www.prylstaden.se

www.prylstaden.se Recensioner

Bra omdöme
4.2
2745 recensioner Verifierad
%title%

%offer%

Recensioner (2745)
Snabb och bra service För det första så var det en mycket snabb leverans. Tyvärr fungerade inte det jag köpt på rätt sätt, men lika snabbt fick jag en ny leverans.
Svara från www.prylstaden.se 2024.04.19
Hejsan Hans, Tack för dina fina ord!. Vi är glada att höra att du är nöjd med vår snabba leverans och att vi kunde vara till hjälp :) Mvh Prylstadens kundtjänst
Petar Plamenac
Petar Plamenac
2024.04.04
5 * är för ägaren från company
Svara från www.prylstaden.se 2024.04.04
Tack för din recension Petar, Ha det fint! Mvh
Snabb och bra kundservice via mejl..
..jäkla bra support måste jag säga. Det löste en invecklad retur på ett schyst sätt.
Fint bemötande Väldigt trevligt bemötande vid frågor och snabba svar.
Bästa kundtjänst 200% nöjd. Tyvärr var varan som beställdes slut, men kundtjänst var snabba att informera och presentera mycket bra alternativ. Smidig och bra kommunikation och snabb leverans. Tack Lukas för hjälpen och kommer definitivt att komma tillbaka.

Datum för erfarenhet: 03 Januari, 2024
PRYLSTADEN JÄTTE BRA Jätte bra service och mycket snabb svar vid kontakt personalen, jag rekommenderar varmt att handlar hos PRYLSTADEN . TACK FÖR ALLT
Safet Mujcin
Safet Mujcin
2023.12.20
Dem överträffade verkligen mina förväntningar på alla sätt. För det första, kundtjänsten var enastående. Jag hade några frågor innan jag gjorde mitt köp och fick snabba och hjälpsamma svar. Det gjorde verkligen hela köpupplevelsen smidig och trevlig.+++
Svara från www.prylstaden.se 2024.02.09
Hej Safet, Tack snälla för dina fina ord, vi uppskattar det verkligen. Mvh Aria
Extrem bra service, leverans Extremt nöjd med service och leverans Beställde på måndag och fick varan på onsdag . Deras kundtjänst är så hjälpsam och gör sitt bästa.
Svara från www.prylstaden.se 2023.11.06
Hej Anna, Tack för att du tog dig tid att ge oss ditt betyg. Vi är glada att du är nöjd med vår service och ser fram emot att arbeta med dig igen i framtiden. Med vänlig hälsning.
Kanon support, dom bry sig verkligen om kunden
Svara från www.prylstaden.se 2023.11.06
Hej Fredrik! Vi uppskattar verkligen din feedback. Vi strävar alltid efter att ge bästa möjliga service till våra kunder. Tack för att du tog dig tid att skriva en recension.
Bra support
Svara från www.prylstaden.se 2023.11.06
Tack för din recension Thomas! :)
Venera Bordoniqi
Venera Bordoniqi
2023.09.19
Jag är övernöjd med Lukas som kunde vara till stor hjälp 😊 Det uppskattas stort 👌
Svara från www.prylstaden.se 2023.10.06
Stort tack för din recension, och kul att du är nöjd! :) Mvh Aria
Varmt rekommendera! Bra produkt, mycket bra service och bemötande. Hade lite problem med att få igång produkten. Men det löstes direkt via Mail.👍
Rekommenderar! Extremt nöjd med allt ifrån service, leverans & kvalitet!
Aleksandr Vyshjegordokskij
Aleksandr Vyshjegordokskij
2023.07.19
hej, väntar redan 7 arbetsdagar på min order, kundtjänst svarar inte, mvh
Svara från www.prylstaden.se 2024.02.09
Hej Aleksandr, Just denna vecka kan det tyvärr ta en extra dag att få svar i vissa fall, detta beklagar vi. Med det sagt så tänkte jag leta fram din order och hjälpa dig, men hittar ingen order i ditt namn. Var god och mejla oss så hjälper vi dig gärna med din order. :) Mvh Aria
Toppklass! Världsklass i snabb leverans och bemötande i mail kontakt. Pålitligt och grymma produkter. Rekommenderar verkligen prylstaden.se om ni är ute efter övervakningssystem både för privat personer och företag.
Svara från www.prylstaden.se 2023.05.16
Tack så mycket, Marie för dina fina ord. Vi är glada över att ni är nöjd med er köpupplevelse hos oss. Ha en fortsatt trevlig sommar/ Mvh Aria
Gör om och gör rätt Har försökt att få rättelse på felaktig produkt/information på er hemsida. Påtalade defekten/ felinfo 22/2 23 i mail till er. Nej, bilarna är inte gamla eller särskilt "exotiska" som Lukas påstår i mail till mig. Har betalat för en produkt men har ingen lust att lägga till 19500:- för funktionen jag redan betalt för. Gör om och gör rätt!! Svensk KÖPLAG gäller även prylstaden
Svara från www.prylstaden.se 2023.04.26
Hejsan Stefan, Vi beklagar verkligen eventuella problem som ni har upplevt med vår produkt på ert fordon. Vi vill gärna hjälpa er att hitta en lämplig lösning för detta problem och vi ser att vi har tidigare kontaktat er angående detta. Tack för att ni valde vår produkt och vi arbetar för att säkerställa att ni är nöjd med er upplevelse. Mvh Prylstadens kundtjänst
Återbetalning Företaget är proffsiga. Jag fick mina pengar tillbaka, utan problem .
Svara från www.prylstaden.se 2023.03.07
Hej Benjamin, vi är glada att höra att du fick din återbetalning utan problem. Tack för att du valde oss!
Vilken service!! Hjälpte oss snabbt med alla funderingar som vi hade. Fantastisk personal Rekommenderas starkt!!!
Svara från www.prylstaden.se 2023.03.07
Tack så mycket Helen, vi är glada att du uppskattade vår service och personal!