geklaard. Sociale en beleefde man. Ook achteraf goed bereikbaar en proactief in contact om problemen op te lossen. Super blij mee!
raymond kloosterziel
raymond kloosterziel
2024.03.06
Onze oude vloer was ook aan vervanging toe en toen zijn we uitgekomen bij PVC Design. Vol tevredenheid hebben zij een Visgraat PVC vloer gelegd bij ons in de woning. Zeker een aanrader dit bedrijf
Advertisement
Alhayat Ali
Alhayat Ali
2024.02.19
The team at PVC Design did a great job installing visigraat PVC floor for us. Their work is flawless. Their attention to detail and customer oriented approach from initial intake, during placement, and aftercare has been great. I recommend them fully. I let you be the judge of their work based on the photos I have uploaded with this review :).
Andre Colonna
Andre Colonna
2024.02.16
De eerste etage en de zolder laten leggen door pvc design. Alle afspraken zijn goed nagekomen. Kan dit bedrijf echt aanraden. Vloer licht er super strak in en alles is netjes gesneden. Mijn complimenten voor deze heren.
Conny Balvert
Conny Balvert
2024.02.15
Hele nieuwe vloer gelegen door Jonas van PVC Design, super blij mee. We hebben onze ideeen gedeeld en kwamen op dit zeer creatieve ontwerp. Echt eens wat anders en out of de box !!! Super bedankt Jonas voor je vakkundigheid en zorgvuldigheid in je werkzaamheden 🫠 je verdient van mij 10 sterren !!!
pim van ruiten
pim van ruiten
2024.02.07
Ik heb mijn vloer laten leggen door pvc design. Ik ben zeer onder de indruk van de kwaliteit van leggen. Heel erg blij mee, en de service was helemaal super
Advertisement
Elisha Maasland
Elisha Maasland
2024.01.30
Super mooie vloer en goede kwaliteit! Ook fijn in onderhoud en zeker een prettige vloer met kinderen! Toppers de jongens die het leggen echt super goed en strak gedaan! Raad het zeker aan!
Pablo Hernandez
Pablo Hernandez
2024.01.29
Ik ben heeel erg blij mee ,wat een top mensen .en super mooie vloer top quality!!!
Marco van den Heuvel
Marco van den Heuvel
2024.01.26
Het team van PVC design heeft bij onze nieuwbouw woning de gehele woning voorzien van een visgraad pvc vloer. Van beneden tot aan zolder ziet het er super uit. Later hebben ze ook de trappen aangepakt en bekleed met pvc. Mooi en strak. Ze werken snel en goed en het zijn ook nog een aardige gasten. Bedankt! Update 26jan; nieuwe mat, zie foto!
Marcel stroom
Marcel stroom
2024.01.23
Zeer goede ervaring.netjes geholpen goed advies .zijn mensen met ervaring .ik heb een mooie pvc vloer voor een schappelijke prijs. Een aanrader
Advertisement
Nicky Schipper
Nicky Schipper
2024.01.19
Jonas heeft bij ons afgelopen jaar de eerste verdieping geëgaliseerd en een onwijs mooie pvc vloer erin geplakt super blij mee!! Daarbij regelde hij voor ons ook nog een mooie kokosmat voor bij de voordeur. Super blij met Jonas heeft echt top werk geleverd en komen in de toekomst zeker bij hem terug voor de zolder👍🏻
Mel Mel
Mel Mel
2024.01.15
Top zaak met zeer vakkundige werknemers. Komen hun afspraken na en leveren daarnaast nog eens super kwaliteit!
Nancy van der Scheer
Nancy van der Scheer
2024.01.14
Wij hebben onze trap laten doen door PVC design , Aardige jongens goeie communicatie komen netjes hun afspraken na en laten het netjes achter . Echt waard voor je geld !! De trap is heel netjes gelegd en zijn er nog steeds heel erg blij mee ! Wij komen hier zeker terug voor onze nieuwe vloer :)
Rob de Vroet
Rob de Vroet
2024.01.09
Jonas heeft een heel goede service hij is bij ons zelfs op zondag geweest om de vloer op tijd af te hebben voor de keuken plaatsing super mooi gelegd ook
Advertisement
Vloer Mat
Vloer Mat
2024.01.05
Jeffrey Van Rooijen
Jeffrey Van Rooijen
2024.01.05
Down to earth partij die doet wat ze beloven. Vloer ligt er superstrak in. Snijwerk langs de kozijnen is zo netjes dat afkitten niet eens nodig is. Top geregeld!
Nassir Kodady
Nassir Kodady
2023.12.30
Wij zijn superblij onze nieuwe visgraat vloer. Het gratis advies aan huis is een geweldige service waarbij we op locatie onze droomvloer konden uitkiezen. De communicatie verliep soepel en duidelijk, de leggers waren kundig en gedreven en het eindresultaat mag er wezen. Wij zijn hele tevreden klanten en raden pvc design zeker aan.