Polar ICT Reviews

Polar ICT Reviews

5.0

Excellent - based on 15 reviews

www.polarict.nl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (15)
Ron Volkers
Ron Volkers
2023-11-25
Het maakt niet uit welk probleem je met je PC/laptop of MacBook hebt, Tim lost t altijd op! Zeer behulpzaam, flexibel en betaalbaar, absolute aanrader!
Jan Huttenhuis
Jan Huttenhuis
2022-07-17
Wat een fantastische professionel is Tim, de man achter Polar ICT! Tim is naar mijn ervaring echt een expert op ICT-gebied.Problemen weet hij snel en effectief op te lossen. Hij denkt ook heel goed met je mee als het gaat om aanschaf van apparatuur. Zo'n vakman is voor mij als zzp-er goud waard! Hartelijke groet, Jan Huttenhuis Loopbaancoach Amsterdam
Kim de Jong
Kim de Jong
2021-12-07
Positive
Professionalism
Quality
Value
Daan van de Pol
Daan van de Pol
2021-12-01
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Stijn Kloosterboer
Stijn Kloosterboer
2021-11-30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Tim is top! Hij was erg flexibel en was snel klaar met het aanleggen van mijn thuisnetwerk. Ik kan hem aan iedereen aanbevelen.
jeffrey bosch
jeffrey bosch
2021-11-30
Positive
Professionalism
Quality
Voor al mijn IT-problemen gebruik ik al meer dan 10 jaar de professionele service van polarICT. Tim staat altijd meteen voor me klaar.
Bart V
Bart V
2021-11-30
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Tim is vakkundig, snel en goed in de omgang. Heel blij mee!
Emilie Macé
Emilie Macé
2021-11-28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Tim van Slooten is very professional and knowledgeable, I always go through Polar ICT for all my IT requests. Definitely 5 stars!
Alain Bendeler
Alain Bendeler
2021-11-28
Positive
Professionalism
Quality
Value
Adequaat en kwalitatief hoogwaardige service, ik neem niet snel een andere meer
Tim T
Tim T
2021-11-28
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Very knowledgeable, fair prices and an overall great guy
Paul Mooij
Paul Mooij
2021-11-27
Positive
Professionalism
Quality
Wim Bakker
Wim Bakker
2021-11-27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Tim heeft vakwerk geleverd bij de aanleg van m’n wifi-netwerk. Werkt prima en heb nu overal in huis snel & stabiel internet. Naast het vakwerk ook fijn dat hij makkelijk communiceert en goed meedenkt voor een maatwerkoplossing: zeker een aanrader dus!
Jan Papperse
Jan Papperse
2021-11-27
Positive
Professionalism
Quality
Responsiveness
Value
Joke Stephan
Joke Stephan
2020-05-16
Tim reageert snel en zorgvuldig op vragen en weet de oplossing beter te vinden dan dat ik het probleem kan formuleren. Ik ken geen ICT-er die zo communicatief is als Tim. Deskundigheid buiten kijf. Dus heel prettig om mee te werken.
Patricia Linhard
Patricia Linhard
2019-06-02
De afgelopen jaren heeft Tim ons door vele (onverwachte) stormen en innovatieve ICT projecten heengeleid. Met snelheid, geduld en competentie. Super!!!