Psiejsko.pl Opinie

Psiejsko.pl Opinie

5.0

Doskonały - na podstawie opinii 9

www.psiejsko.pl
jest zweryfikowany przez Trustindex

Gwarantujemy, że wszystkie recenzje są w 100% prawdziwe.
Co to jest indeks zaufania?
%title%

%offer%

Opinie (9)
Sara Grabowska
Sara Grabowska
2022-06-30
poleca
Serdecznie polecam! Wszystko wykonane ze szczególną starannością i wielkim serduchem!❤️ Na pewno wrócę by kupić jeszcze kilka gadżetów dla mojej Rajki jak i dla siebie 🥰
Advertisement
Maja Kowalska
Maja Kowalska
2022-06-17
poleca
Zasady cane corso - tabliczka rewelka ❤️
Agata Wojenko
Agata Wojenko
2022-05-25
poleca
Szybka realizacja, dobry kontakt ze sprzedającą, super produkt! Polecam 😊
Joanna Krawczynska
Joanna Krawczynska
2021-12-26
poleca
Bardzo dziękuję za przygotowanie, zaprojektowanie pięknego prezentu w postaci kubka z portretem naszego psiaka. Wyszedł przepiękny i stał się ulubionym kubkiem Syna. Polecam z całego serca.
Margo Marg
Margo Marg
2021-11-06
poleca
Fajne gadżety, super jakość, miła obsługa
Advertisement
Katarzyna Chojnowska
Katarzyna Chojnowska
2021-10-29
poleca
OBSŁUGA ⭐⭐⭐⭐⭐ JAKOŚC⭐⭐⭐⭐⭐ CZAS REALIZACJI ⭐⭐⭐⭐⭐
Aleksandra Jeżewska
Aleksandra Jeżewska
2021-08-31
poleca
kubek mega szybko zrobiony, dokładnie taki jak chciałam:) pięknie zapakowane. zamówienie oparte na zrozumieniu i bardzo miłej atmosferze. od serca polecam :) będę wracać.
Romana Cholewa
Romana Cholewa
2021-08-27
poleca
Jestem pod wrażeniem szybkości dzialania i profesjonalizmu tej firmy! Zamówiłam koszulkę i naklejkę, pakowanie przesyłki jak z butiku (bibułka, naklejka i wafelek w prezencie 😍) A w dodatku na mailu instrukcja naklejenia nalepki na samochód 🤩Polecam ogromnie 💪🏻💪🏻💪🏻
Iwona Na-Ska
Iwona Na-Ska
2021-07-23
poleca
Otrzymałam swoją koszulkę, pięknie zapakowana, że słodkim prezentem w środku🙂 Koszulka super, grafika rewelacyjna, kontakt świetny, całość na 6+. polecam🙂
Advertisement