Praktijk Donatus

Praktijk Donatus Reviews

Excellent rating
5.0
36 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (36)
Joyce W.
Joyce W.
2024.01.21
Wendy is a great therapist. She's a very thoughtful and kind soul with a lot of experience and knowledge. She asks meaningful questions that helps to get to the root of issues, and at the same time, is able to offer a lot of support, and creative out of the box support at that. Thanks Wendy!
Advertisement
Femke Strik
Femke Strik
2024.01.09
Wendy is een kundige, warme, betrokken psycholoog. Ze stelt je vanaf de eerste kennismaking op je gemak en biedt een veilige omgeving waar je jezelf kunt laten zien. Wendy geeft waardevolle inzichten en adviezen die je helpen om jezelf verder te ontwikkelen. Haar praktijk is een echte aanrader!
Maria Fernanda Choconta Florez
Maria Fernanda Choconta Florez
2023.12.16
Wendy is echt een geweldige psycholoog, ze luistert naar je, begrijpt je en probeert een weg in je therapie te vinden die je helpt de problemen te genezen die je daar hebben gebracht. Een belangrijk pluspunt is dat ze ook heel goed Engels spreekt. Een echte aanrader deze plaats
Nikita van der Vinne
Nikita van der Vinne
2023.12.04
Als mede-psycholoog en als mens kan ik met overtuiging zeggen dat Wendy een ontzettend fijne persoonsgerichte aanpak heeft waardoor je je echt gezien voelt.
Mirjam Bos
Mirjam Bos
2023.11.12
Wendy gaf mij vanaf het eerste gesprek het gevoel dat ze me zag. Ze creëert een veilige omgeving waarin alles besproken kan worden. Door de gesprekken met Wendy sta ik nu weer in mijn eigen kracht.
Advertisement
Meike Biesma
Meike Biesma
2023.11.02
Ik raad Praktijk Donatus 100% aan. Gelijk bij onze eerste kennismaking stelde Wendy mij op mijn gemak en voelde ik een heel waardevolle vertrouwensband. Wendy is ontzettend betrokken en warm, ze heeft mij echt geleerd om door te gaan en anders naar de dingen te kijken. Ik ben haar enorm dankbaar voor dit keerpunt in mijn leven!
Claudia Van Der Vorst
Claudia Van Der Vorst
2023.10.31
Warme vrouw die luistert en mensen echt ziet. Ze heeft de tijd, gaat geen checklist af, zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt en jij het vertrouwen en geloof in jezelf (terug)vindt.
Marco van Tongeren
Marco van Tongeren
2023.10.29
Een van de beste keuzes die ik dit jaar heb gemaakt. Bij kennismaking gelijk een goede klik. Wendy geeft je handvaten waar je wat aan hebt en kunt gebruiken in de praktijk. Een aanrader voor iedereen!
Jackelien Baas
Jackelien Baas
2023.10.15
Gelijk het eerste gesprek gaf veel vertrouwen en motivatie om hiermee door te gaan. Wendy is doortastend en oprecht in wat zij zegt en adviseert. Na enkele gesprekken, opdrachten en zelfreflectie heeft zij het zelfvertrouwen en ervoor gezorgd dat er een sterker persoon voor terug is gekomen. Ik heb hierdoor een andere man terug gekregen die voor zichzelf opkomt. Een echte aanrader dus!!!
Advertisement
Robin ter Veld
Robin ter Veld
2023.10.13
Super vriendelijk en geduldig
Eline Liezen
Eline Liezen
2023.10.09
Gelijk bij de eerste kennismaking met Wendy voelde ik een klik. Wendy heeft mij geleerd om meer te voelen en te vertrouwen op mezelf. Door op een rustige maar soms ook heel enthousiaste wijze waren mijn gesprekken met haar altijd prettig. 'Vertrouw op het proces' heeft voor mij daarnaast een heel nieuwe wereld doen openen.
Hannelore van den Bosch
Hannelore van den Bosch
2023.08.30
Wendy is een geweldige, positieve, motiverende en inspirerende vrouw. Het was enorm fijn met haar te werken en kan het zeker aanbevelen!
Nienke Hiemstra
Nienke Hiemstra
2023.08.30
Advertisement
Anna de Boer
Anna de Boer
2023.08.22
Wendy is een hele goede, lieve en oprechte therapeut. Je merkt aan haar dat ze écht betrokken is en ze komt met hele concrete ideeën om je te helpen. Ze heeft me enorm geholpen om me zekerder over mezelf te voelen en geleerd hoe ik het beste in mezelf naar boven kan halen. Wat ik ook enorm waardeer aan haar is haar eerlijkheid. Ik raad Wendy zeker aan!
mark Meijer
mark Meijer
2023.07.20
Wendy geeft mij inzichten die ik bij anderen niet heb gekregen. Daarnaast biedt zij ruimte voor wederzijdse gesprekken waardoor de sessies op natuurlijke wijze verlopen. Ik ben dankbaar dat ik haar heb mogen ontmoeten en dat ik bij haar terecht kan met mijn verhaal.
Judith Runsink
Judith Runsink
2023.07.13
Wendy is naast een fantastisch, kleurrijk, stralend mens een professionele, resultaatgerichte coach/ (relatie)therapeut. Ze raakt snel de zere snaar, waardoor er geen onnodige tijd verloren gaat en je samen op ontdekking gaat welk pad bij jou past. Dank voor jou ZIJN, Wendy!
Wouter Nagel
Wouter Nagel
2023.07.12
Ik heb enkel zeer positieve ervaringen met Wendy als therapeut. Ik had een veilig gevoel bij Wendy en onze sessies. Ik heb Wendy ervaren als een zeer open en eerlijke therapeut, die echt begaan is met haar cliënten. Nog elke dag heb ik profijt aan wat ik van en bij Wendy heb geleerd (over mezelf).
Advertisement
Femke den Besten
Femke den Besten
2023.07.09
Wat een fijne therapeut is Wendy. Ze is kundig, eerlijk, oprecht betrokken en de passie voor haar vak spat ervan af. Ze begrijpt mij en geeft mij handvaten waar ik direct iets mee kan. Voor mij zijn de afspraken met Wendy een fijn rustpunt in de week waar ik de ruimte krijg om aan mijzelf te werken. De mooie landelijke omgeving draagt daar ook zeker aan bij!
Marije Wind
Marije Wind
2023.06.28
Ik voelde me direct op mijn gemak bij Wendy. Ze heeft me ontzettend goed geholpen en gaf mij een warme, positieve en fijne blik op de wereld.
E.J.I. Zuidland
E.J.I. Zuidland
2023.06.28
Goed geholpen! Handige tips en heel veel geleerd over mezelf in een onvoorstelbaar korte tijd.