Pinfix

Pinfix Reviews

Excellent rating
5.0
118 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (51)
Frank
Netherlands | 2023.10.25
Echte service! Liep al wat langer met een probleempje met het geluid van mijn iPhone XR. Dus naar Pinfix in Roosendaal, aardige man en binnen 10 minuten was het probleem verholpen! En de kosten.... welke kosten? Kijk dat is nou echte service!
Advertisement
Service Erg goede service. Beeldscherm vervangen van One Plus Nord. Nog een heel precies en tijdrovende klus. Zelfs de warmtegeleidende pasta werd niet vergeten. Top. Gr Edwin Kooijman
Vervangen scherm IPhone Doen wat ze beloven, snelle service. Zeer Klantvriendelijk.
Goede zaak Ik heb mijn camera laten repareren bij pinfix. Super goed geholpen. Gebruikt orginele onderdelen en je kijkt mee bij de reparatie en ook nog redelijk geprijsd. Erg tevreden! Zal zeker vaker komen mocht dat nodig zijn.
Advertisement
Super service Me telefoon super gemaakt en snel gewoon erop gewacht nee super service en hele goeie prijs
Matheus Dierkx
Matheus Dierkx
2021.05.01
Evert Van Huygevoort
Evert Van Huygevoort
2021.04.24
Kimberly Van krugten
Kimberly Van krugten
2021.04.13
Advertisement
Just Ferry
Just Ferry
2021.03.20
Goeie handel
BD Bookings
BD Bookings
2021.03.19
Afgelopen week heel erg goed geholpen door Stefan. Een van onze pc’s deed het niet meer en aangezien al onze werkbestanden op deze PC stonden moesten we de SSD kaart over laten zetten op een nieuwe PC. Snel gehandeld door PINFIX en snel verholpen. Bedankt voor je inzet en tot de volgende keer!
Shana Boekee
Shana Boekee
2021.02.24
Afgelopen week contact gezocht met Stefan voor het verkopen van mijn MacBook. Direct is Stefan er mee aan de slag gegaan. Hij heeft een mooi bod gedaan en is de MacBook zelf op komen halen. Goede service!
Savannah Klok
Savannah Klok
2021.02.23
Advertisement
Corinta Van de noort
Corinta Van de noort
2021.02.17
De back cover van de telefoon van mijn dochter ziet er na de reparatie als nieuw uit. Het scherm van de telefoon van mijn zoon is na de reparatie weer als nieuw. Fantastisch werk is geleverd, echt top en een aanrader voor iedereen. Super goede service.
Richard Staal
Richard Staal
2021.02.15
Klantvriendelijk en denkt mee. Als ik iets met mijn telefoon heb ga ik zeker terug bij Pinfix!
Romy Van haafte
Romy Van haafte
2021.02.04
Johan Goorden
Johan Goorden
2020.12.28
Advertisement
Youri Van Der Spek
Youri Van Der Spek
2020.11.27
Jong opkomend bedrijf met goede aanspraak om heel groot te worden, goede aan huis service ook altijd vriendelijk en oprecht. De eigenaar houd je ook goed up to date zodat je weet waar je aan toe bent. Om en om een goede aanbeveling voor mensen met computer problemen!
Kendama Pro
Kendama Pro
2020.11.12
The best quality
gamer nl
gamer nl
2020.11.07
Goede kwaliteit en zeker voor een lage prijs Eigenaar is zeer vriendelijk en hij werkt zeer professioneel goede locatie