Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program Reviews

Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program Reviews

5.0

Excellent - based on 34 reviews

www.pomskyshadesofgrey.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (34)
Kelly H
Kelly H
2024-01-11
We hebben een fijne ervaring bij Pomsky Shades Of Grey. Word er vriendelijk ontvangen door ze allemaal. Kijken hoe je situatie is en kijken dan welke pup naar jou wensen bij jullie past Blue (Sem) past perfect bij ons ze is dol op kinderen en speelt graag met ze en ze kan ook heel goed alleen spelen als ik met de kinderen bezig ben. Wij raden aan om bij Pomsky Shade of grey de pomsky naar jullie wensen te vinden Wij zijn super blij met Blue (Sem) en mogen al een week van haar genieten ze hoort sinds dag een al bij ons gezin en de kinderen zijn dol op der. Wij willen jullie bedanken voor alle goede zorgen en onze mooie lieve Blue (Sem)
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2024-01-11
Dank je wel voor de mooie review Kelly, en een dikke knuffel voor Blue
Advertisement
Jeffrey Vollebregt
Jeffrey Vollebregt
2023-12-29
Sinds 22/12/23 de trotse eigenaar van Dior, een prachtige micro Pomsky. Op de zelfde dag haar maatje Christian opgehaald en sindsdien samen bij ons thuis. Na een dagje onwennig te zijn, zijn ze volledige gewend en onafscheidelijk. Dior is een eigenwijze schat en al vanaf de 2de dag binnen zindelijk. Wat een slim hondje! We zijn goed ontvangen, geinformeerd en best wel doorgelicht of we het juiste huisje voor Dior zijn. Dat was goed om mee te maken!
Floris
Floris
2023-12-23
We hebben een fijne ervaring bij Pomsky Shades Of Grey. Aardige mensen die veel passie hebben voor hun Pomskys. Ze geven veel uitleg en informatie, daarnaast wordt er tijd vrijgemaakt voor al je vragen over de gekozen puppy. Onze Liam doet het goed en we raden deze fokker dan ook zeker aan!
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2023-12-23
Bedankt voor je mooie review Floris!
Ronny Klaassen
Ronny Klaassen
2023-12-05
Fokker met veel kennis en geeft prima uitleg, wij hebben 03-12 een Pomsky daar gekocht en zijn meer dan tevreden wat een fantastisch hondje grt Ronny en Patricia
jasmin vermeiren
jasmin vermeiren
2023-10-27
Hartstikke fijne mensen. Zeker een aanrader om hier je hond te halen. Je krijgt de kans om de hond beter te leren kennen. Alles word goed geregeld samen en je krijgt een mooi puppy pakket erbij. We zijn heel blij met de hond en alsje een pomsky wil is het zeker een aanrader om hier je hond te halen.
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2023-10-27
Bedankt voor de mooie woorden Jasmin!
Advertisement
Wiliam Z
Wiliam Z
2023-10-09
Onze ervaring met Pomsky Shades Of Grey is. Als je echte kwaliteit wil dan moet je zeker op dit adres zijn. Wij zijn in ieder geval super blij met het hele verloop en super trots op onze prachtige pomsky Mila. Ga zo door Yvonne, Kim en William.
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2023-10-09
wat fijn om te horen, dank je wel voor het compliment!
Josje Koelewijn - Drenth
Josje Koelewijn - Drenth
2023-09-22
Wij zijn sinds vandaag de trotse baasjes van Kynai. Toen we op zoek gingen naar een Pomsky, kregen we van kennissen al te horen dat Pomsky Shades of Grey, hoog stond aangeschreven. En niets is minder waar! Deze lieve mensen nemen alle tijd voor je, beantwoorden alle vragen die je hebt en hebben zoveel liefde voor hun werk en dieren 😍. Bedankt voor jullie begeleiding en aandacht, wij gaan genieten van onze prachtige hond en zullen jullie zeker overal aanraden! 🥰 Liefs, Marco, Josje, Max, Luuk en Kynai 🐾
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2023-09-22
Dank je wel voor de mooie review, Kynai heeft een heel fijn plekje bij jullie gevonden! groetjes Yvonne en William
Miguel Kosterman
Miguel Kosterman
2023-08-03
Voor de mensen die op zijn naar een pomsky dit het ideale adres. De eigenaars geven je alle informaties en zijn heel vriendelijk. De honden hier zien er allemaal leuk, lief en erg gezond eruit. Hier vind u vast u geliefde viervoeter net als wij.
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2023-08-03
Bedankt voor deze mooie review Miguel!
Robin van Pinxteren
2023-07-31
