Powerboat Caribbean

Powerboat Caribbean Reviews

Excellent rating
5.0
688 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (708)
Myranda J
Myranda J
2022.08.11
Verified
Fantastische ervaring Vandaag op trip geweest met gezellige Gijs en schipper Irvin. De boottocht op zich is net zo spectaculair als het eiland Klein Curaçao. Heerlijke lunch werd verzorgd en fijn dat het een klein gezelschap is. Dus aanrader om met Powerboat Caribbean op pad te gaan.
Advertisement
Myranda J
Myranda J
2022.08.11
Verified
Fantastische ervaring! Vandaag op trip geweest met de gezellige Gijs en schipper Irvin. De boottocht op zich is net zo spectaculair als het eiland Klein Curaçao. Heerlijke lunch werd verzorgd en fijn dat het een klein gezelschap is. Dus aanrader om met Powerboat Caribbean op pad te gaan.
2412Sab
2412Sab
2022.08.10
Verified
Aanrader! Echt top was dit! Ben zelf nogal snel zeeziek, maar totaal geen last van gehad. Zee was best ruig, maar in 1 uur waren we er. Terug ging sneller. Werd ook steeds gevraagd aan iedereen of het goed ging, echt super aardige lui. Eiland prachtig, heerlijke BBQ.
Karlijn J
Karlijn J
2022.08.05
Verified
Doen! Zeker voor deze optie gaan ipv de Catamaran. De heen- en terugreis is een attractie op zich! Drankjes en eten goed geregeld en personeel zijn geïnteresseerde mensen die echt moeite doen om je een leuke dag te bezorgen. Top!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.08
Dank je wel voor de aardige woorden, tot de volgende keer :-)
76ChantalO
76ChantalO
2022.08.05
Verified
Superleuke en gezellige dag! Superleuke ervaring, prachtig strand en hele leuke mensen! Ben zelf wat zeeziek en was wat nerveus, maar ze waren echt heel aardig! Lekkere bbq op het strand, mega relaxed! Echt een aanrader!!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.08
Dank je wel, fijn dat we je zo op je gemak konden stellen.
Advertisement
Heidi
Heidi
2022.08.05
Verified
Best Day Ever This tour was absolutely amazing! A quick trip to Klein Curacao, instead of a 2 hour catamaran ride. We got to Klein in 45 minutes and retuned to our hotel in 30 minutes. It is a wild ride and we loved it! Tamara and Yes Sir we’re friendly and knowledgeable! The BBQ on the beach was delicious! We even spotted a sea turtle while snorkeling :)
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.08
Thank you so much, Yes Sir had a good laugh about this!! Hope to see you again the future!
Alexander S
Alexander S
2022.08.04
Verified
Must Do, powerboat Klein Curacao Must do, Met de powerboat naar Klein Curaçao. Het kost wat maar full throttle over het water is een belevenis. Lekkere BBQ en genoeg drank mee. Tamara en haar man en overige bemanning super aardig.
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.05
Dank je wel!! Was gezellig, tot de volgende keer
Lisa-Elenbaas
Lisa-Elenbaas
2022.08.04
Verified
Fantastische dag Fantastisch dag gehad met deze organisatie, alles was goed verzorgd en het personeel is erg gezellig en vriendelijk. Zeker een aanrader voor een unieke ervaring!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.05
Dank je wel!!
Wilma O
Wilma O
2022.08.04
Verified
Hele leuke dag gehad Op de Powerboat is een leuke ervaring! Lekker hard en soms wat water.. via een stop naar de westpunt. Op drie plekken hebben we gesnorkeld en we kregen een bbq maaltijd. Heel ongedwongen en gezellig. Zeker een aanrader!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.05
Super bedankt voor de review en fijne vakantie verder
Advertisement
Kesexpress
Kesexpress
2022.08.03
Verified
Excellent experience Wow! Today’s visit to ‘little’ Curaçao was amazing due to an awesome crew of the Powerboat Caribbean with excellent service. Very friendly crew. Thanks for this adventure including BBQ and drinks. Cheers, Nico, Melanie, Pepijn and Tijme
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.05
Thank you!!
Dianne V
Dianne V
2022.08.03
Verified
Een fantastische ervaring en zeker aanrader!!! We hebben het super leuk gehad op de Powerboat met ons gezin waarvan 2 pubers 15 en 17 jaar. En vrienden van ons ook met 2 pubers 15 en 17 jaar. In totaal met 8 personen. Het is een geweldige ervaring om op deze manier Curaçao te bekijken vanaf het water. Een fantastische ervaring en zeker een aanrader om te gaan doen als je op Curaçao bent.
