Zakład Pogrzebowy

Zakład Pogrzebowy "Bobiński" - Kwidzyn Reviews

4.6

Excellent - based on 22 reviews

www.pogrzeby-bobinski.pl
is verified by Trustindex

We guarantee all reviews are 100% real.
What's Trustindex?
%title%

%offer%

Reviews (22)
Bobiczek_2115
Bobiczek_2115
2024-02-23
Advertisement
Patrycja Owczarzak
Patrycja Owczarzak
2024-01-22
Wraz z Państwem Bobińskimi podjęliśmy razem decyzję o współpracy. Świecki pogrzeb jest bowiem ważną i potrzebną alternatywą dla tych, którzy właśnie w ten sposób chcą pożegnać swoich Bliskich. Obserwuję funeralny rynek i widzę, że usługa ta robi się już ważnym "must have" w zakładach, a nie każdy taką usługę oferuje. Państwo Bobińscy idą z duchem czasu, dostrzegli taką konieczność i dlatego działamy razem na polu organizacji świeckich pogrzebów czy również w kwestii dopełnienia ceremonii religijnych tekstem wspomnienia o Osobie Zmarłej i dedykowaną oprawą muzyczną. Cenię sobie bardzo naszą współpracę, widzę ogromne zaangażowanie Szefostwa, oddanie pracowników, dbałość o detale, szczerze pozytywną atmosferę w zakładzie. Cieszę się, że będziemy wdrażać kolejne pomysły i idee, które wzmocnią naszą współpracę - z korzyścią dla Rodzin. Pozdrawiam serdecznie całą wrażliwą załogę Zakładu!
Sylwester Goska
Sylwester Goska
2024-01-20
Pełen profesjonalizm na najwyższym poziomie. Miło, przyjemnie i pomocnie w tym ciężkim czasie. Wszystko załatwili za nas. Mam nadzieję że szybko nie będziemy musieli korzystać z ich usług ale jak już będzie potrzeba to napewno wiemy gdzie wrócimy. Pozdrawiam
Asia Zagańczyk
Asia Zagańczyk
2024-01-20
Pierwszy raz organizowałem pogrzeb, Państwo bardzo miło i profesjonalnie podeszli do sprawy. Pogrzeb mamy był bardzo ale to bardzo piękny. Z całego serca polecam.
Mariusz Prażanowski
Mariusz Prażanowski
2024-01-15
Bardzo dziękujemy za pełne wsparcie merytoryczne w najtrudniejszym dla rodziny czasie. Pełen profesjonalizm, Państwo Bobińscy i ich Pracownicy zorganizowali wszystkie czynności związane z pogrzebem. Posiadają technologię murowanego grobowca, który można postawić w dniach największych mrozów. Piękne kwiaty, Pani, która prowadzi różaniec, reprezentowanie rodziny w rozmowach z księdzem, organizacja poczęstunku po pogrzebie, pełne zrozumienie, zaangażowanie, takt, wsparcie - pięknie dziękujemy
Advertisement
ARTUR KOCHAN
ARTUR KOCHAN
2023-12-29
Zakład pogrzebowy prezentuje wysoki poziom profesjonalizmu i empatii. Obsługa jest taktowna, a świadczone usługi były wykonane z dbałością o najmniejsze detale. W trudnym czasie dla nas utrzymano wysoki standard obsługi, co przyczyniło się do złagodzenia trudności związanych z organizacją pogrzebu.
Barbara Kochan
Barbara Kochan
2023-12-29
Bardzo miła oraz profesjonalna obsługa, brak jakichkolwiek zastrzeżeń.
bobis
bobis
2023-12-29
Jan
Jan
2023-12-15
Wszytko jak najbardziej w porządku, polecam,pomoc w załatwieniu wszystkich spraw związanych z pogrzebem
Advertisement
Ewelina Sakwińska
Ewelina Sakwińska
2023-12-07
Panowie obsługujący pogrzeb odmówili mi przed Kościołem zabrania mojej wiązanki pogrzebowej, twierdząc że nie są od tego i w ogóle mają za dużo już kwiatów a tylko jeden samochód do tego przeznaczony. Nadmienić chcę, że był to nietypowy pogrzeb odnośnie kwiatów, ponieważ wiązanek i wieńców było nielicznie, bo zmarły życzył sobie aby pieniądze zamiast na kwiaty przeznaczyć na datki dla hospicjum. Na koniec mszy owy kwiatowy samochód okazał się prawie pusty. Dzięki dobrym ludziom wiązanka dotarła na cmentarz , gdyż osobiście nie mogłam uczestniczyć . Pracownikom zakładu pozostaje mi tylko podziękować za życzliwość i w pełni żenujący profesjonalizm.
Ola Hermanowicz
Ola Hermanowicz
2023-11-21
Wymienialiśmy pomnik u mojego taty. Wszystko poszło bardzo sprawnie mimo presji czasu z mojej strony. Obsługa bardzo miła i uprzejma. Polecam! :)
Beata Grzymkowska
Beata Grzymkowska
2023-10-18
Ewelina Grzywinska
Ewelina Grzywinska
2023-07-26
Najgorszy zakład pogrzebowy z jakim miałam do czynienia. Zero poszanowania do osoby zmarłej, do rodziny. Okropne partactwo.
Advertisement
Emilia Placzek
Emilia Placzek
2023-04-27
Dziękujemy za piękne zorganizowanie pogrzebu naszego Dziadka. Państwo Bobińscy przygotowali pożegnanie dokładnie tak jak prosiliśmy. Pracownicy zakładu podczas różańca dzień przed pogrzebem i w dniu pogrzebu byli bardzo dyskretni, pomocni z szacunkiem do zmarłego i rodziny. Jeszcze raz podziękowania od naszej rodziny Kaminskich.
Maciej Benderski
Maciej Benderski
2023-04-21
Pożegnanie Taty jakie zorganizował Zakład Pogrzebowy Alicja i Jakub Bobińscy było perfekcyjne. Każda osoba, z którą mieliśmy kontakt, cały personel, okazał współczucie, empatię i duży profesjonalizm na każdym etapie organizacji. Państwo Bobińscy wyręczyli nas w pełni we wszystkich formalnościach i przygotowaniach pochówku. Oprócz świetnej organizacji i szybkiej reakcji, wyróżnia ich niezwykle ciepłe, osobiste i indywidualne podejście. Życzliwa obsługa, szybki kontakt, sprawna organizacja i przepływ informacji, fachowość, dbanie o szczegóły. Kompleksowo i fachowo zajmują się wszystkim. Dzięki nim mile zapamiętamy pożegnanie Taty. Zadbano o wszystko. Polecam usługi I serdeczne dziekuje.
Alicja Bobinska
Alicja Bobinska
2022-11-02
Beata Wiśniewska
Beata Wiśniewska
2022-05-13
Polecam...o nic nie musiałam się martwić...fajowa obsługa...godny pogrzeb...
Advertisement
Sylwia Euskirchen
Sylwia Euskirchen
2021-03-05
Zakład Bobinski zorganizował wszystkie formalności związane z przewiezieniem zwłok brata z Anglii do Polski plus pochówek. Jestem bardzo zadowolona z usług zakładu i polecam każdemu kto potrzebuje pomocy w tak trudnych chwilach.
Anna Monka
Anna Monka
2020-09-26
Polecam Zakład Pogrzebowy Bobinskich. Skorzystaliśmy z usług firmy.Cialo sprowadzone z Anglii, wszystkie formalności załatwił zakład i wykonał usługę pochówku w Kwidzynie na wysokim poziomie.
Andrzej Neor
Andrzej Neor
2019-12-31