Praktiker

Praktiker Reviews

Excellent rating
4.5
37372 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (17523)
Attila Gyorbiro
Attila Gyorbiro
2024.04.14
Nagyon undok dolgozok, 5 dolgozók kértem meg hogy segítsen gipsz et merre találom 5 öt fele küldtek, több oktatás kéne a dolgozóknak.
Genovéva Hassza
Genovéva Hassza
2024.04.13
József Jakab
József Jakab
2024.04.13
János Szűcs
János Szűcs
2024.04.13
Minden rendben volt
Athlon
Athlon
2024.04.13
Megrendelem online a terméket átvételre hogy minél olajozotabban menjen a vásárlás. De, nincs összekészítve az időpontra illetve ami össze van készítve az selejtes. Így 15-20percet kell várakozzak mire intézkednek. És ezért a szolgáltatásért 500huf kérnek.... És ez nem az első alkalom az évek alatt mióta oda járok minden 2. alkalommal probléma volt
László Szamosfalvi
László Szamosfalvi
2024.04.10
Bangkok Thai Massage
Bangkok Thai Massage
2024.04.08
Minden megtalálható
Osman Furkan Akın
Osman Furkan Akın
2024.04.08
The most racist store in all of Hungary! Today I went there to buy planks, which had to be cut for a project I am doing myself. Since for 3 years I have always had language problems in Praktiker (no one speaks English), I can only understand Hungarian (I still can't speak it). So I wrote down all the pieces to be cut in detail on a piece of paper. A very simple process but 19 big pieces had to be cut into dozens of pieces. There was another customer in the cutting area and employee was cutting their products for a new kitchen countertop. When they were done, trying my luck, I asked the employee if we could communicate in English and he just shook his head. He called another coworker, Károly, on his phone, and without even looking at us, he told us that we would have to come back weeks later. When I asked why, he just dismissed me with his hands. When I kept asking, he turned off the lights in the cutting area and locked the door. Then he started swearing at me (I told him I understood Hungarian). Of course, when I told him I would speak to his manager, he continued swearing and gesturing. We spoke to the manager and he was understanding. But even when the employee confronted him manager, he started to show him rude behavior to him too. This is of course their problem, not mine! As a result, I returned empty-handed after hours of my day, swearing and gesturing, and employees sworn to make people's lives hell. If you really don't have to, I wouldn't recommend even passing by this place especially as a foreigner in here.
A bolt vásárlója
A bolt vásárlója
2024.04.08
Nem nyúlkálok más zsebében. Mindenki ott költekezik ahoz bír-
A bolt vásárlója
A bolt vásárlója
2024.04.08
Ahogy kértem
Pál Kikillai
Pál Kikillai
2024.04.07
A bolt vásárlója
A bolt vásárlója
2024.04.07
Rendben ment minden. Gyos kiszállítás is. ☺Vásárlói véleményejk és a termékük alapján vásároltam ☹A termék használati utasításában nincs feltüntetve a javító szervíz, telefonszám sincs.
Varga Sanyi
Varga Sanyi
2024.04.07
Tímea Dóra
Tímea Dóra
2024.04.06
Tamás Tóth
Tamás Tóth
2024.04.06
Orsolya Láng
Orsolya Láng
2024.04.05
Viktor Hliva
Viktor Hliva
2024.04.04
Ivanhoe
Ivanhoe
2024.04.04
Rendelésem rendben zajlott. Csak ajánlani tudom a Praktiker t
Tia L
Tia L
2024.04.03
Nem voltak segítőkészek,ha kérdeztem valamit unottan válaszoltak.A vevőszolgálaton sem voltak udvariasak,semmire nem tudtak válaszolni.Volt Praktiker kártyám,de semmiféle kedvezmény alkalmazásàt nem lehetett igénybe venni.Idős szüleimet kísértem el,de nekem is vagy 3x kellett össze - vissza rohannom mire találtam valakit.A segíthetek pultnál unottan dolgozók,kedvetlenül válaszoltak,ha éppen ott volt valaki(kertészeti részleg).A garancia időtartamot,úgy kellett kiszedni belőlük.Nekem nem gond,hogy nincs pénztáros,de az idősebbek nem szeretik.Aki ott állt az is csak muszájból tette.Semmi emberség vagy segítőkészség nem szorult egyik dolgozóba sem,azok közül, akik 2024. Április 2-án a délutáni műszakban dolgoztak.Nem ajánlom a Mester utcai áruházat.Kiábrándító.
Imre szirbik
Imre szirbik
2024.04.02