Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o.

www.professionalcleaning.pl

Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. Opinie

Opinie Doskonały
4.9
288 opinii Zweryfikowany
Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o.
%title%

%offer%

Opinie ( 287 ) 4.9

Dori
Dori
2024.05.19
Brak możliwego kontaktu z firmą po zakupie produktu.
Reklama
Dorian Krzesa
Dorian Krzesa
2024.05.19
Firma po tygodniu nie odpowiada na maile , nikt nie odbiera telefonu.
O S
O S
2024.04.29
O S
O S
2024.04.29
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.05.06
Bardzo dziękuję za najwyższą ocenę! Cieszę się, że spodobały się Panu nasze usługi. Pozostaję do dyspozycji. Życzę wszystkiego dobrego. Z pozdrowieniami. Adam Lach. Professional Cleaning - Pranie Tapicerki Auto Detailing Mycie Okien Firma Sprzątająca Białystok
Beniamin Trzebowski
Beniamin Trzebowski
2024.04.01
Jeśli czyścić auto to tylko tutaj. Profesjonalna obsługa, cenne rady na przyszłość i jakość. Auto uratowane od mleka a nikt nie chciał się tego podjąć. Był strach że cała podłoga pójdzie do wymiany ale jakość pracy wykonanej uratowała nam auto. Polecam każdemu w 100%.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.04.01
Dziękuję Panie Beniaminie za rekomendację oraz takie podsumowanie zrealizowanej dla Pana usługi. Owszem było to wymagające wyzwanie zarówno pod kątem trudności problemu, ale też wyznaczonych ram czasowych, jednak bogate doswiadczenie, wiedza i zawsze pełne zaangażowanie w zadowolenie Klienta kolejny raz wygrało i pozwoliło na oczekiwany rezultat. W razie potrzeby zapraszam ponownie. Życzę zdrówka I wszystkiego dobrego. Z pozdrowieniami. Adam Lach.
Reklama
Robert Saczuk
Robert Saczuk
2024.03.20
Trafiłem do Pana Adama zupełnym przypadkiem. Pomimo różnych opinii zdecydowałem się na szkolenie i w stu procentach zaufałem Panu Adamowi. To były jedne z najlepiej wydanych moich pieniędzy w moim życiu. Fachowość w profesji oraz ludzkie podejście do zagadnień bezcenne. Serdecznie polecam. Pozdrawiam Robert Saczuk.
karol marciniak
karol marciniak
2024.03.17
W pełni profesjonalne szkolenie online które pozwoliło mi świetnie przygotować się do dnia praktycznego i dalszej pracy w zawodzie. Dzień praktyczny wykorzystany w stu procentach, pełen pracy, rozmów oraz wiedzy jak ten zawód wygląda od kuchni. Myślę że żadne inne szkolenie na oferuje tak profesjonalnego podejścia do kursanta, ani żaden inny szkoleniowiec nie potrafi tak przekazać wiedzy jak Pan Adam który z całą pewnością zostawia całą konkurencję daleko w tyle. Serdecznie z całego serca Polecam :)
Kerclean
Kerclean
2024.03.14
Z czystym sumieniem polecam szkolenie, nie wyobrażam sobie być teraz w tej branży bez wcześniejszego przygotowania jakie można uzyskać u Pana Adama. Wszystko rzeczowo i konkretnie wyjaśnione, wystarczy przerobić materiał skrupulatnie od a do z. Pranie tapicerek nie jest taką prostą sprawą jak mogłoby się wydawać, więc bez fachowej wiedzy nie ma szans by się utrzymać na rynku, a co dopiero rozwijać. Tak więc polecam każdemu.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.03.14
Dziękujemy, Kerclean, za pozytywną opinię! Cieszymy się, że szkolenie z Panem Adamem okazało się pomocne i rzeczowe. Zgadzamy się, dbałość o szczegóły i fachowa wiedza są kluczowe w branży. Wciąż staramy się doskonalić nasze usługi, dbając o wysoką jakość i profesjonalizm. Mamy nadzieję, że nasza współpraca będzie trwała długo! Pozdrowienia od zespołu Professional Cleaning. Regards, Professional Cleaning - Białystok
Oskar Kędziora
Oskar Kędziora
2024.03.06
Super kursy z bardzo obszerną wiedzą, również pomoc przy dofinansowaniu sprawiła iż właśnie czekam na dotacje. Polecam :)
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.03.06
Panie Oskarze, dziękuję pięknie za rekomendację. Bardzo się cieszę, że mogłem i mogę wspierać dumnie w każdym procesie podczas Pana drogi do wejście w usługi Branży Czystości. Przed Nami etap zakupu specjalistycznego sprzętu, wyposażenia i start. Życzę powodzenia, jak zawsze będę kibicował i zdrowia przede wszystkim. Z pozdrowieniami. Adam Lach.
Reklama
Marcin Siegień
Marcin Siegień
2024.03.04
Pełen profesjonalizm i naprawdę rzeczowe, konkretne podejście do tematu. Nic na skróty. Mój Trafic w środku wygląda jak nowy👍 Dziękujemy!
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.03.04
Pięknie dziękuję Panie Marcinie za rekomendację oraz skorzystanie z usług. Życzę zdrówka i wszystkiego dobrego. Z serdecznymi pozdrowieniami. Adam Lach.
Alvirex Sp. z o.o.
Alvirex Sp. z o.o.
2024.02.29
Super profesjonalna firma szkoleniowa polecamy
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.03.01
Dziękuję pięknie Panie Adamie za rekomendację. Zdrowka życzę I wszystkiego dobrego. Z pozdrowieniami. Adam Lach.
Marcin Hytrek
