HEALTALITY

HEALTALITY Reviews

Excellent rating
5.0
39 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (39)
Miranda de Vries
Miranda de Vries
2023.10.04
Al enkele jaren train ik onder Kenny's begeleiding. Ik begon met personal training en verloor maar liefst 15 kg. Na een tussenpauze van 1,5 jaar ben ik weer begonnen met small-group personal training en voel ik me fitter en krachtiger dan ooit tevoren. Kenny's waardevolle begeleiding, zowel tijdens als buiten de trainingen, helpt me duurzame resultaten te behalen. Ik ben dankbaar voor zijn toewijding en zal het iedereen aanraden.
Advertisement
Chiel Visscher
Chiel Visscher
2023.10.04
Al geruime tijd train ik wekelijks bij Kenny. Hij creërt een fijne en ontspannen sfeer om lekker sportief bezig te zijn. De programmas zijn uitdagend en zorgen ervoor dat ik mijn grenzen kan verleggen. De trainingen hebben het zelfs mogelijk gemaakt voor mij om dit jaar voor het eerst met de Strong Viking Obstacle Run mee te doen. Of je nou wil trainen om je fitter te voelen, of om sterker te worden of om te trainen voor een obstacle run. Bij Kenny zit je goed 💪🏻.
Max Leuer
Max Leuer
2023.10.04
Ik train wekelijks met Kenny en ik vind hem echt een geweldige trainer. De combinatie van zijn kennis van oefeningen en theoretische achtergrond met veel enthousiasme en humor maakt elke training uniek. Je ziet echt dat hij veel energie in elke les steekt en de training kan aanpassen aan elk niveau. Als je regelmatig traint zul je je doelen bereiken. Dat maakt het altijd leuk en uitdagend om met Kenny te trainen.
Jacoline Melis
Jacoline Melis
2023.10.03
Iedere week ga ik met veel plezier sporten na het werk onder begeleiding van Kenny. We krijgen iedere week een nieuw programma met veel verschillende oefeningen, waardoor het altijd leuk en uitdagend blijft! Ook al ga ik maar 1x per week, ik merk echt dat ik sterker ben geworden en ik zou wel vaker in de week willen gaan!
Marleen Klein Hesselink
Marleen Klein Hesselink
2023.10.03
Kenny is a very motivating, enthousiastic trainer whose trainings are both fun and diverse. I never fail to leave my weekly training without sore muscles and a smile on my face!
Advertisement
Ruud van der Pas
Ruud van der Pas
2023.09.21
I like the training style of Kenny: challenging, divers and fun. I follow his workouts for 2 years now. It improved my strength, endurance and vitality a lot.
Chaozhou Chen
Chaozhou Chen
2023.07.25
Ik train al 3 jaar wekelijks bij Kenny. Hij is attent, aardig, professioneel en motiverend. Het is soms afzien, maar ben wel altijd blij als ik getraind heb. Healtality en kenny als trainer is een aanrader als je beginnend of gevorderd bent.
Geert-Jan Blom
Geert-Jan Blom
2023.07.05
Al ruim twee jaar train ik twee keer per week onder begeleiding van Kenny. Voor iemand die eerst niet van de bank af was te krijgen, ben ik nu zover dat ik geen training wil missen en ze zelfs in de vakantieplanning opneem. Dit zijn de verdiensten van Kenny. Zijn persoonlijke begeleiding en adviezen op maat zorgen ervoor dat ik steeds vooruitgang blijf boeken. En hij weet je telkens te stimuleren om een tandje zwaarder te pakken als het daarvoor tijd wordt. Dat mijn kracht en conditie zouden verbeteren, was voor mij geen verrassing. Maar naast dat ik me fysiek een stuk fitter en vitaler voel, voel ik me ook mentaal een stuk sterker en scherper. Ik zou het sporten op deze manier niet meer willen missen en raad het iedereen van harte aan om de trainingen bij Kenny te volgen.
Harmen Beurmanjer
Harmen Beurmanjer
2023.06.27
Fijne training op maat, waarbij veel flexibiliteit is!
Advertisement
Alexander Leenders
Alexander Leenders
2023.05.31
Sinds een jaar train ik via mijn werk bij Kenny. Het heeft mij geholpen om na de corona dip weer op een conditie/kracht niveau te komen die ik daarvoor had en nog niet had. Erg fijne trainingen en training stijl.
Lee Loenen
Lee Loenen
2023.05.30
Ik train nu sinds een jaar 1x per week bij Kenny en ik ben erg tevreden over zijn trainingen. Hij weet je goed te motiveren en zet leuke, afwisselende trainingen in elkaar.
Ilse de Boer
Ilse de Boer
2023.05.16
Inmiddels volg ik nu ongeveer 1,5 jaar groepslessen onder leiding van Kenny en dat bevalt echt top! Hij geeft je gevarieerde en uitdagende oefeningen waardoor ik nu ook sterker ben geworden bij bepaalde spiergroepen die ik zelf niet zo snel zou trainen. Ook geeft altijd goed advies over de juiste houding, zeker een aanrader!
J S
J S
2023.05.16
I have been training with Kenny for over two years now, meeting twice a week, and I must say that he is an outstanding gym trainer. If you're looking for someone who can help you achieve your fitness goals and provide unwavering support, Kenny is the person to go to. He keeps me fit, healthy and motivated to challenge myself. Try him out!
Advertisement
David Salsbach
David Salsbach
2023.05.16
Kenny always gives us a great workout! Been going twice a week for almost a year now and have made great progress on my physical goals! 💪🏼
Nacima Ouali
Nacima Ouali
2023.05.15
I highly appreciate Kenny for his professionalism, technical expertise and dedication as a personal trainer! Since November 2022, I have benefited from his holistic approach twice a week, which includes personalized fitness sessions as well as personalized advice on sleep and nutrition. This is a real added value in improving my physical condition, my energy level and especially my self-knowledge. Thank you Kenny for your passion, your good mood and for your continuous support!
R Coenen
R Coenen
2023.05.11
Bij Kenny een (post-)burnout coaching traject doorlopen. In een korte tijd geleerd hoe ik mijn dogma's kan loslaten en heb nieuwe inzichten gekregen om meer ontspannen en gelukkiger door het leven te gaan. Kenny is professionele coach waarmee je kunt sparren over zowel werk- als privézaken.
Tijn Bakker
Tijn Bakker
2023.05.08
Cela nous rend plus en forme, plus soucieux de notre santé et plus mince .
Advertisement
Maurice Janssen
Maurice Janssen
2023.04.29
Positive
Professionalism
Kenny helpt mij op dit moment in een heel hectische periode in mijn leven! Door de Corona periode ben ik op meerdere vlakken in zwaar weer terecht gekomen. Door iedere week te sporten met Kenny merk ik dat ik mijn hoofd leeg kan maken.... Door zijn professionaliteit op sportief gebied maar vooral op het mentale vlak merk ik dat ik het allemaal beter aan kan...... Een heel fijn uurtje in de week.....ik kan alles veel beter aan en voel me veel sterker zowel lichamelijk als geestelijk.....
Jannes Kiers
Jannes Kiers
2023.01.05
Sinds 2/3 maanden train ik twee keer per week bij de Physical Training Club. Fijne en prettige locatie om personal training te krijgen. De prettige samenwerking met en expertise van Lars (trainer) zorgen ervoor dat ik gemotiveerd ben en blijf. Zeker een aanrader!
Julian Onderstal
Julian Onderstal
2023.01.05
Zeer tevreden over de diensten bij Physical Training Club. Dankzij de zeer prettige trainingen van Lars behaal ik al mijn doelen.