PRO DETAILING Reviews

PRO DETAILING Reviews

5.0

Excellent - based on 41 reviews

www.prodetailing.dk
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (41)
Douglas Vogelius
Douglas Vogelius
2022-08-15
Ikke mere bøvl eller hårdt arbejde… Ikke mere bøvl eller hårdt arbejde eller hovedpine hver gang man ser på sin bil. TAK Iron Jeg har en hvid bil, og den ser man alt på, men nu efter Iron`s kærlige behandling og hans sans for detaljer står den bare flot, den afviser stort set alt skidt, og det der bliver siddende, er nemt at vaske af eller det bliver skyllet af i regnvejr. Jeg kan varmt anbefale Iron ved Pro Detailing, han gør altid sit bedste for et godt resultat.
Advertisement
Martin Bræmer Nielsen
Martin Bræmer Nielsen
2022-08-10
Iron er super god og et ekstremt… Iron er super god og et ekstremt behageligt menneske. Dejlig oplevelse!
Danny Le
Danny Le
2022-07-18
10/10 oplevelse hos Pro Detailing 10/10 oplevelse hos Pro Detailing TLDR; - Fantastisk håndværk - Retfærdig pris - God vedlejning - Ærlig og tillidsfuld Iron besidder stærke kompetencer inden for bil detailing. Udover fantastisk håndværk som gør, man er tryg ved at indlevere sin bil hos ham, besidder Iron også mange gode personlige værdier - ærlig og åben fra start til slut. Så længe Iron står i spidsen hos Pro Detailing, er dette mit faste detailing sted, hvor han leverede et solidt resultat på min røde Tesla Model 3 Performance.
Dennis
Dennis
2022-06-25
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ Jeg kan varmt anbefale Pro Detailing.. Iron er super dygtig og profesionel.. jeg kommer igen med Teslaen..👍
Lasse Johannsen
Lasse Johannsen
2022-06-05
Største anbefaling herfra Efter at have min meget ridsede og triste bil til polering og coating hos Pro detailing, står jeg med en yderst glat og glansfuld lak. Arbejdet og servicen er bare tip top og der er ikke noget at sætte en finger på. Iron er meget høflig, imødekommende og helt nede på jorden og man kan bare mærke hvor meget han brænder for det han laver og stoltheden over at aflevere en opgave i perfekt stand. Glad for jeg valgte Pro detailing. Kommer helt sikkert igen.
Advertisement
Benny Hansen
Benny Hansen
2022-05-18
Super flot lavet Super flot lavet
Bobby Helberg
Bobby Helberg
2022-05-13
Suverænt Produkt & Service Iron er virkelig dygtig, imødekommende og venlig. Bilen står skarpere end nogensinde, selv om den er købt fra ny. Bil 2 er allerede afleveret :-)
Jens Wie
Jens Wie
2022-04-15
Fantastisk resultat bilen står flottere… Fantastisk resultat, bilen står flottere end da jeg hentede den og virkelig usædvanlig god kundeservice ! Kæmpe anbefaling herfra - tm3p med Tesla pakke 👍
Psykolog Mattias Lindekilde
Psykolog Mattias Lindekilde
2022-04-12
Uovertruffet kvalitet Uovertruffet kvalitet. Indehaver Iron er virkelig dygtig til sit håndværk og et meget behageligt menneske.
Advertisement
Casper Volander
Casper Volander
2022-04-06
Fremragende service / arbejde Har fået Tesla 3 beskyttelsespakke hos Pro Detailing inkl. polering, coating af lak og glas samt PPF folie. Bilen står knivskarpt og Iron har leveret en fremragende service! Kan så absolut anbefale Pro Detailing!
Rasmus Pedersen Bæklund
Rasmus Pedersen Bæklund
2022-04-03
Rigtig flot arbejde Rigtig flot arbejde, man kan tydeligt mærke at ejeren går op i arbejdet og er super venlig. Jeg fik sat folie på hele fronten af en Model Y + coating - perfekt resultat.
Christian Aaen
Christian Aaen
2022-03-20
Fået lavet Tesla model Y… Fået lavet Tesla model Y beskyttelsespakken - utrolig tilfreds og meget glad for resultatet, og prikken over i’et er den utrolige gode service og fleksibilitet 👏🏻
Toke Alstrup
Toke Alstrup
2022-03-14
Super service Super service. Meget venlig og informativ. Flyttede rundt på hans planlagte arbejde for at klemme os ind i hans program. Overholdt alle aftaler. Vores Tesla Model Y står super skarpt og vi fik god vejledning i hvordan den skal vedligeholdes fremover.
Advertisement
Adrian Laskowski
Adrian Laskowski
2022-01-30
Min bil har været en tur igennem … Min bil har været en tur igennem PRO DETALING for den helt stor tur jeg blev chokeret over at min 10 året gammel bil kunne se så godt ud Alle mine ridser i bilen er Væk . Og den står kniv skarp Kan varmt anbefale PRO DETALING I ÅRHUS 5 stjerner her fra .
Morten Bjerre
Morten Bjerre
2022-01-13
Kun det bedste er godt nok Jeg har haft en rigtig god oplevelse hos Prodetailing med fantastisk godt stykke arbejde på min Tesla Model Y. Iron er entusiastisk omkring sit arbejde, kun det bedste er godt nok. Jeg har fået lavet en KERAMISK COATING af lak, samt coating af fælge og glas samt kamera. Jeg har fået folie på bagdøre og læssekant ved bagklap, samt på forlygter og tågelys. Tak for et godt stykke arbejde og en endnu federe bil😁
Frederik
Frederik
2022-01-12
Meget Fin service og resultat… Meget dedikeret tilgang til at levere en god service og flot finish.
Jesper, Aarhus
Jesper, Aarhus
2022-01-10
Tesla beskyttelsespakke Fik lavet Tesla beskyttelsespakke. Høj kvalitet, ekspertise og bilen står super skarp. Han brænder for af levere et flot resultat 😊
Advertisement
Mogens Rasmussen
Mogens Rasmussen
2021-12-23
Kan det på det kraftigste anbefale… Kan det på det kraftigste anbefale Prodetailing, som har givet vores nykøbte Tesla model Y. Den store omgang så den står super flot og klar til det danske klima. Fantastik rådgivning og service, hvor man på alle måder har oplevelsen af at være i gode hænder.
Rasmus
Rasmus
2021-12-20
Fantastisk service Fantastisk service. Man kan se han elsker hvad han gør. Jeg fik lavet Tesla 3 pakken, og kan kraftigt anbefale andre at gøre det samme.
Martin
Martin
2021-12-07
Rigtig god service Rigtig god service, og coat. Han ved hvad han laver, og gør et rigtig godt stykke arbejde