Pro-Finish

www.pro-finish.nl

Pro-Finish Reviews

Excellent rating
4.6
64 reviews Verified
Pro-Finish
%title%

%offer%

Reviews ( 64 ) 4.6

Koop Schaafsma
Koop Schaafsma
2024.04.29
Prima prijs en perfect geholpen Alles stond klaar en werd direct op mijn aanhanger geladen. In no time op weg naar huis
Reply from Pro-Finish 2024.05.02
We zijn blij dat u tevreden bent met onze service en snelheid. Bedankt voor uw feedback!
Advertisement
Jan Van Veen
Jan Van Veen
2024.04.03
Snel en correct geholpen
Reply from Pro-Finish 2024.05.02
Fijn dat u tevreden bent met onze snelle service! Uw tevredenheid is belangrijk voor ons. Bedankt voor uw feedback!
Klaas Hummel
Klaas Hummel
2023.12.19
Vriendelijk en behulpzaam personeel.groot assortiment. Goede prijs kwaliteit verhouding
Reply from Pro-Finish 2024.05.02
We zijn blij dat u ons personeel als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren. Bedankt voor uw feedback!
Joop Spijkerman
Joop Spijkerman
2023.12.03
De service bij het het afhalen was perfect
John Zwiers
John Zwiers
2023.10.25
Goed en netjes optijd klaar nette prijs
Advertisement
Theo Vierhoven
Theo Vierhoven
2023.07.30
Panelen opgehaald, worden keurig met de heftruck op de kar gezet. Oneindig veel materialen op het terrein. Personeel vriendelijk en denken goed mee.
Arjan van Nuil
Arjan van Nuil
2023.07.22
Veel 2e keus dakplaten, damwanden. Op bestelling ook op maat geleverd
gertjan van der sleen
gertjan van der sleen
2023.07.18
fons van leeuwen
fons van leeuwen
2023.05.30
Advertisement
Louis ketting
Louis ketting
2023.05.29
Ik heb er 4jaar terug dakplaten gekocht het was toen een goed bedrijf ne nog steeds ik moest hoekstukken hebben en die moesten nog gemaakt worden een paar dagen later kon ik ze al ophalen top bedrijf plus ze hebben heelveel dakisolatie platen en nog veel meer andere dingen van kwaliteit. Een aanrader dus.
Yvonne Dingjan
Yvonne Dingjan
2023.05.20
Goede service en hulp bij het in de bus te leggen
Merel Koot
Merel Koot
2023.05.08
Goede service. We hadden wat problemen gehad met onze bestelling, maar dit is super netjes opgelost. Super klantvriendelijk geholpen. Zeker een aanrader 👍🏼
hans top
hans top
2023.05.07
zeer slecht bedrijf ,erg asociaal lijkt goedkoop tot je het komt halen erg onbeschoft !! raad aan hier niets te kopen !!!!
Reply from Pro-Finish 2023.05.08
Hans, bedankt voor uw review. Wij vinden het jammer dat u dit heeft ervaren bij ons bedrijf. Als bedrijf handelen wij alleen op basis van vrijblijvende offertes. Alle aangeboden materialen worden op een wederzijdse akkoord verkocht. Wij vragen u graag contact met ons te zoeken, zodat wij dit op een juiste manier kunnen oplossen. Alvast bedankt. Team Pro-Finish
Advertisement
Henri Profijt
Henri Profijt
2022.11.04
Geweldige service! Afgelopen week een aantal sandwichpanelen uitgezocht op locatie en zojuist bij mij thuis afgeleverd, nette prijzen en vriendelijke leverancier, keep up the good work!
johan gaasbeek
johan gaasbeek
2022.11.01
Kwaliteit hoogwaardig. Vriendelijk en behulpzaam.personeel. Aanrader😆😆
Harm O
Harm O
2022.10.29
Niet duur en vriendelijke mensen
Anne Steenbergen
Anne Steenbergen
2022.10.26
Prima bedrijf
Advertisement
Elco Doldersum (Garage Elco)
Elco Doldersum (Garage Elco)
2022.10.12
wouter tiemens
wouter tiemens
2022.07.29
Leuk
Bernd Lange
Bernd Lange
2022.07.05