Poppenwagen-webwinkel.nl

www.popperdepop.nl

Poppenwagen-webwinkel.nl Reviews

Excellent rating
4.8
29 reviews Verified
Poppenwagen-webwinkel.nl
%title%

%offer%

Reviews ( 29 ) 4.8

Marloes M.
Marloes M.
2023.10.24
Zeer snelle levering en netjes verpakt! Helaas hebben we 2 plekken op het poppenstoeltje waar de schroeven doorkwamen omdat het hout bijna net zo dik is als de schroeven. Dit was helaas wel een minpuntje. Verder een prima stoeltje voor een lage prijs!
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.11.24
Bedankt voor je review en feedback, Marloes! We zullen nog eens goed naar het product kijken.
Advertisement
Shirley J
Shirley J
2023.10.05
Prachtige poppenwagen kwam een dag na bestelling goed beschermd verpakt binnen, het door mij zelfgemaakte beddengoed paste er mooi in.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.11.24
Bedankt, Shirley, voor deze mooie en uitgebreide review met foto! ๐Ÿ˜Š Veel speelplezier toegewenst!
Shari Doom
Shari Doom
2023.08.22
Ik kan deze webshop zeker aanraden. We twijfelden op voorhand over 2 modellen en vroegen advies via mail. Daar hebben we meteen reactie op ontvangen en met de extra info dat we ontvingen konden we de juiste keuze maken. We (en in het bijzonder onze dochter) zijn heel tevreden over onze aankoop en ook de kwaliteit van de poppenwagen. Extra leuk: de super snelle verzending waarmee we onze bestelling mochten ontvangen.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.09.01
Bedankt voor deze mooie en uitgebreide review, Shari. ๐Ÿ˜Š We vinden het fijn om te horen dat jullie heel tevreden zijn met de aankoop en kwaliteit van de poppenwagen! Heel veel speelplezier toegewenst voor jullie dochter!
Jannie Fransen
Jannie Fransen
2023.07.11
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.07.14
Bedankt voor de 5-sterren-review, Jannie! ๐Ÿ˜Š
Marijke Brouwers
Marijke Brouwers
2023.07.05
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.07.14
Bedankt voor de 5-sterren-review, Marijke! ๐Ÿ˜Š
Advertisement
Carla van Roij-Minnaard
Carla van Roij-Minnaard
2023.06.13
Leuke betaalbare complete en verstelbare poppenwagen, daar zal nog lang met veel plezier mee gespeeld kunnen worden. Makkelijke site voor bestellingen, snel en netjes afgeleverd
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.06.27
Bedankt voor deze fijne review, Carla! ๐Ÿ˜Š Heel veel speelplezier met de poppenwagen toegewenst!
gusty verhoeckx
gusty verhoeckx
2023.06.13
Prima service, snelle bezorging!
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.06.27
Bedankt voor de 5-sterren-review, Gusty! ๐Ÿ˜Š
zita van der meulen
zita van der meulen
2023.06.13
Mooi product en vlotte levering
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.06.27
Bedankt voor deze 5-sterren-review, Zita! ๐Ÿ˜Š
Charles Ruys
Charles Ruys
2023.05.16
Bij aankomst bleek het pakket goed in elkaar te zetten en de kinderen waren super blij met het poppenstapelbedje
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.05.26
Bedankt voor deze mooie review, Charles! ๐Ÿ˜Š Wat fijn om te horen dat de kinderen er super blij mee waren en heel leuk om op de foto te zien dat ze zo goed mee hebben geholpen met het monteren van het poppenstapelbedje ๐Ÿ˜
Advertisement
Ingrid Appelo
Ingrid Appelo
2023.05.04
Erg mooie kinderwagen me kleindochter was er erg blij mee.Goed stevig is die en mooie kleuren erg vrolijk.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.05.10
Bedankt voor deze fijne review, Ingrid! ๐Ÿ˜Š We vinden het heel leuk om te horen dat je kleindochter er zo blij mee was ๐Ÿฅฐ Veel speelplezier toegewenst!
Wendy Vervenne
Wendy Vervenne
2023.05.04
Snelle levering. Zondag besteld en dinsdag binnen! Top, contact verliep snel en vriendelijk en de poppen wagen is top. Verstelbare beugel dus we kunnen er langer mee voort.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.05.10
Bedankt voor deze mooie review, Wendy. ๐Ÿ˜Š We vinden het fijn om te horen dat jullie erg blij zijn met de poppenwagen! En ook super leuk om te zien op de foto dat er lekker gespeeld wordt met de pop in de poppenwagen ๐Ÿ˜
Erna van der Laan
Erna van der Laan
2023.04.15
Mooie, stevige poppenwagen van zeer goede kwaliteit. Stevig genoeg om ook het kindmoedertje te dragen als die er onverhoopt zelf in gaat zitten. Hier gaat ze jaren plezier van hebben.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.04.21
Bedankt voor de 5-sterren-review, Erna! ๐Ÿ˜Š
Jolanda van der Windt
Jolanda van der Windt
2023.04.14
De Bestelling werd snel verzonden. Artikel voldoet aan verwachting en ik vond de poppenbuggy kwaliteit prijs verhouding okรฉ.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.04.21
Bedankt voor je mooie review, Jolanda. ๐Ÿ˜Š Veel speelplezier toegewenst met de poppenbuggy!
Advertisement
Frans Nikkelen
Frans Nikkelen
2023.04.03
Vlotte levering en een goede ptijs/kwaliteit verhouding
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.04.05
Bedankt voor deze fijne review, Frans! ๐Ÿ˜Š We zijn blij om te horen dat u tevreden bent en we hopen dat er leuk gespeeld wordt met de poppenwagen!
Sophie Moralis
Sophie Moralis
2023.03.27
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.04.05
Bedankt voor deze 5-sterren review, Sophie! :-)
Hennie Bink
Hennie Bink
2023.03.23
Mooie poppenwagen gekocht waar mijn kleindochter erg blij mee is. De service is ook erg goed van deze poppenwagen-webwinkel want binnen 24 uur werd hij al bezorgd en ik had een paar vragen waarbij ik goed werd geholpen. Ga zo door.
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.03.27
Bedankt voor deze mooie review, Hennie! We vinden het heel fijn om te horen dat uw kleindochter erg blij is met de poppenwagen en we u goed hebben kunnen helpen met uw keuze. ๐Ÿ˜Š
vera de Niet
vera de Niet
2023.03.10
Hele fijne poppenwagen snel geleverd super blij mee
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.03.11
Bedankt voor je mooie review, Vera. ๐Ÿ˜Š We vinden het heel fijn om te horen dat jullie super blij zijn met de poppenwagen!
Advertisement
Sophie Moralis
Sophie Moralis
2023.03.02
Perfecte levering, mooi artikel, dank je
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.03.02
Bedankt voor je 5-sterren-review, Sophie! ๐Ÿ˜
Suzy Fransen (Sue)
Suzy Fransen (Sue)
2023.02.28
Super mooi bedje, bolderkar en popje voor mijn dochtertje besteld echt goede kwaliteit en super snel geleverd!
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.03.02
Bedankt voor je review, Suzy! Fijn om te horen dat je zo tevreden bent! ๐Ÿ˜Š
Hugo Hugo van der Mark
Hugo Hugo van der Mark
2023.02.27
Reply from Poppenwagen-webwinkel.nl 2023.02.27
Hugo, bedankt voor je 5-sterren review!