Praktijk voor hondengedrag

Praktijk voor hondengedrag Reviews

Excellent rating
4.9
29 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (29)
Emma Arts
Netherlands | 2024.04.09
Echte aanrader Onze Amerikaanse Bulldog (Mila) is met 18 maanden bij Kim terecht gekomen omdat ze last had van spanning met wandelen en een lichte vorm van reactiviteit had. Uiteraard hadden wij ook wat spanning en onzekerheid tijdens het wandelen. Kim is echt een topper, super lief voor Mila en heel geduldig met ons als baasjes. Haar deskundigheid op het gebied van honden trainen gaat zelfs zo ver dat ze meteen ons geadviseerd heeft om een traject te starten bij met medisch centrum voor dieren aangezien Mila last heeft van een allergie. Met de tips en training van Kim hadden wij na 1 sessie al zoveel vooruitgang, onvoorstelbaar! Kim legt alles heel begrijpelijk uit en geeft enorm veel zelfvertrouwen aan zowel de baas als de hond. Wij hebben ons resultaat met 4 sessies behaald met als afsluiter een perfecte losloopwandeling in de bossen. Heb je een uitdaging met het opvoeden van je hond of wil je meer zekerheid, ga naar Kim!
Akke van den Bos
Akke van den Bos
2023.10.08
Toen ik zocht naar een hondengedragsdeskundige met expertise op het gebied van herders, kwam ik via de dierenarts in contact met Kim. Ik wilde mijn Oudduitse herder leren om bij iets voor haar spannends niet gefixeerd en beheersend daarop af te vliegen, maar eerst kalmering en 'toestemming' bij mij te zoeken. Na 1 uitvoerige en zorgvuldige intake in haar praktijkruimte kreeg ik een stappenplan mee naar huis, waar ik onmiddellijk mee aan de slag kon. Tussendoor bleef Kim per WhatsApp laagdrempelig toegankelijk voor extra vragen of dilemma's, die ik onvoorzien tegen kwam (geheel kosteloos, overigens). Haar benadering van mens en hond is recht door zee, met rake observaties en heel concrete adviezen, gevraagd of ongevraagd. Zo observeert en vertelt ze veel meer dan de vraag waarmee je komt en als ze ergens iets van vindt, volgt er zonder enig oordeel een helder advies dat erbij aansluit, waarbij ze de keuze elke keer uitdrukkelijk bij de eigenaar laat om er wel of niet iets mee te doen. Toen ik na enkele weken samen met haar en mijn hond een 'trainingswandeling' maakte, regende het complimenten: het 'behandelplan' had enorm geholpen en we hoefden geen vervolgplan te maken. Ze blijft ook na het afronden van ons geslaagde behandelplan laagdrempelig toegankelijk voor evt. vragen of nieuwe problemen in de toekomst, wat ik een erg prettig en geruststellend idee vind en waar ik vast en zeker gebruik van ga maken. Ik heb zoveel meer uit die ene intake en die ene wandeling gehaald dan waarvoor ik kwam; heel waardevol.
Olga Markx
Olga Markx
2023.08.19
Na diverse hulptroepen te hebben ingeschakeld (helaas zonder gewenste resultaat) via via bij Kim terecht gekomen. Zij heeft ons deze zodanig geholpen dat wij nu vol zelfvertrouwen met onze hond kunnen gaan wandelen. Hij reageert beter en het is nu een genot om met hem te wandelen. Kim geeft veel advies en is zeer geduldig. Ze is zeker een aanrader voor een ieder die hulp zoekt.
Marijke Kolthoff
Marijke Kolthoff
2023.06.29
We konden snel bij Kim terecht met onze hond. Dat was fijn. Het intakegesprek was ook plezierig. Kim neemt de tijd, is duidelijk en geeft praktisch uitvoerbare adviezen.
Naz Costante
Naz Costante
2023.06.20
We brought our younger dog from Turkey after a long separation period. She was very nervous, stressed out and we didn't know how it will go for her so we reached out to Kim for help and guidance. Kim is very observant and understands dog behaviour very well. It was such a relief to validate information, learn new things about dog behavior and question some of our behaviour as caretakers. She really opened our eyes about how the relationship between a dog and humans can be. We became more observant and learned important cues that made our lives better, easier and less stressful. Her advices are on-point, she's confident and has no-nonsense attitude (which I love). If she's fully booked, hang in there cause she's worth the wait. You will have a peace of mind. Thanks a lot Kim!
