Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven

Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven Reviews

Excellent rating
4.7
58 reviews Verified
%title%

%offer%

Reviews (58)
Richard Spooren
Richard Spooren
2023.06.02
Fijne en erg snelle service! Veel onderdelen op voorraad dus vaak is je telefoon binnen een uurtje al gerepareerd!
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.06.02
Beste Richard, Bedankt voor de positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Phone Store Veldhoven
Advertisement
Maciej
Maciej
2023.05.25
Afspraak snel geregeld. Reparatie werd ook snel en netjes uitgevoerd. Eventuele alternatieve mogelijkheden werden ook gegeven. Kortom goede service.
Felemez Ali
Felemez Ali
2023.05.25
Ik had mijn telefoonscherm kapot laten vallen. Ik kon de volgende dag al meteen terecht en binnen 45 minuten was mijn telefoon weer gemaakt voor een goede prijs. Ik ben zeer tevreden en zal hier dan ook terugkomen.
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.05.27
Beste Felemez, Bedankt voor de positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Phone Store Veldhoven
Joris Kemprink
Joris Kemprink
2023.05.25
Goed en snel geholpen met mijn IPad reparatie. De jongen had meteen een screenprotector erop gedaan en ik kan weer vooruit. Thanks!
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.05.27
Beste Joris, Bedankt voor de positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Phone Store Veldhoven
Bente Zwering-Flinterman
Bente Zwering-Flinterman
2023.05.24
Advertisement
Hakim
Hakim
2023.05.23
Super fijn geholpen, binnen een half uur was de telefoon weer gemaakt. (Oplaadpunt was stuk)
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.05.23
Beste Hakim, Bedankt voor de positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Team phone store veldhoven
Nienke van de Donk
Nienke van de Donk
2023.05.23
Top bedrijf, levert hele snelle service en kwaliteit houdt goed contact met de klanten zijn heel vriendelijk en tegelijkertijd ook heel erg professioneel! Ik heb mijn vaste reparatie service gevonden!
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.05.23
Beste Nienke, Bedankt voor de positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Phone Store Veldhoven
Tyre Okunz fumi
Tyre Okunz fumi
2023.05.22
Afspraak snel geregeld. Reparatie werd ook snel en netjes uitgevoerd. Eventuele alternatieve mogelijkheden werden ook gegeven. Kortom goede service.
Marijn Beekman
Marijn Beekman
2023.05.21
laatst mijn iphone 12 laten repareren. mijn touch en uit knop deden het niet. dit werd binnen 90 min al gerepareerd! zeker een aanrader. En bedankt voor de top service heb een gratis schermpje erbij gekregen heeel blij mee!
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.05.21
Beste Marijn Beekman, Bedankt voor de positieve beoordeling. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Team Phone Store Veldhoven
Advertisement
joey s
joey s
2023.05.21
Vorige week mijn telefoon laten maken en ik ben zeer tevreden met het resultaat. Zeer goede service!
Reply from Phone store Veldhoven l Telefoonmaken Veldhoven 2023.05.21
Beste joey, Fijn om te lezen dat u zo tevreden bent met onze service. Mocht u in de toekomst een van onze diensten nodig hebben dan bent u van harte welkom bij ons in de winkel! Met vriendelijke groet, Derek, Phone Store Veldhoven
Floor Van dijck
Floor Van dijck
2023.05.07
Supersnel geregeld Supersnel geregeld. Ik had mijn macbook ingeleverd vanwege een gebroken scherm en nog geen uur later was het al geregeld. Mijn telefoon zag er weer als nieuw uit dus erg blij mee. Daarnaast een super attente jongen die mij hielp. Hopelijk hoef ik niet vaker terug te komen voor mijn scherm maar ik zou het anderen zeker aanraden!
Pieter Retera
Pieter Retera
2023.03.21
Word altijd super geholpen Word altijd super geholpen. Vriendelijke man achter de balie.
Willianne Swinkels
Willianne Swinkels
2022.08.15
Fijne betrouwbare zaak Mijn dochter die bij Severinus woont kan daar zelfstandig naar toe en wordt daar goed geholpen . Hij heeft er begrip voor zodat ik niet steeds zelf naar Veldhoven hoef te komen om mee te gaan . 👍🍀 Blij mee
Advertisement
Ayca
Ayca
2022.04.26
Super nette winkel Ze hebben keurig een beschermend laagje op mijn telefoon geplaatst voor een goede prijs. Ze geven ook deskundig advies over telefoon accessoires.
Yahya Omar
Yahya Omar
2022.04.19
Ik ben goed geholpen en medewerkers… Ik ben goed geholpen en medewerkers zijn heel erg vriendelijk. Dus ga zo door !!
Salaad Mahamud
Salaad Mahamud
2022.03.30
Beste Service Beste Service
Brenda van der Tas
Brenda van der Tas
2022.03.23
Aa
Advertisement
Michael van de Moosdijk
Michael van de Moosdijk
2022.03.15
Francine Van Zeeland
Francine Van Zeeland
2022.03.08
Prettige en vakkundige bediening
Nahid Rahmouni
Nahid Rahmouni
2022.03.01