Premium Performance TMC AB Recensioner

Premium Performance TMC AB Recensioner

4.9

Utmärkt - baserat på 291 recensioner

www.premiumperformance.se
är verifierad av Trustindex

Vi garanterar att alla recensioner är 100% riktiga.
Vad är Trustindex?
%title%

%offer%

Mer
Recensioner (291)
Bill Bull
Bill Bull
2024-02-24
Riktigt nöjd med bemötandet och smidig affär. Rekommenderas starkt
Advertisement
Feyzullah Tuncer
Feyzullah Tuncer
2024-02-23
Väldigt trevligt bemötande, speciellt säljaren Staffan. Är glad, positiv och kunnig i sitt jobb. Tack för en trevlig affär
Elias
Elias
2024-02-23
Mycket trevligt bemötande Väldigt professionellt och enkelt och smidigt Allt var framme och redo när man kom dit Rekommenderar verkligen
Christian Eklund
Christian Eklund
2024-02-23
Adam Hammoud
Adam Hammoud
2024-02-22
Handlade min förra bil från PP och har varit väldigt nöjd så jag kom tillbaka och köpte en ny bil . Samir och Josef har varit väldigt behjälpliga och trevliga. Väldigt nöjd!
Advertisement
Carl Lindblom
Carl Lindblom
2024-02-22
I traded in my Porsche, BMW R1200GS, and a Café Racer and picked up an awesome Harley Davidson Fat Boy from Premium Performance. Everything went super smoothly, and it’s not every day you get to deal with four different vehicles at once. Impressive, to say the least. My contact person at Premium was Staffan, and he handled everything professionally. I wish him good luck with the sales of my traded-in vehicles and extend my best wishes for the upcoming sleepless nights, as he is soon to be a dad. / Carl
Alf Anselmby
Alf Anselmby
2024-02-19
Stort TACK för förtroendegivande bemötande och guidning vid mitt val av MB GLC 350 e 4MATIC ANG Sport. Jag är helnöjd med bilen och den vänlighet jag fick av Samir och hans kollegor! Lycka till med ert företag!
Arman Baghdasaryan
Arman Baghdasaryan
2024-02-05
Jag har haft kontakt med Premium Perfomance att sälja min bil som avslutades med en fin affär! Från början fick ett underbart bemötande från Josef och Samir. Kan varmt rekommendera företaget!!
Örebro Allservice AB
Örebro Allservice AB
2024-01-27
Så himla bra service! Och man kände dig så välkommen! Återkommande kund här iallafall❤️
Advertisement
noah 1k
noah 1k
2024-01-26
Super Car SH
Super Car SH
2024-01-26
Hej allesammans jag köpte en c63s av Samir på Premium Performance. Det är en otroligt seriös bilfirma som tar väl hand om dig under hela processen. Så gör som mig och dra och köp er en fin 🏎💨
andersica rochagrandi
andersica rochagrandi
2024-01-25
Premium Performance, servicekänsla utöver det vanliga! Rekommenderar dem starkt, proffsigt!!
William Axelsson
William Axelsson
2024-01-22
Köpte en Panigale av Staffan på Premium Performance och kan inget annat än rekommendera han och företaget till 100%. Jobbar själv inom fordonsförsäljning och har gjort i 14år och har aldrig varit så nöjd från början till slut som jag är med Staffan och Premium Performance. 5/5 stjärnor rätt igenom
Advertisement
Mikael Lindblad
Mikael Lindblad
2024-01-18
Efter mitt köp av bil av detta företag är jag både lycklig och glad i själen. Absolut den bästa service man kan få, av ett fantastiskt gäng som gör allt för du skall vara nöjd som köpare. Tack till er på Premium Performance.🙏
Axel H
Axel H
2024-01-07
Supertrevliga allihopa. Lätt att lösa situationer med och väldigt kommunikativa med status på betalning till leverans! Extra stort tack till Staffan för en suverän service och Matteus för en trevlig och hjälpsam leverans! Rekommenderar varmt!
Michel
2023-12-22
Zeer goede service Zeer goede en vriendelijke service. Erg toegankelijk en voorzien snel in alle informatie op een prettige manier. Kunnen veel dealers een voorbeeld aan nemen, top!
Mikael Tavares
Mikael Tavares
2023-12-20
Excellent Dealer!
Advertisement
Erik
Erik
2023-12-13
Snabbt,smidigt, klockrent. Staffan vet hur man känner sig bekväm när det ska handlas👍
Tomas Tsitsikas
Tomas Tsitsikas
2023-12-11
Bra bilfirma som är trevliga och kunniga. Bra service 👍🏻
Tyrone Våhlin
Tyrone Våhlin
2023-12-10
Vänligt och proffsigt bemötande