Maud Marbus
Maud Marbus
2023.06.08
Kim heeft in de eerste twee jaren nadat wij onze hond (een snel overprikkelde Drentsche Patrijs) als pup kregen, enkele malen meegekeken naar het gedrag van onze hond en ons geadviseerd hoe daarmee om te gaan/daarop in te spelen. Kim weet goed te duiden waar de schoen wringt (zowel bij hond als baas) en is duidelijk en positief in haar adviezen. Het doel - een meer relaxte en blije hond zowel thuis als uit en daarmee een meer relaxte en blije baas - is bereikt én blijft werk in uitvoering. Zo nodig zullen we daarbij zeker opnieuw een beroep op Kim doen.
Agnes Veltman-Boeijing
Agnes Veltman-Boeijing
2023.06.07
Onze hond Banne is een beetje angstig en tegelijk heel enthousiast. Buiten valt hij regelmatig uit naar andere honden, uit onzekerheid. Door zijn enthousiasme had ons bezoek ook altijd veel te verduren. Daarnaast waren er nog een aantal kleine dingen waar we merkten dat Banne wat goede ondersteuning van ons nodig had. We zijn doorverwezen naar Kim en zijn daar heel blij mee. In een aantal sessies heeft ze ons heel concrete oefeningen en handvatten gegeven om onze lieve hond te helpen. Kim is duidelijk, toegankelijk en een fijn mens. Ze ziet snel wat onze hond nodig heeft en kan ons zo goed aanwijzingen geven en bijsturen. Onze hond is zoveel rustiger geworden, omdat hij nu weet wat hij aan ons heeft. Dankjewel Kim, voor je hulp!!
Gerben Van Dalen
Gerben Van Dalen
2023.05.12
Fijn om met haar te werken! Ze wist in 2 sessies de grootste uitdagingen met onze hond bloot te leggen en ons te leren dit te veranderen. Het overmatige blaffen en trekken (wat al jaren speelt) is eigenlijk na één training van haar aan ons zodanig anders, dat het iedereen in onze omgeving op valt. Ze gaf ook eerlijk aan na 2 sessies dat we klaar waren om zelf verder te gaan met de training. We mochten altijd een berichtje sturen of weer eens bellen. Ze is scherp en is in control. Aanrader!
Denise Oudenaarde
Denise Oudenaarde
2023.05.12
Ik ben bij Kim terecht gekomen door Dierenkliniek Cato. Kim is op hele korte termijn bij mij langsgekomen omdat ik echt met m’n handen in het haar zat. Kim heeft gelijk actie ondernomen om mij te helpen en daar ben ik heel tevreden over. Ik ben nog druk bezig met trainen van Kiki maar zonder de begeleiding van Kim was ik nooit zover gekomen. Mocht je er zelf niet meer uitkomen, ga dan echt naar Kim. Ik wou dat ik het eerder had gedaan.
Bart Zuilhof
Bart Zuilhof
2023.05.12
When our dog Sammie entered her puberty stage, we encountered behavioral issues that made it incredibly challenging to take her for walks. Seeking assistance, we contacted Kim, who provided valuable guidance throughout this period. Although the training required substantial effort on our part, it proved to be worthwhile. Presently, we are delighted with the remarkable transformation of our golden retriever, Sammie.
A. Vos
A. Vos
2023.05.11
Kim is een uitermate deskundige honden gedragstherapeute. Recht toe, recht aan en duidelijk. We hebben veel van haar geleerd en echt vorderingen gemaakt ten aanzien van onze buitenlandse adoptiehond. We hebben er veel aan gehad en zelf ook veel inzicht in het gedrag van de hond en ons zelf gekregen. Kim is zeker een aanrader als je probleem gedrag bij je hond (en bij jezelf tav de hond) constateert en hulp nodig hebt.
Simone Wassenaar
Simone Wassenaar
2023.05.06
Kim helpt ons met onze Roemeense hond Piwi. Ze heeft goed toepasbare tips en staat altijd voor ons klaar met advies. Piwi is er ondertussen al goed vooruit gegaan.
