Proxeus Reclamebureau Recensies

Proxeus Reclamebureau Recensies

4.9

Uitstekend - gebaseerd op 39 beoordelingen

www.proxeus.nl
is geverifieerd door Trustindex

Wij garanderen dat alle beoordelingen 100% echt zijn.
Wat is Trustindex?
%title%

%offer%

Recensies (38)
Review Writer
Review Writer
2023-12-20
This advertising agency has proven itself with effective campaigns and strategies. They skillfully convey our message in a creative manner—a reliable partner working with professionalism and dedication. Recommended for those seeking results-oriented advertising solutions.
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-05
Thank you for your positive feedback. We're glad to be your reliable partner in delivering creative and results-oriented advertising solutions. We appreciate your recommendation.
Advertisement
Mert Serhan Altunbas
Mert Serhan Altunbas
2023-11-22
🏆👍
Hasan Ozdemir
Hasan Ozdemir
2023-10-11
Website, huisstijl en logo laten maken door dit bedrijf. Zeer tevreden met eindresultaat. Bedankt voor de goede service.
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-05
We zijn blij dat u tevreden bent met uw website, huisstijl en logo. Bedankt voor uw positieve feedback over onze service!
Őnder Tűzűnalp
Őnder Tűzűnalp
2023-10-09
Yuksel Erol Saginci (Yukkie)
Yuksel Erol Saginci (Yukkie)
2023-10-07
Als ik denk aan professionele en kwalitatieve reclamebureaus, is dit bedrijf het eerste waar ik aan denk. Ze hebben onlangs geweldig werk bij ons afgeleverd en ik kan eerlijk zeggen dat ik meer dan onder de indruk ben. Het team dat ik heb ontmoet was zeer professioneel en ervaren. Ze begrepen mijn visie voor mijn bedrijf en wisten precies hoe ze mijn doelgroep moesten bereiken. Ze waren proactief en communiceerden goed tijdens het hele proces. Ik voelde me altijd op de hoogte van wat er gaande was en had het gevoel dat ze goed voor mijn bedrijf zorgden. Het werk dat ze hebben afgeleverd was van hoge kwaliteit. Het was duidelijk dat het team veel aandacht had besteed aan de details en het resultaat was precies wat ik had gehoopt. Het heeft me geholpen mijn bedrijf naar een hoger niveau te tillen en ik ben ze er dankbaar voor. Als u op zoek bent naar een professioneel en betrouwbaar reclamebureau met ervaring in het vak, dan raad ik dit bedrijf ten zeerste aan. Hun werk spreekt voor zich en ik weet zeker dat ze ook in de toekomst mijn bedrijf zullen helpen groeien.
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-05
Bedankt voor uw lovende woorden. We zijn blij dat ons team aan uw verwachtingen voldeed en dat u tevreden bent met het resultaat. We kijken ernaar uit om u in de toekomst verder te ondersteunen.
Advertisement
Furkan Ertugrul
Furkan Ertugrul
2023-10-07
Top bedrijf ! Snel en makkelijk bereikbaarheid, leveren goed kwaliteit en doen hun werk als de beste !
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-05
Bedankt voor je prachtige woorden! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en kwaliteit. Jouw positieve feedback wordt zeer gewaardeerd.
hasret altunbas
hasret altunbas
2023-10-07
Top Service! Hele mooie logo’s een aanrader👌🏻
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-05
We zijn blij te horen dat u onze logo's mooi vindt en ons aanbeveelt. Uw positieve feedback wordt erg gewaardeerd. Dank u wel!
ME Tu
ME Tu
2023-10-07
Beste proxeus, Ik heb heel veel mooie en creatieve werk van jullie geleverd gekregen. Heel erg bedankt!
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-06
Beste klant, We zijn blij te horen dat u tevreden bent met ons creatief werk! Bedankt voor uw positieve feedback. Met vriendelijke groet.
Ergün Yanbul
Ergün Yanbul
2023-10-07
Advertisement
Nurtac Gungor
Nurtac Gungor
2023-10-07
Gizem Chakar
Gizem Chakar
2023-10-07
kreatif ve guler yuzlu bir ekip, buradan birkez daha kendilerine tesekkur ediyorum..
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-06
Merhaba Gizem, nezaketin ve güzel yorumun için çok teşekkür ederiz! Takım olarak, memnuniyetin bizim için en önemli şey. İyi günler dileriz!
Levent Altuntas
Levent Altuntas
2023-10-07
Dogancan Sarigollu
Dogancan Sarigollu
2023-10-07
Reklamin her alanda onemli olduguna inaniyorum, Proxeus icin bu anlamda soylenebilecek cok pozitif kelime var, en onemlileri guven ve kalite. Kendi isletmenizin gelecegi icin bu firmanin hizmet kalitesine guvenebilirsiniz.
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-06
Merhaba Doğancan, olumlu yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Güven ve kaliteye olan vurgunuz bizi çok mutlu etti. İşletmeniz için her zaman en iyisini sunmaya devam edeceğiz. İyi günler dileriz.
Advertisement
Barbaros Baş
Barbaros Baş
2023-10-07
Profesyonel, kaliteli hizmet.
Şükrü Yahyaoğlu
Şükrü Yahyaoğlu
2023-10-07
Birisi
Birisi
2023-10-07
Ward
Ward
2023-10-07
Advertisement
Hakan Genc
Hakan Genc
2023-10-07
Selahattin Oksuz
Selahattin Oksuz
2023-10-07
Een zeer prettig bedrijf dat goed meedenkt en uitblinkt in communicatie!
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-06
Beste Selahattin, dank u voor uw positieve woorden en erkenning. We zijn blij te horen dat onze communicatie gewaardeerd wordt. We kijken ernaar uit om u in de toekomst stap voor stap bij te staan.
Rana Güngör
Rana Güngör
2023-10-07
Klantvriendelijk & behulpzaam 🤝🏼
Antwoord van Proxeus Reclamebureau 2024-02-06
Beste Rana, hartelijk bedankt voor je positieve feedback. We zijn blij te horen dat je onze klantvriendelijkheid en behulpzaamheid waardeert. Met vriendelijke groet.