Afgelopen vrijdag ons nieuwe vriendinnetje Lilo op mogen halen. Al vanaf het begin super fijn contact gehad en zo vriendelijk ontvangen, dat wij al meteen een goed gevoel hadden. Alle info was heel duidelijk uitgelegd en mochten altijd contact opnemen als we vragen hadden. Twijfel je om een prachtige, lieve pup aan te schaffen, dan hoop ik dat dit het zetje is wat je nog nodig hebt! 🥰
Advertisement
Daphne Kastelijn
Daphne Kastelijn
2023-07-28
Wil je geen aanspraak op straat? Koop hier dan vooral geen pup ;-) Iedereen is direct verliefd op deze te leuke, lieve, knappe en schattige hondjes. Wij zijn heel erg goed en uitgebreid geholpen door Yvonne en Kim. Alle tijd en ruimte voor informatie en vragen. Zeer meedenkend in onze situatie en in de omgang met de kinderen. Het was fijn om goed voorbereid te zijn door de toegestuurde informatie en filmpjes. Het hele verblijf zag er netjes, ruimtelijk en verzorgd uit. Rox doet het bij ons thuis super goed en we zijn er heel blij mee! Nogmaals bedankt
Reply from Pomsky Shades Of Grey | #1 Pomsky Fokker met het Health Breeding Program 2023-07-28
Dankjewel voor deze mooie woorden Daphne en veel plezier en geluk met Rox!
Jessie Hissink
Jessie Hissink
2023-05-26
Super blij met onze nieuwe pup Timmy! Hele lieve mensen die liefde en zorg hebben voor de hondjes❤️
Sanne Huijgen - Kiesenberg
Sanne Huijgen - Kiesenberg
2023-05-15
Geweldige mensen, die je met open armen ontvangen. Met een schitterende locatie en topzorg voor hun honden, de puppy's en hun klanten.
Rachel Rijna
Rachel Rijna
2023-05-13
Afgelopen dinsdag mochten we komen kijken naar een pup, we waren meteen verliefd! De dag erop mochten we haar al ophalen. We zijn heel goed geholpen! De hondjes hebben het daar goed en dat merken we nu aan onze lieve pup Nova. We hebben goede adviezen en tips gekregen. Echt een aanrader Pomsky schades of Grey!
Advertisement
Jayashree Yendamuri
Jayashree Yendamuri
2023-05-05
Love the walking route, relaxing,well maintained
Iris Verlegh
Iris Verlegh
2023-04-21
Ongelooflijk fijne ervaring met Pomsky Shades Of Grey. De twee eigenaren zijn heel deskundig, behulpzaam en leggen alles rustig uit zodat je vol zelfvertrouwen klaar bent om een pup mee naar huis te nemen. De Pomsky's leven in een fijne, warme omgeving en genoeg buiten speelmogelijkheden. Je merkt dat ze alle aandacht en liefde krijgen die ze nodig hebben. Ik ben zelf sinds vandaag trotse eigenaar van Snowy, een ongelooflijk lief en knap beestje. Absoluut een aanrader dus!
Marjon Koppens
Marjon Koppens
2023-04-19
Hele lieve zorgzame mensen zijn Yvonne en William. Ze leggen alles duidelijk en goed uit en zorgen goed voor hun dieren. We zijn vandaag onze pup wezen halen. De kinderen zijn in hun nopjes met onze pup. We gaan lekker genieten van onze Soy.
Linda de Boer
Linda de Boer
2023-04-07
Inmiddels is het alweer bijna 2 maanden geleden dat ik mijn pomsky pup bij Yvonne en William heb opgehaald. Het zijn professionele mensen met een groot hart voor de dieren, ik had hier meteen een goed gevoel bij. Yvonne nam alle tijd om mijn vragen te beantwoorden en dacht mee over welke pup goed bij mij zou passen. De pup doet het fantastisch: ze is een ontzettend speels, nieuwsgierig en sociaal dametje, echt een allemansvriendje. Ik beveel Pomsky Shades of Grey zeker aan.
Advertisement
Yara De Steenwinkel
Yara De Steenwinkel
2023-04-06
Ondertussen is Buddy alweer 13 weken. Met 8 weken hebben wij hem in huis gekregen en wat zijn wij blij. Sowieso de hele ervaring was top. Er wordt echt tijd voor je genomen en alle vragen worden beantwoord. De passie is er direct van af te zien en je ziet dat de Pomsky's alle ruimte hebben en goed verzorgd worden.
Manouk
Manouk
2023-03-23
Wat een geweldige Pomsky Fokker zijn dit ! Dit is al onze 2de pup en we merkte enorm verschil met de vorige fokker. Pomsky shades of Grey zijn onwijs lieve mensen met een hart voor hun honden en werk. Onwijs blij met ons nieuwe kind! Zeker aan te raden als je op zoek bent naar een geweldig pup!
Demi Rolden
Demi Rolden
2023-03-14
Toen wij voor het eerst langs kwamen hadden wij direct een goed gevoel. Een zeer professionele fokker met heel veel liefde voor alle Pomsky's. Het welzijn van de honden staat bij Pomsky shades of grey op nummer 1. 3 weken geleden hebben wij onze lieve Nuka opgehaald.