PsiSmaki Reviews

PsiSmaki Reviews

5.0

Excellent - based on 59 reviews

www.psi-smaki.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (59)
Cla udia
Cla udia
2023-10-16
Nasz ulubiony sklep 😊 Zawsze błyskawiczna wysyłka, produkty najlepszej jakości i bardzo duży wybór, każdy znajdzie coś dla swojego psiaka :) Paczki zapakowane pięknie, a paczka halloweenowa- rewelacja! Ta pajęczyna zrobiła robotę 😊 Strona internetowa też super przejrzysta, wygodnie przeglada sie smaczki. Polecamy i jeszcze nie raz zrobimy zakupy, gdy zapasy Fada będą się kończyć :)
Advertisement
Małgorzata Borowicz
Małgorzata Borowicz
2023-09-16
Bardzo duży wybór dla psa, ceny super, również pomoc od strony sprzedawcy jest na 5+
Krówka Milka
Krówka Milka
2023-09-15
Marzena Niżnik
Marzena Niżnik
2023-09-15
Przepięknie spakowane, małe gratisy dające możliwość spróbowania czegoś nowego. Nice touch- personalizacja na pudełku. Jestem zachwycona !
Wiktoria Królicka
Wiktoria Królicka
2023-09-12
Serdecznie polecam :) Sklep warty uwagi, duży wybór produktów. Na pochwałę zasługują również zakładki wyróżniające konkretne mięso, dzięki czemu nie trzeba przeszukiwać całej strony, a zajrzeć w rodzaj który nas interesuje. Zamówienia realizowane ekspresowo, paczka dotarła z dnia na dzień. Z pewnością odwiedzę stronę kolejny raz :)
Advertisement
Sandra Kowal
Sandra Kowal
2023-09-04
Super ceny, pięknie zapakowana paczka, psiak zadowolony, czego chcieć więcej? 👌👌❤️
Reply from PsiSmaki 2023-09-10
Dziękuję za opinie i, że dołączyliście do grona naszych klientów! 🩷
obliviate.
obliviate.
2023-08-31
Najlepszy sklep internetowy na świecie! Bardzo szybka wysyłka, wszystko przepięknie zapakowane, piesek był przeszczęśliwy jak otwieraliśmy paczkę. Jesteśmy bardzo zadowoleni ze sklepu, jakości produktu, wysyłki, kontaktu oraz prezentów! Bardzo dziękujemy, wrócimy na pewno i to nie raz❤️
Reply from PsiSmaki 2023-09-10
Serce rośnie gdy czyta się takie opinie! Cieszę się, że jesteście zadowoleni- będę dokładać wszelkich starań aby było wciąż tylko lepiej! I oczywiście aby asortyment wzbogacał się o nowe, wartościowe produkty! 🩷
Zuzanna Sicińska
Zuzanna Sicińska
2023-08-26
Mega polecam💗
Sandra
Sandra
2023-08-25
Ogromnie polecam! Nie dość, że paczka doszła do nas ekspresowo to jeszcze pięknie zapakowana, z niespodziankami zarówno dla właściciela jak i psiaka ❤️ W końcu znalazłam miejsce gdzie znajdę wszystko co najlepsze dla mojej suni, asortyment bardzo przemyślany, z najlepszymi składami, w tym sklepie nie ma złych produktów. Bardzo dziękujemy i cieszę się, że już nie muszę szukać sklepu gdzie będę się zaopatrywać, zostajemy stałymi klientami, pozdrawiamy i ściskamy mocno!
Advertisement
Dominika
Dominika
2023-08-22
Polecam!! Naprawdę polecam wspierać ten biznes bo widać ogrom serca włożonego w wybór towaru dostępnego w sklepie jak i w pakowanie zamówień dla piesków. Wysyłka bez żadnych komplikacji i w szybkim czasie. 💓💓
Reply from PsiSmaki 2023-08-22
Dziękuję bardzo za opinie! 🩷
nel0waa K (Nela)
nel0waa K (Nela)
2023-08-22
Bardzo polecam 🥰 Paczka zawsze pięknie zapakowana! Szybki czas realizacji 😁 A gratisy są zawsze dopasowane pod mojego Naczosa 🥰
Reply from PsiSmaki 2023-08-22
Dziękuję kochani za opinie! 🩷
Nicole Kurzawa
Nicole Kurzawa
2023-08-22
Kilkukrotnie sprawdziłam to miejsce, myśle ze nie ma miejsca lepszego dla całego stadka moich pupili 🖤 w każdej paczuszce zostawiane jest mnóstwo serca, każdy klient jest dopieszczony, na każde pytanie zawsze pada odpowiedz! Czyż to nie jest recepta na zadowolone mordki? 🖤 bardzo dziękujemy! Polecamy wszystkim psim i kocim kumplom 🖤
Reply from PsiSmaki 2023-08-22
Dziękuję! 🩷 Tacy klienci to skarb! Więc jak się nie starać? 🩷🩷
Kate Dzienniak
Kate Dzienniak
2023-08-03
Advertisement
Klaudia Rogoda
Klaudia Rogoda
2023-08-02
Pięknie zapakowane paczki! :) szybka wysyłka, bardzo polecam
Reply from PsiSmaki 2023-08-02
Bardzo dziękuję za opinie i polecenie! 🩷🩷
Anna Kamińska
Anna Kamińska
2023-07-28
Reply from PsiSmaki 2023-08-02
Dziękuję pięknie za ocenę! 🩷
Natalia Jozefczyk
Natalia Jozefczyk
2023-07-26
Bardzo gorąco polecam ❤️ kontakt z Panią przez Instagram bez problemowy, ceny przystępne jak i również bardzo miła obsługa 😁 zamówienie wysłane bardzo szybko, pięknie pakowane! Do paczuszek gratisy :) można zobaczyć proces pakowania swojej paczki również na instagramie czy tiktoku 🙂
Reply from PsiSmaki 2023-08-02
Bardzo dziękuję za Twoja opinie! Staram się by paczka zawsze sprawiła uśmiech na twarzy klienta! 🩷🩷
Anna S
Anna S
2023-07-21
Reply from PsiSmaki 2023-08-02
Dziękuję za ocenę! 🩷
Advertisement
Kamila Muszyńska
Kamila Muszyńska
2023-07-17
Bardzo dobry kontakt i Pani była bardzo pomocna przy wyborze karmy, bardzo szybka wysyłka bardzo ładnie zapakowana no i oczywiście jeszcze prezenty dla psa i dla właściciela. Polecam 😊
Kasia Wielgus
Kasia Wielgus
2023-07-17
Wszystko zgodnie z zamówieniem, przesyłka ekspresowa a wygląd i cała otoczka paczuszki przebija wszelakie oczekiwania - coś pięknego i zostawione ogromne serce ❤️ jestem bardzo zadowolona i na pewno z Marcysia wrócimy nie raz! Bardzo polecamy!
Klaudia Sobczak
Klaudia Sobczak
2023-07-13
Po raz kolejny jesteśmy zadowoleni z paczuszki 😍 Super jakość i duży wybór produktów, szybka dostawa, pięknie zapakowane i te gratisy nieziemskie 🤩 Polecamy Bezka i Pimpek 🙃🥰