Pretechome

www.pretechome.nl

Pretechome Reviews

Excellent rating
5.0
35 reviews Verified
Pretechome
%title%

%offer%

Reviews ( 35 ) 5.0

Desiree Bakhuis
Desiree Bakhuis
2024.05.23
Een fijne rustige ruimte, waar Kristel je meteen op je gemak laat voelen. Alle echobeelden worden besproken en ook kinderen worden erg leuk betrokken. Een groot beeldscherm waar iedereen meteen op kan mee kijken, waardoor het kindje voor iedereen goed zichtbaar is. Wat ons betreft een vette aanrader!!
Advertisement
Querine van Alen
Querine van Alen
2024.05.23
Mandy Rol
Mandy Rol
2024.05.23
Top, mooie echo ookal werkte ons kindje niet mee, en hield fijn rekening met onze wensen
Azra Hadzihasanovic
Azra Hadzihasanovic
2024.05.08
Wij hebben hele fijne ervaringen bij Pretechome gehad met Kristel. Heel professioneel en fijne uitleg bij de echo’s wordt er gegeven. Zeker een aanrader!!
Danique Terheide
Danique Terheide
2024.05.07
Een hele fijne sfeer gevoel en ook een lieve en rustige vrouw!
Advertisement
S. Alberts
S. Alberts
2024.05.03
We hebben een 3D-echo laten maken bij Kristel. Een onwijs leuke ervaring! Kristel is heel ervaren en enthousiast over haar beroep. Ze leeft echt met je mee én snapt dat het voor jou een heel bijzonder moment is. Het is onwijs tof om op deze manier een eerste glimps te vangen van je baby. Ik raad het je zeker aan!
Lavinia Hulst
Lavinia Hulst
2024.04.30
Wij hebben hele leuke beelden en foto’s gehad. Hele fijne en duidelijke uitleg. Nam alle tijd hiervoor om ons alles te laten zien en uit te leggen. Nog hele leuke foto’s en een leuk kaartje meegekregen. Dank hiervoor
Z Y
Z Y
2024.04.25
Cynthia Koch
Cynthia Koch
2024.04.20
Heel fijn en leuk om een pretecho te laten maken!
Advertisement
Riejanne Broekhuisen
Riejanne Broekhuisen
2024.04.11
Züleyha Yılmaz
Züleyha Yılmaz
2024.03.15
Hele leuke ervaring! :)
Murat Yankaya
Murat Yankaya
2024.03.11
Dankzij Kristel hebben wij een onvergetelijke moment ervaren. Ze nam de tijd en stelde ons meteen op ons gemak. Dit vonden we erg fijn. Nogmaals bedankt Kristel!
keley hollink
keley hollink
2024.03.01
Een hele fijne en leuke echo mogen zien van onze kleine wonder. Kristal deed het leuk en liet alles zien met uitleg erbij!
Advertisement
E.
E.
2024.02.26
Hele leuke geslachtsbepaling laten doen! Fijne sfeer en Kristel stelt je meteen op je gemak. Je krijgt veel leuk beeldmateriaal mee met een duidelijke uitleg. Het kaartje wat je mee krijgt naar huis maakt het helemaal af! Zeker een aanrader :)
Melissa vanEijssen
Melissa vanEijssen
2024.02.15
Mooie ervaring! Zeker een aanrader om te doen 🥰
Mirthe Broekkamp
Mirthe Broekkamp
2024.02.13
Gisteren genoten van de 3D echo bij Pretechome! Samen met onze dochters ons zoontje alvast mogen bewonderen.. Met een 3D echo is het (zeker voor de kindjes) toch echt allemaal weer wat 'echter'! En Kristel heeft onze dames er ook erg leuk bij betrokken.
ilona moddejonge
ilona moddejonge
2024.02.12
Advertisement
Agne Even
Agne Even
2024.02.06
Nu al voor de tweede langs geweest en wij komen zeker nog terug ;) wat een fijne sfeer en fijne uitleg. Boek maar 15min, maar wil blijven liggen hahah en alle feitjes aanhoren. Ze doet elke keer haar best om alles mooi vast te leggen.
Anke Goering
Anke Goering
2024.01.29
Fijne Sfeer en veel enthousiasme. Duidelijke uitleg en meelevend. Wij hebben een hele fijne echo gehad! Aanrader!.
Merve Yilmaz
Merve Yilmaz
2024.01.22
De verloskundige leverde een professionele en zorgzame ervaring tijdens mijn geslachtsecho. Ze nam de tijd om mijn vragen te beantwoorden en zorgde voor een rustige en geruststellende sfeer. De uitleg tijdens de echo was duidelijk en begrijpelijk. Ik voelde me goed verzorgd 🤩 na afloop van de geslachtsecho confettikanon ontvangen en een kaartje met het geslacht erin geschreven☺️🍼👶🏽💖💙