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.05
Dank je wel voor de leuke review
Plein6
Plein6
2022.08.03
Verified
De mooiste trip van onze vakantie!! We zijn afgelopen maandag met 2 families en Tamara en Derrick met de Powerboat naar klein Curaçao gevlogen!! Eerst was het nog de vraag of het door zou gaan ivm hoge golven maar na overleg zijn we toch vertrokken. Totaal geen spijt want wat een geweldige ervaring , wat hebben we genoten!! Eenmaal aangekomen op eiland lekker ons eigen gang gegaan met elkaar een heerlijke lunch genoten de salade van Tamara was Top het geroosterde brood en vlees van Derrick Uitmuntend!! Na de middag weer richting het grote Curaçao waar we als klapper ook nog een rit door het Spaanse water aangeboden kregen. Kortom het was een dag om nooit te vergeten en het dan ook iedereen aanraden!! Een Top Crew en een pracht Trip!!! Nogmaals super bedankt, Familie Ruitenberg en de Groot
Reply from Powerboat Caribbean 2022.08.05
Super bedankt voor de leuke review, het was erg gezellig met jullie!
Femmevdk
Femmevdk
2022.07.30
Verified
Super dag gehad! Vandaag met de powerboat naar klein Curaçao geweest. Super tof ritje, over de hoge golven naar het eiland toe, alleen al het varen is leuk. Daarna lekker relaxen op het eiland en de hele dag lekkere drankjes en ook nog een bbq. Tamara en de rest waren super vriendelijk en zorgden ervoor dat we niks te kort kwamen. Dikke aanrader dus, ook als je snel zeeziek wordt, dat is op deze boot niet het geval. Thanks voor deze dag
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.31
Dank je wel voor de leuke review, fijn om te lezen dat alles top was :-)
Advertisement
Zoë Maas
Zoë Maas
2022.07.30
Verified
Grote aanrader! Fantastische dagtrip naar klein Curaçao! De boot raast over de hoge golven, een en al adrenaline! Als je van spanning houdt is dit zeker een aanrader. Klein Curaçao is een paradijs, prachtig snorkelen en lekkere bbq.
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.31
Dank je wel!!
Diane J
Diane J
2022.07.30
Verified
Juste wow Si vous avez une avtivité a faire et vous aimer la vitesse le Powerboat est pour vous.Le bateau est confortable alors meme avec les vagues on est bien assis. Si vous avez peur d avoir le mal de mer assoyez vous en arriere.Le devant brasse un peu plus. On vous amene voir l ile de Klein belle ile ou vous voyez un phare et des epaves de plus de 40 ans. L eau est magnifique. Le diner BBQ est inclu. Super delicieux. Les gens de l excursion sont genials.Ils repondent a vos questions en vous donnant un peu l histoire de Curacao.Vous verrez pleins de petit lezard Apportez vous des water shoes car j ai jamais vue une ile avec autemps se morceaux de corails Prenez le temps de marcher l ile vous aller adorer..Au retour vers 3 pm le fun recommence. Le gas au fond.On va faire ce qu'un speedboat sait faire. Attachez vos lunette et votre casquette et amusez vous. Powerboat Carabbean Merci Beaucoup . Ca fut un plaisir.
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.31
Thank you very much for the nice review, it was our pleasure to have you on board. Safe travels back to Canada and see you soon!
Jocelyn P
Jocelyn P
2022.07.29
Verified
Best way to Klein Curacao & Great Crew! We’ve taken probably over 10 trips to Klein Curacao and this was possibly our favorite way to get out there. Very fast and they can navigate the seas well. Also everyone was so friendly and fun. Lunch was delicious. Plenty of drinks. We had an amazing time. Thank you guys!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.30
Thank you so much for your kind words, happy to hear it was a blast! See you next time
FamilyTimmermans
FamilyTimmermans
2022.07.28
Verified
Perfect day During our holiday in Curacao we of course wanted to visit ‘klein curacao’. The power boat with a very warm and professional team made it a ‘perfect’ day. The tropical envirement 🏝🐠🐢🐟❤️and the luxery bbq made it something we never forget. Thank you all for everything!! NB: we were with our 3 kids (10-12-14).
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.30
Thank you very much, we are happy you had a great day with us. See you next time
Advertisement
Stan_Monique
Stan_Monique
2022.07.28
Verified
Geweldige ervaring Voor de 2e keer mee geweest, personeel is heel gastvrij en professioneel. Wil je snelheid en een leuke dag, dan ben je hier aan het goede adres. Ik raad dit iedereen aan!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.30
Dank je wel! Was leuk jullie weer te zien
Elise
Elise
2022.07.26
Verified
Bezoek Klein Curaçao We hebben een heerlijke dag gehad op Klein Curaçao. Het is een avontuur op deze powerboat. De golven waren redelijk heftig maar als je van actie houdt is dit zeker een aanrader!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.27
Dank je wel voor de review, het was zeker een heftige dag toen jullie meegingen.. Tot een volgende keer :-)
Mario K
Mario K
2022.07.23
Verified
One of a kind memorable experience Just amazing and perfect experience, from booking to execution these guys have the best option available by far. We went to both Klein Adventure and Private Tour with Youssef and Tamara and what they provided is their local experience and amazing customer service at all times. They created memories to our kids (6 and 9 years old) they will never forget. It’s definitely an one of a kind memorable experience and service!
Reply from Powerboat Caribbean 2022.07.24
Thank you so much, we had a very nice time with you too. Safe travels back to Brazil!