Power Juice

Power Juice Reviews

Excellent rating
5.0
8 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (8)
Ruby Rox
Ruby Rox
2023.10.11
Wat een heerlijke sapjes!
Advertisement
Kenna van Arem
Kenna van Arem
2023.10.11
3 daagse sap kuur gedaan, service en uitleg is super. Ook heb ik geen honger gehad en de kilo’s die er af vliegen is ook niet onbelangrijk. De shotjes gaven mij de extra boost voor de dag!
Henk Hilbolling
Henk Hilbolling
2023.10.07
Sem Pronk
Sem Pronk
2023.09.18
Zelf een 3-daagse kuur gedaan. Tijdens de kuur geen honger gehad. De schotjes die je er bij krijgt geven een extra boost zodat je makkelijk de dag doorkomt. Alles super netjes bezorgd. Al met al een goeie ervaring
y van heel
y van heel
2021.12.01
we zijn zeer tevreden over de weekbox,wat een heerlijke sapjes,je proeft de eerlijkheid van het product.Een (h)eerlijk product van een fijne firma,echt een aanrader
Advertisement
Corina Floor
Corina Floor
2021.08.19
Wij zijn zeer tevreden en gebruiken de sapjes en shotjes dagelijks, een echte aanrader. Kwaliteit is heel goed. Service is ook prima!
Natasja Verlaan
Natasja Verlaan
2021.08.17
Lekkere sappen en ziet er netjes en verzorgd uit. Wij bestellen erg vaak omdat het resultaat ook zichtbaar EN voelbaar is. Wij blijven bestellen! En goede klantenservice! :)
Corina van Velzen
Corina van Velzen
2021.03.01
Mijn man drinkt elke dag 1 flesje bietensap omdat het een goede invloed is tegen de kanker. Het smaakt goed en zit er goed en verzorgd uit.TOPPIE👍👍