PMUBeauty

www.pmubeauty.nl

PMUBeauty Reviews

Excellent rating
4.9
140 reviews Verified
PMUBeauty
%title%

%offer%

Reviews ( 140 ) 4.9

Sharon M.
Sharon M.
2024.05.04
Verified
Thankyou ❤️
Conny G.
Conny G.
2024.04.23
Verified
Dianne D.
Dianne D.
2024.04.22
Verified
Monique
Monique
2024.04.20
Verified
Carry l.
Carry l.
2024.04.18
Verified
Super fijne behandeling, ook nagelriemen gedaan en mooi gelakt.
Janneke Wildeboer
2024.04.05 2024.04.05 | Netherlands
Professionele nagelstyliste en permanente makeup Al meer dan 10 jaar kom ik bij Agata. En zij maakt echt mooie duurzame gel nagels in de mooiste kleuren die je maar bedenken kan! Zeker 3 tot 5 weken fantastische nagels die niet kapot gaan. Echt een aanrader voor mooie nagels en natuurlijk permanente makeup!
Mandy S.
Mandy S.
2024.04.05
Verified
Super zoals altijd.
Thea D.
Thea D.
2024.03.26
Verified
heel fijn en rustig en ziet er mooi uit, bedankt
Milena Been
2024.03.23 2024.03.23 | Netherlands
Powder brows - permanent make-up Bij Agata had ik powder brows laten doen, ben zeer tevreden met de kleur en de vorm van mijn wenkbrauwen, het ziet heel natuurlijk uit.
Milena
Milena
2024.03.22
Bij Agata heb ik de permanente make-up powder brows laten doen, ben nu zeer tevreden met de kleur en de vorm van mijn wenkbrauwen, het ziet er natuurlijk uit. Kan zeker aanraden!
Conny G.
Conny G.
2024.03.01
Verified
Kate
2024.02.24 2024.02.24 | Netherlands
Verified
The best in lashes AND nails! Agata is really the best in lashes! Love her! And never leaving her anymore!
Hanan E.
Hanan E.
2024.02.23
Verified
Dianne D.
Dianne D.
2024.02.22
Verified
Esmé K.
Esmé K.
2024.02.10
Verified
Carolina R.
Carolina R.
2024.01.28
Verified
Great service! Super tevreden 🥰🥰
Loes
Loes
2024.01.18
Verified
Ik laat al jaren mijn nagels doen door Agatha en ben altijd zeer tevreden. Ze weet precies welke kleuren ik al wel of niet heb gehad. Vandaag ook weer mijn nagels laten en helemaal happy met het eindresultaat, echt top!!!!
Susanne d.
Susanne d.
2024.01.13
Verified
Heel blij met mijn ’nieuwe’ wenkbrauwen. Mooie rustgevende salon en Agata is een hele fijne persoonlijkheid. Erg benieuwd naar het resultaat over paar dagen.
Monique B.
Monique B.
2023.12.01
Verified
Friendly and always professional.
Thea
Thea
2023.11.18
Verified
Werkt rustig en schoon