PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) Reviews

PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) Reviews

5.0

Excellent - based on 6 reviews

www.pr-winkel.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (6)
Aart S
Aart S
2023-12-12
Hele fijne en betrokken partner om samen te werken. Denkt goed mee en je merkt echt de passie en creativiteit voor het vak.
Reply from PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) 2023-12-12
Dank je wel voor de mooie review en dank voor de mooie opdracht en samenwerking afgelopen maanden.
Advertisement
betty staps
betty staps
2023-10-20
Ontzettend daadkrachtig en deskundig. Heel erg blij met de manier en snelheid waarop gecommuniceerd wordt en het resultaat natuurlijk!
Reply from PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) 2023-10-20
Dank je wel Betty voor de mooie woorden en het was fijn samenwerken met je. Veel plezier met je logo en natuurlijk heel veel succes met je onderneming. Groetjes, Michaela
Cosmediq Permanente make up
Cosmediq Permanente make up
2023-08-14
We zijn buitengewoon tevreden met de PR-winkel en geef ze graag 5 sterren! Hun uitstekende beheer van onze social media campagnes heeft geleid tot aanzienlijk meer verkeer naar de website en een toename van fysieke bezoeken. Hun professionele aanpak hebben onze online aanwezigheid en zakelijke resultaten aanzienlijk verbeterd! De PR-winkel is zonder twijfel de drijvende kracht achter onze groei, en ik kan hen van harte aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar succes in hun PR inspanningen!!
Reply from PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) 2023-08-14
Bedankt voor je mooie feedback! We zijn blij dat onze inspanningen hebben bijgedragen aan het verbeteren van je online aanwezigheid en zakelijke resultaten. Het is geweldig om te horen dat onze social media campagnes hebben geleid tot meer verkeer naar de website en fysieke bezoeken. We waarderen je aanbeveling en kijken ernaar uit om je in de toekomst nog verder te ondersteunen bij je PR-inspanningen! Mvg Michaela van de PR-Winkel
Rico Brouwer
Rico Brouwer
2023-08-01
Vrijdag speelde ik 40 minuten muziek voor publiek; eigen liedjes met zang/gitaar. Ik heb het in meerdere sporen opgenomen en zondag had ik de mix af maar het was nog niet goed. Ik vroeg Dennis van PR winkel of hij kon helpen? Dennis ging aan de slag, de productie is fantastisch veel mooier geworden dankzij zijn hulp (schrijf ik op de maandag he). Supersnel en supergoed. Dank je wel! (Rico van Potkaars)
Reply from PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) 2023-08-01
Beste Rico van Potkaars, Bedankt voor je geweldige feedback! We zijn verheugd dat je tevreden bent met de hulp van Dennis van PR-winkel bij het verbeteren van de mix van je eigen liedjes. We zijn trots op het fantastische resultaat en dat je de productie veel mooier vindt. We waarderen je complimenten over de snelle en uitstekende service die Dennis heeft geleverd. Als je in de toekomst nog meer hulp nodig hebt bij muziekproductie of andere diensten, staan we graag voor je klaar. Nogmaals bedankt voor je vertrouwen in PR-winkel en veel succes met je muzikale projecten! Met vriendelijke groet, Het team van PR-winkel
HVV Moerdijk
HVV Moerdijk
2023-07-03
Op een dag heb ik een bijzondere vraag gesteld: kun en wil je voor mijn zus als verrassing een logo maken voor haar bedrijf DaljeNaprej? De eisen waren: roze, vlinder, Triglav, letter D en letter N (meteen een favicon). Na wat vragen en antwoorden over en weer zou ze aan de slag gaan. De volgende dag al een aantal opties! En wat voor opties...daar stond ik dan in de supermarkt met tranen over mijn wangen en kippenvel allover. Wow, hoe raak!!! Kleine aanpassing laten doen, voor het puntje op de i. Dus uiteindelijk binnen 2 dagen een logo die EXACT voldeed. Nee, eigenlijk nog beter dan ooit bedacht. Zuslief had dezelfde ervaring bij het zien van haar logo. Nog iedere dag geniet ze van de vertaling die de PR-Winkel maakte vanuit het hoofd van mijn zus. Nogmaals Wow. De toegankelijkheid, de snelheid én de kracht van het vertalen van wensen maken de PR-Winkel zeer slagvaardig en een perfecte partner!
Reply from PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) 2023-07-03
Wat een mooie en waardevolle reactie! Dank je wel en zo fijn om dit te lezen. Heel veel succes met DaljeNaprej.
Advertisement
boy schittekat
boy schittekat
2022-09-06
Reply from PR Winkel (ook voor bands en muziekindustrie) 2022-09-06
Thanks! 🙏🏼