Puur Susan

Puur Susan Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (36)
Nina Vestjens
Nina Vestjens
2023.10.26
Susan heeft onze bruiloft vast mogen leggen. Het contact voor de grote dag verliep perfect en tijdens de dag heeft ze de mooiste fotos gemaakt. Ze stelt je meteen op je gemak en straalt rust uit. Tijdens de shoot geeft ze goede aanwijzingen en weet je precies wat je moet doen. Tijdens de ceremonie en andere momenten merk je niet dat ze aanwezig is. Hierdoor krijg je heel spontane fotos. Ze ziet ook de kleine details en momentjes waarvan je zelf nog niet merkt dat ze 'bijzonder zijn'. Door haar zwangerschap had ze een 2de fotograaf geregeld. Dit noem ik echte service. Nadenken over een plan B terwijl dit mogelijk niet eens nodig is. De samenwerking met de 2de fotograaf was ook perfect. En het resultaat is echt mooi. Zodra we de fotos zien krijgen we weer hetzelfde gevoel wat we hadden tijdens onze dag. Ik raad Susan dus ook aan iedereen aan!
Advertisement
Yvon Vostermans
Yvon Vostermans
2023.07.29
Heel blij met de familiefoto's! De kinderen waren niet helemaal fit maar door de leuke verassingen en de rust die Susan had zijn het hele mooie foto's geworden. Top locatie en top fotograaf!
Venice Kessels
Venice Kessels
2023.07.20
Super fijne ervaring met mooi resultaat 👌🏻 Susan maakt makkelijk contact, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en geeft fijne instructies. We hebben genoten van de shoot zelf en het resultaat. Aanrader!
Mieke Hendrix
Mieke Hendrix
2022.10.31
Afgelopen zomer hebben wij een geweldige shoot gehad. Susan was zooo leuk met de kinderen!! Het ging eigenlijk helemaal vanzelf. De sfeer was erg ontspannen. We hadden niet het gevoel dat we aan het poseren waren. En we zijn heel erg blij met de verkregen foto's! In een woord SUPER!!
Ruud Peeters
Ruud Peeters
2022.10.03
Susan is niet alleen een goede fotograaf, maar ze kan ook leuk met kinderen omgaan. Ze zorgt voor een informele en ontspannen sfeer en staat open voor eigen ideeën. Top!
Advertisement
Sharon Gommans
Sharon Gommans
2022.07.13
Wat een prachtige foto’s hebben we mogen ontvangen. En wat doet ze het goed met kinderen. Goede communicatie en snel de foto’s mogen ontvangen. Susan Luistert goed naar je wensen en geeft er een leuke eigen draai aan!
Elke Verrijth
Elke Verrijth
2022.07.10
Susan is een echte aanrader, ze doet de shoot ERG leuk en relaxed en het resultaat is SUPER gaaf! We hebben er mooie herinneringen (de foto’s, maar ook de shoot) aan over gehouden.
Guus Janssen
Guus Janssen
2022.06.06
Superleuke fotoshoot gehad met Susan. Susan weet hoe je licht, locatie en stemming samen brengt. Leuke ideeen wat te doen, geen druk en vooral plezier hebben. Iedereen voelde zich tijdens de shoot op z’n gemak. Maar ook de voorbereidingen waren top. Goeie instructies in de mail mbt tot kleding locatie en tijd. Met als resultaat de beste foto’s ever!! :-)
Esmeé Lamers
Esmeé Lamers
2022.04.29
Super mooi resultaat van de foto’s. Gezellige en fijne communicatie, alles is mogelijk in overleg. Susan reageert snel en netjes!
Advertisement
P Jakobs
P Jakobs
2022.01.21
Heel tevreden! Nu twee keer een shoot gedaan bij Susan, en ondanks dat wij niet heel 'makkelijk' op de foto staan krijgen we toch elke keer hele mooie foto's! Ook hebben we ze steeds snel na de shoot al mogen ontvangen. Ze is vriendelijk en geduldig en helpt goed met aanwijzingen hoe je het beste kunt staan en kijken. Zeker aan te raden!
