CENTRUM MEDYCZNE WARSZAWA UL. PORAJÓW 3A

CENTRUM MEDYCZNE WARSZAWA UL. PORAJÓW 3A Opinie

Opinie Doskonały
4.8
50 opinii Zweryfikowany
%title%

%offer%

Opinie (45)
Wszystko profesjonalne, tak jak być powinno.
Reklama
Badanie w celu wydania orzeczenia do prawa jazdy kategorii B Badanie przeprowadzone jak należy, a jednocześnie w szybkim terminie. Wszystko ok.
Łukasz B
Łukasz B
2022.05.05
Polecam. Badanie załatwione konkretnie i w rozsądnym czasie. Spoko atmosfera, brak tłoku w poczekalni.
Emilia Szpakowska
Emilia Szpakowska
2022.04.06
Miła atmosfera badania, fachowa obsługa. Zdecydowanie mogę polecić.
Reklama
Dobra przychodnia
Mate Ł
Mate Ł
2022.03.22
Profesjonalny personel - rejestracja i lekarz, wizyta na wysokim poziomie
Monika
Monika
2022.03.15
Zaświadczenie od lekarza do prawa jazdy kategoria B Krótki termin oczekiwania na wizytę u lekarza - parę godzin od umówienia. Dobra komunikacja z lekarzem. Energiczne, sprawne badanie. Personel który zna się na swojej pracy i dobrze wie co robić. Zaświadczenie do prawa jazdy na okres bezterminowy. Wymienione zalety przekonują mnie do polecenia tego miejsca wśród znajomych.
Reklama
Ag.
Ag.
2022.03.05
Fachowe i konkretne badanie na prawo jazdy, spokojna i miła konsultacja. Wszystko w niecałe 20 minut. Super
Marta K
Marta K
2022.02.25
Fajny lekarz internista. Serdecznie polecam
Polecam Polecam w 100%
Ania Maczek
Ania Maczek
2022.02.06
Reklama
Badania do prawa jazdy Dobra przychodnia: termin w tym samym dniu, badanie sprawne, profesjonalne i w spokojnej atmosferze. Super
Maria Orli
Maria Orli
2022.02.01
Zaświadczenie do prawa jazdy - konkretnie, sprawnie, punktualnie i przyjemnie. Usługa na wysokim poziomie
Piotr Szczepański
Piotr Szczepański
2022.01.23
Byłem na badaniach 18.01.2022 i będę polecać tą placówkę do odnowienia prawa jazdy swoim znajomym z wadą wzroku. Badanie odbyło się punktualnie o umówionej godzinie, bez czekania i w przyjaznej atmosferze. Rejestracja i orzecznik konkretni i kompetentni - fachowa, profesjonalna obsługa. Odpowiednie przygotowanie na pandemię: płyny dezynfekujące, maseczki, mierzona temperatura, dezynfekcja powietrza. Bezpłatny parking. Szczerze polecam!
Konsultacja u internisty Wizyta bardzo pomocna. Szybkie zdiagnozowanie problemu i odpowiednia reakcja. Fajnie przedstawione zalecenia i dalsze kroki. Zdecydowanie polecam
Reklama
Katarzyna Lisicka
Katarzyna Lisicka
2022.01.01
Joanna Surosz
Joanna Surosz
2021.12.27
Profesjonalna, konkretna i bezstresowa konsultacja u lekarza internisty. Wszystko jasno wytłumaczone. Leczenie przynosi efekty. Polecam z całego serca
Arkadiusz Nt
Arkadiusz Nt
2021.12.23
Fantastyczna obsługa. Zdecydowanie na plus. Będę wracać w razie potrzeby