Pol Trading B.V.

Pol Trading B.V. Reviews

Good rating
4.0
64 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (64)
Unvar Ulusoy
Unvar Ulusoy
2023.10.05
Advertisement
henk brink
henk brink
2023.09.23
De voorraad is goed wat ik raar vond is dat ik op Marktplaats een een prijs zie die uiteindelijk ex btw blijkt te zijn vond ik niet netjes maar misschien wordt het nog gecorrigeerd verder vond ik dat mijn product had andere specs dan de producten waarmee geadverteerd werd maar dat heeft waarschijnlijk te maken met voorraad dus zal ik niet als zeer fout zien wordt vervolgd zullen we maar zeggen
Marc Rietveld
Marc Rietveld
2023.09.22
Herman Hasenaar
Herman Hasenaar
2023.09.20
6 maanden geleden een gereedschap set besteld, na een hoop gebel en heen en weer gemail, nog steeds mn geld niet terug of het product gekregen. Schandalig hoelang dit moet duren!
Reply from Pol Trading B.V. 2023.09.22
Beste klant, Dank voor uw review. We begrijpen dat u het transportbedrijf toestemming gaf om uw pakket bij de deur achter te laten, maar dat het later niet is gevonden. We hebben uw claim doorgestuurd naar het transportbedrijf voor onderzoek en hopen snel een oplossing te bieden. Bij verdere vragen staan we voor u klaar. Met vriendelijke groet, Pol Trading B.V.
Christian van de Braak
Christian van de Braak
2023.08.22
Advertisement
e y
e y
2023.08.17
Super levering! Klantvriendelijk, er wordt snel gereageerd zowel telefonisch als via de mail. Thanx!
Roel Speelman
Roel Speelman
2023.02.28
Goed bedrijf vriendelijk leuke dingen Bezoekje waard
Hedwig Lingier
Hedwig Lingier
2023.02.02
Kavel gewonnen, na verschillende onbeantwoorde mails en telefoons, en na 6 weken wachten te horen gekregen dat product eigenlijk niet leverbaar was, en uiteindelijk euri's terug gekregen Goed bezig jongens.!!!!
Gerbert Oudenampsen
Gerbert Oudenampsen
2023.01.21
Snelle en correcte levering
Advertisement
Karina Kosikhina
Karina Kosikhina
2023.01.17
Andrey voronov
Andrey voronov
2023.01.17
Vlad K
Vlad K
2023.01.13
Dear POL Trading team! Thank you very much for the provided tools and services! Everything was top-notch!
Rein Tuininga
Rein Tuininga
2022.11.22
Advertisement
Nick Van Oijen
Nick Van Oijen
2022.10.19
Gister een gesloten aanhangwagen gekocht en dik tevreden. Nette verkoper en de deal was snel gesloten!
Marcel Jansen
Marcel Jansen
2022.10.07
Wilde aggregaat aanschaffen (keystart 8500), Nou de goedkoopste is hij zeker niet, maar toen ik vroeg hoe het met garantie zat (nieuw apparaat), was het meteen. NEE daar geven we geen jaar garantie op. Nou dan heb je fijn vertrouwen in je product!
Reply from Pol Trading B.V. 2023.01.12
Ha Marcel, wat jammer om te horen. Omdat wij partijhandel doen geven wij alleen startgarantie. Dit wordt altijd duidelijk aangegeven! Als er een manier is om dit probleem op te lossen horen we dat graag.
Ans Jonker
Ans Jonker
2022.09.15
Leuke vriendelijke jongeman. Goede info. Was leuk, goed. Aanrader als je scootertje of zo wil aanschaffen
Renso Blaauw
Renso Blaauw
2022.09.08
Advertisement
Bert Barendse
Bert Barendse
2022.08.19
Tom Verhagen
Tom Verhagen
2022.07.22
Patrick Flos
Patrick Flos
2022.06.01