%title%

%offer%

التقييمات ( 279 ) 4.8

Inge Hilberdink
Inge Hilberdink
2024.05.21
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.05.21
Dank voor deze mooie 5-sterren review, beste Inge! Fijn dat je tevreden met onze service bent. Tot een volgende keer!. Hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
Lokman K
Lokman K
2024.05.20
Aardige mensen die werken en vooral de eigenaar respectvol we komen altijd langs en de koffie staat klaar met een luxe wachtruimte!!
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.05.21
...en wij hebben ook de alleraardigste klanten! Dank voor deze mooie review – en de foto! Graag tot een volgende keer, hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
Brenda Frencken
Brenda Frencken
2024.05.11
Vandaag voor het eerst bij Deni Wheelstyling geweest Ik belde in de ochtend voor 2 nieuwe voorbanden mocht gelijk langs komen ook hebben ze hem gelijk uitgelijnd Super gezellig team . Wat een top service echt een aanrader. Bedankt team Deni en zeker tot ziens
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.05.13
Bedankt voor deze mooie vijfsterren-beoordeling en aanbeveling, beste Brenda! Fijn te horen dat je tevreden bent over onze service en het team. Graag tot een volgende keer, hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
Theo Bruijntjes
Theo Bruijntjes
2024.05.02
Goed geadviseerd snel en optijd geholpen Goede banden voor een redelijke prijs Vriendelijke bediening
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.05.03
Beste Theo, hartelijk dank voor deze geweldige feedback! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze advies, service en prijs. Graag tot de volgende keer, het Premio Deni Wheelstyling team
Willemijn
Willemijn
2024.04.29
Als altijd weer top geholpen!
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.30
Bedankt voor je top review Willemijn! We zijn blij dat we je weer goed hebben kunnen helpen. Graag tot een volgende keer en met vriendelijke groeten, het Premio Deni Wheelstyling team
Fayaz Haider
Fayaz Haider
2024.04.29
Top service
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.29
Bedankt Fayaz! Fijn zo een mooi 5-sterren-top-review!. Tot een volgende keer, het Premio Deni Wheelstyling team
Mehrzad Ghaderi
Mehrzad Ghaderi
2024.04.26
Professionals in banden ,uitlaat, ophanging , rem systeem. Goede prijs voor hoge kwaliteit onderhoud. Als je veiligheid en kwaliteit belangrijk vindt dan ga je naar Deni wheelstyling.👍
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.29
Beste Mehrzad, dank voor deze mooie review en het geweldige aanprijzen! Graag tot een volgende keer, de koffie staat klaar! Hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
Herman Janssen
Herman Janssen
2024.04.23
Gewoon eens een keer een eerlijke zaak met duidelijke afspraken en zeer gedegen personeel Hartelijk Dank
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.24
Beste Herman, heel graag gedaan! Hartelijk dank voor deze mooie en (h)eerlijke review! Tot een volgende keer, met vriendelijke groeten, het Premio Deni Wheelstyling team
Mumin Tas
Mumin Tas
2024.04.20
Top bedrijf
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.20
Dank voor de top review, beste Mumin! Tot een volgende keer, hartelijke groeten, het Premio Deni Wheelstyling team
Amaru Diez Pickhard
Amaru Diez Pickhard
2024.04.20
Top service!!! Ook al heb je geen afspraak, wordt je tussendoor toch zo snel mogelijk geholpen. Ze denken met je mee. professionele en attente medewerkers. Zeer aan te raden!!!
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.20
Beste Amaru, dankjewel voor je positieve feedback! Wij proberen altijd om onze klanten zo snel en professioneel mogelijk te helpen. We zijn blij om te horen dat we aan je verwachtingen hebben voldaan. Hartelijk dank voor het aanbevelen! Tot een volgende keer, het Premio Deni Wheelstyling team
Antonio J Fernandes Crispim
Antonio J Fernandes Crispim
2024.04.07
Vriendelijk en atentvol personeel, snel geholpen (dezelfde dag) en een goede prijs. TOP
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.04.07
Bedankt voor jouw TOP review, beste Antonio! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met onze service en goede prijzen. Tot een volgende keer en met hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
D I
D I
2024.03.30
Perfekt gedaan
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.30
Beste D, wat een mooi compliment, dankjewel! Tot een volgende keer en met vriendelijke groeten, het Premio Deni Wheelstyling team
Theo Borsboom
Theo Borsboom
2024.03.27
Velgen laten poleisten, perfect gedaan snelle en vriendelijke mensen, een aanrader.
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.28
Beste Theo, veel plezier met je mooie velgen! Dank voor de review en aanbeveling! Tot een volgende keer, het Premio Deni Wheelstyling team
Reinder Peterse
Reinder Peterse
2024.03.26
Bij DENI wordt je fantastisch geholpen. Zeer kundig en vriendelijk personeel. Daar rijd ik graag even een stukje voor om. En altijd iets te snoepen. 🫣😳🤭 Zonder gekheid. Gewoon goede kwaliteit. Goede service. Goede prijs.
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.26
Bedankt voor de mooie beoordeling, Reinder! We zijn blij dat je tevreden bent met onze service en prijs – en dat je zelfs graag een stukje omrijdt voor ons. Tot de volgende keer! Hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team (En uiteraard zorgen we weer voor wat lekkers bij je volgende bezoek! 😀🍬🍭)
Bart Kasteel
Bart Kasteel
2024.03.15
Fijn adres, prettige communicatie en professioneel
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.15
Beste Bart, bedankt voor je positieve review! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent over onze service! Graag tot ziens en hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
Rob Halsema
Rob Halsema
2024.03.14
Altijd goed advies en snelle service. Wij komen hier al jaren naar volle tevredenheid.
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.14
Dank voor de mooie review en complimenten, beste Rob! Op naar de komende jaren! Tot de volgende keer, het Premio Deni Wheelstyling team
Sander Kanters
Sander Kanters
2024.03.03
Fijne plek voor auto verlaging en banden! Kom elke keer terug 👍
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.04
Beste Sander, fijn zo een mooi compliment! Dank voor de mooie beoordeling! Tot de volgende keer en met hartelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team
T “T2”
T “T2”
2024.02.24
Vanwege goede ervaringen met bedrijfsauto's nu een aantal jaren later particulier hier terecht gekomen. Geholpen met trillende auto bij 70km/u+ en vermoeden van onbelans. Blijkt dat een andere garage banden met water erin hadden gemonteerd. Alles nagekeken en weer opnieuw goed gebalanceerd. Werd ook vriendelijke op de hoogte gehouden van de bevindingen. Nu alles opgelost. Onwijs vriendelijk personeel, goede prijzen en nette wachtruimte. Bedankt!
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.02.27
Hallo, bedankt voor het achterlaten van deze mooie review! Graag tot de volgende keer. Met vriendelijke groet, Premio Deni Wheelstyling
Vincent Bertram
Vincent Bertram
2024.02.21
Vanmorgen via spotrepair lichte stoeprand schade op mijn velg laten herstellen. Was zo gepiept en er is niets meer van te zien. Als ik ooit weer schade aan mijn velg heb ga ik hier zeker weer naar toe!
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.02.22
Hallo Vincent, hartelijk dank voor je mooie review en graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Premio Deni Wheelstyling
Paul Ros
Paul Ros
2024.02.19
super bedrijf goud eerlijk met advies en fijne mensen blijf zeker terug komen
الرد من Premio Deni Wheelstyling 2024.03.19
Beste Paul, wat fijn te lezen! Hartelijk dank voor de mooie review – en tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, het Premio Deni Wheelstyling team