Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp

www.piuravida.nl

Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp Reviews

Excellent rating
5.0
18 reviews Verified
Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp
%title%

%offer%

Reviews ( 18 ) 5.0

Frans Dolmans
Frans Dolmans
2024.03.22
Advertisement
Angelo De Jong
Angelo De Jong
2024.03.12
Very nice place with kind people that are really there for you. They are kind and willing to do some extra to make it a great experience for your baby and you.
Lotte Van den nieuwendijk
Lotte Van den nieuwendijk
2023.12.09
Vanmiddag met ons zoontje van 7 weken bij de babyspa geweest en wat was het fantastisch… Hij heeft zo genoten echt heerlijk! Een hele fijne ervaring we konden rustig eerst nog een flesje geven zodat hij lekker relaxed was. En ze kijkt heel goed naar wat fijn is voor de baby. Kortom echt een aanrader!
Reply from Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp 2023.12.09
Dankjewel Lotte voor deze mooie review. Fijn dat jullie met een goede ervaring naar huis zijn gegaan! Tot een volgende keer 😉
ilse den haan
ilse den haan
2023.11.29
Fijne plek, vertrouwde gezichten en lieve mensen die fijn helpen.
Reply from Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp 2023.11.29
Bedankt Ilse voor je review en tot snel!
Naomi Sonneveld-Stuivenberg
Naomi Sonneveld-Stuivenberg
2023.09.14
Super mooie babyspa, heel relaxed voor de kleine. Klein maar fijn met een lieve meedenkende eigenaresse!
Reply from Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp 2023.09.14
Dank je wel Naomi voor je review en fijn dat jullie genoten hebben. Wellicht tot een volgende keer 🙏🏻
Advertisement
Erwin
Erwin
2023.07.23
Ontspannen sfeer, goede begeleiding en uitleg. Leuk voor de baby's!
Reply from Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp 2023.07.23
Dank je wel voor de review Erwin! 🙏🏻
Michiel Jumelet
Michiel Jumelet
2023.02.21
Kleinschalig maar gezellig. 2 badjes staan er, en het ziet er schoon en netjes uit. Goede begeleiding en uitleg door een rustige vrouw. Bakje koffie er bij. Gewoon leuk om eens te doen. Het kindje was ook echt aan het genieten
Susanne W
Susanne W
2023.02.15
Een aanrader!
Jamie Bolhuis
Jamie Bolhuis
2022.07.28
Vandaag voor het eerst geweest met ons 7 weken oude zoontje! Heel goed geregeld allemaal en er word alle tijd genomen mocht de baby tussendoor nog gevoed moeten worden of iets dergelijks. Eigenaresse heel vriendelijk en geduldig, alles heel netjes schoon en van alles voorzien. geen felle lichten maar heel erg warm ingericht! Ook was het geen probleem dat de floating-sessie iets uitliep en hij dus lekker nog wat langer in het water kon blijven. Ook waren er handdoeken die verwarmd waren waar hij gelijk lekker in gewikkeld kon worden toen hij uit het badje kwam! Al met al meer dan tevreden op alle fronten en wij komen dus ook zeker terug!
Reply from Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp 2022.07.28
Dank je wel voor deze mooie lieve woorden. Hopelijk zien we jullie snel weer in de spa.
Advertisement
Sascha Schuricht
Sascha Schuricht
2022.07.18
Absolute Wohlfühloase für unseren Sohn. Da wir mehrmals im Jahr hier Urlaub machen werden wir auf jeden Fall wiederkommen.
Kyrill K
Kyrill K
2022.05.07
Leuke BabySpa. Mijn zoon geniet elke keer weer als hij in het badje drijft. Na een tijdje bubbelen is hij weer lekker Zen.
Linda van Genesen Lodewyckx
Linda van Genesen Lodewyckx
2022.04.04
Lieve eigenares. Ze neemt alle tijd voor jouw en je baby. Het is heel kleinschalig maar door dit concept raakt de baby niet overprikkeld aan alles is gedacht olie die afgestemd is op leeftijd, zacht licht, lekkere warme badcapes voor de baby, en lekker warm zodat je kindje niet alles bij elkaar schreeuwt vanwege de kou.
Reply from Piuravida Wellness - Baby Spa Ouddorp 2022.04.04
Wat ontzettend bedankt voor je lieve woorden Linda 🙏🏻. Fijn dat je het zo fijn ervaren hebt.
Clarien van der Wal
Clarien van der Wal
2021.10.28
Advertisement
Angelique Bos
Angelique Bos
2021.09.01
Jeffrey Valkenborg
Jeffrey Valkenborg
2021.08.24
Sophie van Rooij
Sophie van Rooij
2021.06.28
Hele fijne ervaring gehad! Mooie locatie, echt rustgevend. Ook zit je niet op de schopstoel en wordt alles heel rustig en duidelijk uitgelegd. Voeden vooraf was absoluut geen probleem, zelfs aangeraden. Zodat je kindje er ontspannen in gaat :) Floaten en massage waren zeer geslaagd voor ons 4 maanden oude zoon ❤️ Ik raad het iedereen aan!
Juliette Van Gelder
Juliette Van Gelder
2021.06.08
Heel aardig, persoonlijke aandacht en ontspannen sfeer hier!
Advertisement
Clarien van der Wal
Clarien van der Wal
2021.05.05