Port Krynica

www.port-krynica.pl

Port Krynica Opinie

Opinie Doskonały
4.6
127 opinii Zweryfikowany
Port Krynica
%title%

%offer%

Opinie ( 127 ) 4.6

Piotr
Piotr
2024.05.20
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Augustín
Augustín
2024.05.15
9.0 Zweryfikowany
Znakomity
Jacek
Jacek
2024.05.07
5.0 Zweryfikowany
Znośny ☹ Niesprawna klimatyzacja.
Zdzisław
Zdzisław
2024.05.06
9.0 Zweryfikowany
Znakomity ☹ Świetna lokalizacja. Pobyt w apartamencie 32 z dwoma sypialniami i salonem na 6 osób. Oceniam że jedna łazienka z WC dla 6 osób to za mało. Przydało by się chociaż dodatkowe WC, ale daliśmy radę. Bardzo dziękujemy obsłudze za przygotowanie wcześniej dużego stołu z sześcioma krzesłami w salonie oraz dodatkowego klucza do apartamentu. Z małych minusów to brak wieszaków na ręczniki w łazience. Rozwiązaliśmy to wieszając ręczniki na suszarce.
Monika
Monika
2024.05.04
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Leszek
Leszek
2024.04.29
10 Zweryfikowany
Było ok, polecam ! Mieliśmy z balkonu (z kawą) fajny widok na port rybacki.
Wiktor
Wiktor
2024.04.29
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy ☺ Apartament bardzo fajny, 2 oddzielne sypialnie i salon. Dla rodziny 2+2 albo dla większej ekipy bardzo przyjemny. Dużo szafek, sprzętów, naczyń. Widok z salonu i balkonu na Zalew Wiślany petarda. Polecam
Katarzyna
Katarzyna
2024.04.29
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Artur
Artur
2024.04.29
8.0 Zweryfikowany
Bardzo dobry ☺ Miły personel i ładny apartament. ☹ Brak balkonu oraz informacji i braku balkonu.
Wiciu S
Wiciu S
2024.04.28
Byliśmy rodzinnie na weekend poza sezonem. W pokojach bardzo czysto. Ciekawie i nowocześnie urządzone. Ledy, różne punkty świetlne, bogato wyposażone we wszystkie sprzęty użytku domowego. Trafiliśmy na apartament z fantastycznym widokiem na Zalew Wiślany. Idealny do porannej kawy na jednym z 2 balkonów. W okolicy cisza i spokój. Pod budynkiem asfaltową dróżka, która można wybrać się na małą wycieczkę rowerową. Spory parking w cenie. Jedynie, mieszkanie w suterenie trochę nieciekawe, ze względu na chłód (pobyt poza sezonem) i małą ilość światła dziennego.
Rodzaj podróży
Wakacje
Lokalizacja
Pokoje
Usługa
Bogdan Ol
Bogdan Ol
2024.04.27
Rodzaj podróży
Wakacje
Rodzina
Dżastina
Dżastina
2024.04.25
9.0 Zweryfikowany
Znakomity ☺ Super mieszkanko, świetnie wyposażone. Dwa balkony z widokiem na Zalew są naprawdę super udogodnieniem. Lokalizacja choć trochę dalej od plaż jest cicha i spokojna. Bardzo polecam.
Yuliya
Yuliya
2024.04.18
9.0 Zweryfikowany
Wszystko było w porządku ☺ Komfortowe i przytulne apartamenty. Jest wszystko, czego potrzeba do zakwaterowania. Doskonała lokalizacja prawie w centrum. Wspaniały widok z okna.
Mariusz
Mariusz
2024.04.15
10 Zweryfikowany
Wyjątkowy
Krzysztof
Krzysztof
2024.04.09
9.0 Zweryfikowany
Znakomity ☹ odbieranie kluczy w innej miejscowości i oddawanie tez w innej
Anna
Anna
2024.04.04
10 Zweryfikowany
Było wspaniale :) ☺ Wyposażenie czystość lokalizacja
Józef
Józef
2024.04.03
1.0 Zweryfikowany
Odmówiłem zasiedlenia lokalu
Alla
Alla
2024.04.01
9.0 Zweryfikowany
Znakomity
Wojciech
Wojciech
2024.03.25
7.0 Zweryfikowany
Dobry
Ilona Karolina Siwkowska
Ilona Karolina Siwkowska
2024.03.21
Port Krynica to przepiękne miejsce, w którym można nie tylko odpocząć i na chwile oderwać się od obowiązków, ale również pracować zdalnie. Apartamenty są dobrze wyposażone, pięknie urządzone, zadbane i czyste. Obsługa obiektu jest kontaktowa i zawsze służy pomocą. Na pewno tu wrócę!
Lokalizacja
Pokoje
Usługa