Reply from Puur Susan 2022.01.28
Dankjewel Phoebe, ze zijn ook heel mooi geworden :D
Pleuni Tilburgs-Franssen
Pleuni Tilburgs-Franssen
2022.01.14
Ondanks het grijze weer zijn de foto's juist licht en vrolijk geworden. Kleine geluksmomentjes van ons gezin gevangen op camera. We zijn blij met het geduld van Susan tijdens de shoot :) (2kinderen: 6maanden en net 2) en het eindresultaat. We komen volgend jaar weer terug!
Reply from Puur Susan 2022.01.28
Dankjewel Pleuni! Zo waardevol, voor nu en later!
Patty Janssen
Patty Janssen
2021.12.06
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
We hebben een erg leuke ochtend gehad met de newborn shoot. Susan wist op een leuke manier de aandacht van de baby te trekken waardoor de shoot makkelijk verliep en met een mooi resultaat.
Reply from Puur Susan 2022.01.28
Dankjewel!
Els Raedts
Els Raedts
2021.09.08
Positive
Professionalism
Quality
Susan zorgt ervoor dat je tijdens de fotoshoot op je gemak bent. Enthousiaste en kundige fotograaf die weet wat ze doet! Super mooie foto’s!
Advertisement
Linda Knippenbergh
Linda Knippenbergh
2021.07.14
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Afgelopen week heeft Susan een prachtige newborn shoot gemaakt van onze lieve dochter June. Susan nam alle tijd en we voelde ons direct op ons gemak. We hebben een hele leuke ochtend gehad en zijn onwijs blij met het eind resultaat. Bedankt Susan voor het vastleggen van deze dierbare herinnering.
Vivianne Clevis-Smeets
Vivianne Clevis-Smeets
2021.06.24
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Onlangs hebben wij een gezinsfotoshoot gehad bij Susan. De kids waren binnen 1 minuut ontdooid en gingen helemaal mee in de shoot. Susan heeft verschillende tools om de aandacht van de kids te trekken en betrekt ze ook echt bij de shoot. Zeer waardevol en met mooie foto's als gevolg! Zeer tevreden over communicatie, shoot en kwaliteit foto's!
Cecile Pol van
Cecile Pol van
2021.06.22
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Robin Brueren
Robin Brueren
2021.05.22
Wat een te gekke ervaring was dat op zondag 1 maart. Lekker op een zandvlakte in Sevenum, beter kon de shoot voor ons zoontje Scott niet beginnen. En Susan onze complimenten voor jou, wij hadden niet door dat jij telkens foto´s van ons schoot. De tijd vloog voorbij en het resultaat is echt waanzinnig!! Nogmaals heel erg bedankt !! Liefs Loy, Robin en Scott
Reply from Puur Susan 2020.05.14
Hey Robin, dankjewel voor je lieve berichtje! Superleuk om te lezen en ik vond de shoot met jullie ook zo leuk om te doen!
Advertisement
Pim Rohenkohl
Pim Rohenkohl
2021.05.05
Positive
Professionalism
Quality
Hele leuke fotoshoot gehad met Susan! Ze zorgde voor een mooie setting en een leuke sfeer, waardoor ook de kinderen zich op hun gemak voelde. We hadden de foto's supersnel, dus dat was ook fijn! We zijn zeer tevreden met het eindresultaat! Pim en Digna
Reply from Puur Susan 2021.05.05
Dankjewel😄 Ik vond het ook een hele gezellige shoot en ben ook heel blij met het resultaat😊
Marijke Keijsers
Marijke Keijsers
2021.02.23
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
We hebben een super fotoshoot gehad. Pim(6) werd uitgenodigd om vooral lekker te spelen. Veel mooie actiefoto’s gecombineerd met closeups, mooie details. Honden zijn in totaal plaatje niet vergeten. We komen zeker terug voor follow-up shoot.
Loes Hellegers
Loes Hellegers
2020.12.02
Positive
Professionalism
Quality
Susan heeft prachtige foto's van ons gezin gemaakt. Lekker informeel en leuk met de kids, belangrijk want ons zoontje houdt niet zo van camera's ;-) De foto's waren snel bewerkt en via een fijn systeem te bekijken en downloaden. We zijn super blij met het resultaat!