Trijntje Knaapen
Trijntje Knaapen
2023.05.02
We lopen samen met Kim en onze hond Leica. Tijdens het lopen observeert ze hoe we met Leica wandelen en geeft nuttige tips. Ze redeneert vanuit het belang van de hond. Aan haar tips verbindt ze regelmatig beeldende vergelijkingen. Dat zorgt er voor dat het beklijft. Kim heeft een rustige en geduldige uitstraling.
Sina Gottwald
Sina Gottwald
2023.05.01
We had a great experience with Kim and would highly recommend her. She has a huge knowledge about behavioral issues with dogs and we really like her approach towards dogs and their owners. Kim is supporting us with our anxious dog since almost two years now!
Marjo Volman
Marjo Volman
2023.04.29
We hebben Kim benaderd vanwege uitvalsgedrag van onze hond naar visite. Kim nam echt de tijd om het gedrag te observeren en een plan uit te denken. Dat heeft ze ons meteen laten oefenen, zodat we het meteen goed begrepen. Dat plan hebben we ook uitgevoerd. Fijn dat er ook telefonische nazorg was. In de nazorg nam Kim de tijd om te luisteren hoe het ging en om nog wat vragen te beantwoorden. Ze heeft ongelooflijk veel kennis van zaken en kan goed uitleggen. Onze hond zal nooit een allemansvriend worden, maar het plan werkt wel, het gaat steeds beter met bezoekers.
Belen M
Belen M
2023.04.28
We reached out to Kim when we adopted a rescued dog who was having some behavioural problems due to stress. Kim was tremedendously helpful from the beginning, providing useful resources and advice, as well as on site training during each of her visits. Kim was flexible and engaged responding to our urgency, and she brought always a possitive and practical approach to support and meet our needs at all times. We enjoyed working with her!
Meer dan nuttig advies voor puppies Kim heeft ons erg goed geholpen met onze 8 maanden oude Binky. Ze heeft veel kennis en met haar praktische adviezen konden we meteen goed aan de slag. We kennen Binky nu nog beter. Hij is rustiger en luistert beter, vooral loslopen in het bos en strand gaat heel erg goed. Kim bedankt voor je fijne, professionele en humoristische coaching!
Linda Agema-Kok
Linda Agema-Kok
2023.04.24
Wij kunnen Kim van harte aanbevelen als hondengedragstherapeut. Kim heeft ons geholpen met onze Roemeense rescue, deze viel uit aan de lijn. We zijn heel blij met haar hulp! Ze hoorde ons, gaf inzicht en duidelijke adviezen en doet verwachtingsmanagement. Dat gaf ons rust. Ze kijkt op de lange termijn, voor duurzame verandering, maar komt ook oplossingen op de korte termijn. Ze weet veel en houdt de het welzijn van de hond voorop. Wij zijn onze hond beter gaan begrijpen en kunnen haar nu zelf ook beter helpen.
Robert Frank
Robert Frank
2023.04.22
Nadat we onze eerste pup wegens omstandigheden helaas hebben moeten herplaatsen, met de hulp van Kim, zijn we samen met Kim naar een geschikte herplaatser gaan zoeken. Kim heeft ons hier fantastisch in begeleid. Kim is meegegaan met de eerste kennismaking en al snel hadden we onze Paco gevonden. Paco had wel redelijk wat training nodig voor bijvoorbeeld netjes aan de riem meelopen, loslopen, hier komen en Paco kon af en toe uitvallen naar honden indien hij aan de lijn zat. Ook hier heeft Kim ons geweldig bij geholpen, altijd vanuit een praktisch oogpunt en op een positieve manier. Na een aantal trainingen hebben we inmiddels een geweldige hond die netjes meeloopt aan de lijn, heerlijk los kan lopen en niet meer uitvalt naar andere honden (aan de lijn). We kunnen ons geen leven meer indenken zonder onze Paco en hier zijn we Kim heel erg dankbaar voor! Daarom kunnen wij Kim en Praktijk voor Hondengedrag van harte aanbevelen!
Vera Bolander
Vera Bolander
2023.04.21
Fijne therapie en communicatie gehad. Door haar tips is Buddy sprongen vooruit gegaan. Kim is een echte aanrader voor gedragstherapie voor honden.