Marcin Hytrek
2024.02.28
Z całym sercem mogę polecić szkolenie pana Adama. Dużo cennych informacji i wskazówek. Profesjonalne podejście do tematu.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.03.01
Bardzo dziękuję Panie Marcinie za rekomendację. Pozostaję jak zwykle do dyspozycji. Zdrowka życzę I wszystkiego dobrego. Z pozdrowieniami. Adam Lach.
Zbyszek Andrzejewski
Zbyszek Andrzejewski
2024.02.28
Witam....polecam najlepszego speca od czyszczenie dywanów,tapicerki samochodowej oraz wykladzin,solidny,i poprostu zajebisty fachowiec,warto skorzystać,polecam
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.02.28
Miód na moje oczy i uszy Panie Zbyszku🤝🔥 Dziękuję za super słowa i za korzystanie z usług. Zdrowia życzę i wszystkiego najlepszego. Z pozdrowieniami. Adam Lach.
Reklama
MARZENA GULAN
MARZENA GULAN
2024.02.28
Pozytywny
Profesjonalizm
Punctuality
Jakość
.Auto wyczyszczone, fotele i tapicerka jak nowe i oczywiście ozonowanie.POLECAM pracę Pana Adama z czystym sumieniem. Tapicerka i auto wyczyszczone. Dziękuję bardzo.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.02.28
Dziękuję pięknie!🤗
Mans Manis
Mans Manis
2024.02.19
odradzam. Nie mają pojęcia o tym co robią
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.02.22
Bzdura transparentna już w pierwszym zdaniu - nie ma tu liczby mnogiej, a jedna osoba, więc jacy ludzie "Nie mają pojecia"?😀 Istna zazdrość ludzka i w dodatku widać firmy Osmo Manser, z tym że tu nie ma żadnego punktu styku konkurencyjnego, więc nie wiem po co bzdury wypisywać - dziadowskie zachowanie🤮 Kolejna sprawa, żeby oceniać przydałoby się po pierwsze samemu mieć wiedzę, popartą czymkolwiek, po drugie mieć okazję skorzystać z usług lub szkoleń ażeby się wypowiadać. Dodatkowo Hejt i wszelka nienawiść do każdego pokolei obiektu to widać standardowe zachowania, poniżej krytyki ludzkiej. Na koniec dodam dwie ostatnie sprawy obrzydliwy hejterze - to już kwestia ostatnich ustaleń, a skonfrontujemy to w odpowiedni sposób wyciągając absolutnie wszystkie możliwe konsekwencje takich zachowań. Nie pozdrawiam. Adam Lach.
Aneta Dołęga
Aneta Dołęga
2024.01.17
Polecam szkolenia u Pana Adama. To najbardziej merytoryczne i rzeczowe materiały. Sam szkoleniowiec zawsze chętny do współpracy z kursantem na każdym poziomie.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.01.17
Bardzo dziękuję Pani Aneto za rekomendację oraz takie podsumowanie organizowanych szkoleń. Służę wsparciem oraz życzę samych sukcesów na drodze zawodowej oraz prywatnej. Z serdecznymi pozdrowieniami. Adam Lach.
Kinga Kulikowska
Kinga Kulikowska
2024.01.14
Patrząc nie na kanapę a na wyraz twarzy P. Adama widać z jaką miłością i pasja podchodzi do prania kanap. Pelen profesjonalizm. Ogromne brawa 🤩
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2024.01.14
Pięknie dziękuję Pani Kingo za Pani dobre słowo. To bezcenne. Nawet ciężko mi na teraz napisać coś "fajnego" - zwyczajnie dziękuję i życzę zdrówka i spełnienia marzeń. Jestem do dyspozycji w razie potrzeby. Z serdecznymi pozdrowieniami. Adam Lach.
Reklama
Magda Ćwierz
Magda Ćwierz
2023.12.30
Świetnie przygotowane szkolenie. Bardzo dużo cennych informacji i wskazówek. Najlepszy kurs na jaki mogłam trafić. Polecam wszystkim którzy zaczynają albo zajmują się już praniem tapicerek.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2023.12.30
Bardzo dziękuję Pani Magdo za udział w szkoleniach, pilność i konsekwencje w uzyskaniu specjalistycznej wiedzy🔥 Pozostaje do dyspozycji, życząc samych sukcesów na drodze zawodowej oraz zdrowia. Z serdecznymi pozdrowieniami. Adam Lach.
Piotr Pyśk
Piotr Pyśk
2023.12.09
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2023.12.09
Widzę, że ponownie alkohol wchodzi, sobota wieczór i zaczynamy ponownie hejtować w internecie :-) Mizerne zachowanie, ale miasto nie jest metropolią rodem z Dubaju - znajdziemy się prędzej czy później na ulicy. Nie pozdrawiam. Polecam leczenie na odwyku uskutecznić możliwie jak najszybciej.
Sławomir Żak
Sławomir Żak
2023.11.18
Dziękuję za świetne szkolenie z prania tapicerki, czyszczenia obić skórzanych, ozonowania, autodetailingu. Jak widać u Pana Adama jest w czym wybierać😀 To była fantastyczna lekcja, podróż pełna cennych wskazówek i praktycznych umiejętności. Bardzo doceniam profesjonalizm, zaangażowanie Pana Adam. Szczerze polecam to szkolenie wszystkim, którzy chcą doskonalić swoje umiejętności w praniu tapicerki. Mam teraz pewność, że będę w stanie świadczyć usługi na najwyższym poziomie.
Odpowiedz z Białostockie Centrum Czystości Professional Cleaning sp. z o.o. 2023.12.09
Panie Sławku, bardzo dziękuję za uczestnictwo w szkoleniu oraz rekomendację. Życzę samych sukcesów na drodze zawodowej i jej rozwoju. Służę wsparciem i pomocą wedle potrzeby. Z pozdrowieniami. Adam Lach.